Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 22:41:23

15 найкращих лайфхаків для молодих батьків

26.02.2017   15:30Агенцiя

Якщо ви ще не вигадали, як привчити своїх дітей до розпорядку дня або все ще шукаєте ідеальне місце, куди ховати цукерки, подивіться нашу добірку!

1. Хочете грати, а вам заважають? Дайте дітям непідключені джойстики!

2. Звичайне простирадло на резинці перетворюється... на незвичайний манеж!

3. Якщо ваша дитина мріє малювати на шпалерах, фарбувати паркан, будь ласка! Фарбувати паркан водою - весело та безпечно.



4. Якщо вам потрібно терміново заховати цукерки, можна покласти їх до пакету з-під заморожених овочів.



5. Якщо ваш малюк виріс зі свого ліжечка, не поспішайте його викидати! З нього можна щось спорудити. Наприклад, стіл :)

6. Ось вам ідея, якщо ви дуже втомилися. Рукавичка, набита горохом, обійме малюка, щоб на деякий час замінити вашу руку.



7. Як привчити до розпорядку дня? Варіант!

8. Стікери допоможуть малюкові визначити, де лівий і правий сандалик.



9. Діти люблять коробки. І нехай роблять там все, що їм заманеться.



10. Прибирати можна граючи! Покажіть як, і у вас в майбутньому з'явиться справжній помічник!

11. У гамаку буде затишно, зручно і... тихо. Якщо вам пощастить, надовго.

12. Кришечка від кави допоможе зберегти одяг чистим, коли малюк їсть морозиво.

13. Не можете розчесати волосся ляльці? Все набагато простіше, ніж здається.

14. Замість шпалер можна малювати на ось такому рулоні.

15. Якщо у вас двоє й більше дітей і вам потрібно разом кудись їхати, використовуйте картон, щоб припинити війни в машині.

k1.ua

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.