Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:46:58

Як зберегти сімейне життя: 10 речей, які дівчатам не варто робити в шлюбі

05.02.2017   16:50Агенцiя

Кожна дівчина мріє про те, щоб її шлюб був довгим, міцним і одним на все життя.

Однак сімейне життя не таке просте, як здається на перший погляд. І обом варто докласти чималих зусиль, щоб спільне життя не перетворилося на справжній кошмар.

Існує безліч речей, які можуть зруйнувати ваші відносини, наприклад, ці:

Занудство

Часом вам може здатися, що ваша друга половинка просто не чує вас. Тому ви знову і знову нагадуєте йому про ті речі, які йому потрібно зробити.

Повірте, ваш чоловік чує все, що ви говорите (в більшості випадків), і точно знає, що від нього вимагається. Більш того, він дійсно має намір це виконати. Однак зробить він це лише тоді, коли цього захочеться йому. Занудство і постійні нагадування не наблизить момент, а буде лише дратувати.

Скарги

Ваше життя може бути далека від ідеалу, і ви звичайно ж стурбовані цим. Це дійсно важливо, і ви можете поділитися переживаннями зі своїм партнером. Однак, не варто робити це занадто часто. Постійний негатив від спілкування з вами погано позначиться на ваших відносинах.

Постарайтеся не втрачати впевненості в собі і здорового оптимізму, адже за кожною темною смугою обов'язково йде світла.

Плітки

Всім відомо, що обговорення чоловіків - обов'язковий атрибут будь-якого дівич-вечора. Постарайтеся не обговорювати своє особисте життя з подружками занадто докладно, навіть якщо на даний момент все не дуже гладко.

Якщо ваші подруги обговорюють своїх чоловіків в негативному ключі, пам'ятайте, вам необов'язково виносити все «брудну білизну з хати». Ефективніше буде, якщо ви почнете вирішувати проблему зсередини, удвох.

Неповага

Кожен з нас недосконалий. У кожного з нас є свої слабкості і недоліки. Однак, якщо у вашій родині панує любов, ви зможете м'яко впливати друг на друга, згладжуючи нерівності, знаходячи спільні інтереси.

Слідкуйте за тим, щоб не перебивати один одного під час розмови, радьтеся один з одним приймаючи важливі рішення, пам'ятайте, що ви пара, а в стосунках беруть участь обидва.

Брак часу


Ви можете бути дуже зайнятою людиною, у вас може не бути вільного часу зовсім. Ви можете працювати, займатися спортом, ходити на якісь курси і т.д. Однак вам необхідно обов'язково виділити час для своєї другої половинки.

Якщо ваш партнер побачить, що вам вистачає часу на все крім нього, він може подумати, що ви не цінуєте ваші стосунки і нехтуєте ним. Це не означає, що потрібно відмовитися від улюбленої роботи і хобі. Це означає, що ви зобов'язані знайти час і для свого супутника життя.

Відмова від сексу

Звичайно ж ви можете погано себе почувати, бути не в настрої або не відчувати бажання. Але ніколи не варто використовувати секс як спосіб покарати свого партнера. У вас можуть бути різні темпераменти, але використовувати секс як заохочення за хорошу поведінку не потрібно.

Якщо у вас є причини відмовитися від сексу, обов'язково обговоріть їх з вашим чоловіком. Йому буде набагато легше прийняти його відсутність, знаючи причини.

Марнотратство

Не завжди у сім’ї дружина марно витрачає гроші, але у більшості випадків це так. Ні для кого не секрет, що грошове питання - одна з найчастіших причин розлучення.

Звичайно, ви можете бути не задоволені якістю свого життя, однак такий період буває в житті кожної пари. Разом ви зможете подолати труднощі і зберегти близькі стосунки.

Поведінка як у його мами

Ваш чоловік - доросла людина (навіть якщо він не завжди доводить це вчинками), і він вибирав вас не в якості другої мами. Тому не варто нею ставати.

Швидше за все йому хочеться теплих, дружніх і щирих відносин. Боріться з бажанням управляти і керувати ним, дозвольте йому самому приймати рішення. Нехай ваш партнер має можливість поділитися з вами своїми секретами, коли йому цього захочеться. Це краще, ніж, якщо ви станете вимагати його розповідати все в примусовому порядку.

Нереалістичні очікування

Ваш чоловік дійсно любить вас. І звичайно ж він хоче стати найкращим чоловіком у вашому житті. Але іноді очікування можуть бути занадто високі. Він може стати для вас Суперменом, але навіть у здібностей Супермена є межа. Пропонуємо подивитися на речі реалістичніше. Якщо вам здається, що деякі речі відбуваються занадто повільно, не варто розчаровуватися завчасно.

Ваш чоловік відчуває і так занадто багато тиску з боку начальства і рідні. Постійне невдоволення може відвернути його від вас.

Вторгнення в особистий простір

Чоловіки трепетно ставляться до виконання своїх обов'язків. Можете собі уявити, що він відчуває, коли ви "заходите" на його територію. У кожного з вас своя роль в шлюбі, тож дозвольте йому виконувати свою. Нехай він добре зробить свою роботу, а ви висловите свою вдячність.

Шлюб - важка праця для двох. Робота над відносинами, робота над собою, робота над помилками. Але, відмовившись від цих негативних звичок, замінивши їх теплотою і взаємною повагою, ви зможете насолоджуватися спільним життям набагато більше, маючи розуміння з партнером і задоволення стосунками.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини