Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:06:31

Гороскоп на наступний тиждень 6-12 лютого

05.02.2017   12:08Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви більше спілкуватиметеся і взаємодіятимете з оточуючими людьми, зміцнюючи своє становище в суспільстві. Ви вiдчуєте себе затребуваними і корисними.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

 Телець (21.04—21.05). У вас з’явиться більше вільного часу, але ви не будете відчувати себе самотньо. Час вiд часу на вас нападатиме меланхолія, з якою доведеться боротися. У відносинах з оточуючими краще йти на компроміс.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

 Близнюки (22.05—21.06) При вирішенні конфліктних ситуацій вам не слід бути занадто категоричними, варто уникати спірних ситуацій. Можливе просування в кар’єрi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 10.

 Рак (22.06—23.07). Працюйте над дипломатичними здібностями — вони знадобляться для реалізації проектів та ідей. Замість того, щоб намагатися обійти закон, краще відкрито заявити про свої вимоги.
Дні: спр. — 12; неспр. — немає.

 Лев (24.07—23.08). Виникне нестабільна ситуація у стосунках iз близькою людиною. Однак збалансовані відносини допоможуть краще пізнати вашу другу половину.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

 Діва (24.08—23.09). У коханні варто прислухатися до внутрішнього голосу. Якщо ви ще самотні, довіртеся інтуїції, тодi з’явиться шанс зустріти кохання всього вашого життя.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

 Терези (24.09—23.10). Якщо у вас труднощi в особистому житті, постарайтеся все зважити і обдумати у більш спокійній обстановці. І тоді партнер відкриє вам свої думки і почуття.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

 Скорпіон (24.10—22.11).
Можливі пристрасні та легковажні любовні інтриги. Буде складно розібратися і прийняти правильне рішення, але в результаті у вас з’явиться шанс знайти підходящого партнера.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

 Стрілець (23.11—21.12). Поліпшення фiнансових справ та отримання прибуткiв повністю залежатиме від зовнішніх факторів, колег і начальства. Тому вам доведеться докласти масу зусиль і розробити стратегію для подальших дій.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

 Козеріг (22.12—20.01). Вам необхідно отримати на роботі нові контракти та угоди для гарантії свого фінансового благополуччя. У вас з’явиться шанс придбати щось дуже важливе для облаштування оселi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

 Водолій (21.01—19.02). Ви будете повністю залежними від думки та оцінки оточуючих. Колеги вплинуть на ваші особисті цілі, саме тому варто прислухатися тільки до думки дійсно близьких для вас людей.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

 Риби (20.02—20.03). Можливо, ви зрозумієте, що рухаєтеся в неправильному напрямку, i невiдомо, куди це може призвести. Пам’ятайте про приховані страхи. Не дозволяйте суб’єктивним думкам опанувати вами.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Інша версія:

Гороскоп для Овнів

Цього тижня вам доведеться розбиратися з проблемами, на які ви необачно махнули рукою тоді, коли вони виникли.

Велика ймовірність, що, не вирішивши їх, ви не зможете почати щось нове або перейти на наступний щабель кар’єрних сходів.

Не виключений і конфлікт з людиною, котру чомусь не влаштовує те, що ви затіяли. Очевидно, вас чекає перевірка на твердість ваших намірів.

Гороскоп для Тельців

Цього тижня Тельці будуть займатися завершенням якогось досить складної справи.

Це зажадає від вас якихось рішучих дій, повної самовіддачі і певних психологічних зусиль.

Зате і результат виявиться вище всяких похвал.

Крім того, ви, очевидно, вирішите відмовитися від якихось своїх планів, визнавши їх надзвичайно складними або просто вже неактуальними.

Гороскоп для Близнюків

Цього тижня багато що залежатиме від того, зважитеся ви реалізувати якусь стару ідею і змінити своє існування, або підете назад і віддасте перевагу залишити все, як є.

До того ж варто звернути увагу на своє самопочуття, не провокувати загострення хронічних захворювань і утриматися від вживання всього того, що негативно впливає на організм; це особливо актуально для суботи.

Гороскоп для Раків

Цього тижня вас можуть звинуватити в консерватизмі і в небажанні змінювати або урізноманітнити методи досягнення якоїсь професійної мети.

Прийміть претензії до відома і намагайтеся виправитися – зміни в стилі роботи підуть на користь і вам, і вашій кар’єрі.

Крім того, вам доведеться приймати не дуже зручне, але важливе рішення, пов’язане з родичами або з новим проектом.

Гороскоп для Левів

Протягом цього тижня не варто затівати суперечок з начальством – ви навряд чи вийдете з них переможцем.

До того ж в даний період з багатьма службовими справами доведеться справлятися через подолання якихось обставин.

Проте вас чекає безумовний успіх у творчості – припливи натхнення допоможуть вам створити щось справді унікальне, те, чим ви довго будете пишатися.

Гороскоп для Дів

Цього тижня на Дів теперішнє істотно вплине на ваше минуле.

Не виключено, що минула службова помилка не дозволить вам приєднатися до якогось цікавого і вигідного проекту.

Намагайтеся налагодити відносини з тими, від кого залежить допуск до цих благ.

До того ж в даний період доведеться докладати масу зусиль, щоб відновити те, що ви майже втратили.

Гороскоп для Терезів

Протягом тижня Терезам, щоб зберегти те, що вони мають, доведеться проявляти ініціативу і активно відстоювати свої інтереси.

Велика ймовірність, що ви будете змушені скористатися тими методами, які завжди вважали неприйнятними, або психологічно натиснути на людину, яка вам заважає.

Крім того, вам, очевидно, доведеться боротися з кимось за право на свободу дій.

Гороскоп для Скорпіонів

Цього тижня вам належить в авральному режимі завершувати якийсь проект.

Велика ймовірність, що така терміновість буде обумовлена початком наступного підприємства, перед стартом якого потрібно «підчистити хвости».

Крім того, у вас з’явиться можливість встановити мирні відносини з людиною, з яким до цього ви перебували в жорсткій конфронтації. Не пропустіть цей шанс.

Гороскоп для Стрельців

Цього тижня є ймовірність майнових суперечок з родичами.

Не виключено, що вам доведеться приймати якесь рішення, від якого вам потім буде погано на душі.

Шукайте гідний компроміс.

Проте в діловій сфері вас чекають вельми значні успіхи, які багато в чому стануть можливими завдяки затіяним вами змін і залучення на свою сторону тих, хто повністю розділяє вашу думку.

Гороскоп для Козерогів

Цього тижня ви можете зіткнутися з необ’єктивною оцінкою вашої діяльності і з несправедливим розподілом якихось благ між співробітниками вашого підприємства.

Можливо, доведеться в різкій манері нагадувати начальству про ваші заслуги.

Крім того, проблем додасть і ваше небажання щось змінювати і враховувати трансформацію якихось реалій.

Гороскоп для Водоліїв

Цього тижня якісь фінансові збитки можуть привести до розриву давнього ділового співробітництва.

Не виключено, що хтось відмовиться виплачувати належні вам гроші, і це переповнить чашу вашого терпіння.

Втім, ваше рішення відкриє перед вами масу привабливих перспектив, і в результаті ви почнете щось по-справжньому прибуткове, а головне, з тими, хто вас не обдурить.

Гороскоп для Риб

Цього тижня є ймовірність конфлікту з людиною, яка спочатку робить і лише потім думає.

Не виключено, що імпульсивні дії цього індивіда негативно позначаться на якомусь важливому для вас проекті, і ви не тільки посваритесяз ним, а й якимось чином його покараєте.

Крім того, вам, очевидно, доведеться йти на поводу у впливової персони і виконувати вказівки, які вам не дуже зрозумілі.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини