Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:57:13

Гороскоп на наступний тиждень 17-23 жовтня

16.10.2016   11:44Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Упродовж цього тижня доведеться чимало віддавати, іноді навіть більше, ніж отримуєте. Виникне гостра необхідність ділитися з партнерами, проявляти милосердя, надавати допомогу іншим людям.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

 Телець (21.04—21.05). Це час нових відкриттів, перетворення долі, пізнання світу. Не забувайте активно накопичувати духовні скарби, адже вони — капітал душі.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

 Близнюки (22.05—21.06). Цілком імовірне таємне кохання, ви перебуватимете в пошуку ідеальних стосунків. У цей час уникайте конфліктів iз людьми, вони можуть вам зашкодити. Але це зовсім не означає, що потрібно боятися відстоювати себе і свою позицію.
Дні: спр. — 17; неспр. — 20.

 Рак (22.06—23.07). Будьте впевнені, успіх буде на вашому боці! Збережіть відносини з рідними та близькими, з тими, хто завжди був поруч у важкі часи. У цей перiод зростатиме ваша особиста популярність.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

 Лев (24.07—23.08). Ви привабливi, як завжди. Однак є небезпека привабити також сумнівнi особистостi. Тож краще уникати неадекватних людей, дивних зв’язків та різних неприємних ситуацій.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

 Діва (24.08—23.09). Ваша позиція лідера подарує вам заслужений успіх і визнання в кар’єрі, але оточуючі не завжди адекватно сприйматимуть ваші вчинки. Декому здається, що у вас почалося запаморочення від успіхів.
Дні: спр. — 19; неспр. — 23.

 Терези (24.09—23.10). У першій половині тижня можете очікувати свого визнання і хороших результатів, прибутку, вдалого вирішення особистих і ділових проблем. Не варто покладатися на випадок, працюйте з натхненням та ентузіазмом.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

 Скорпіон (24.10—22.11). Суперечки навколо вас і вашого життя невдовзi вщухнуть. Чекайте успіху в усьому: в коханнi, у творчості та в роботі. Крокуйте сміливо вперед, навіть якщо ваш успіх має дещо скандальний характер.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

 Стрілець (23.11—21.12). Налаштуйтеся на прибуток, особистий і діловий успіх. Як ніколи знадобляться давні зв’язки. На початку тижня рідним знадобиться ваша допомога. Накопичені знання та величезний досвід стануть у пригодi.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

 Козеріг (22.12—20.01). Будьте пильні в транспорті та на дорогах. Не економте час на відпочинок iз дітьми, бiльше уваги придiлiть коханiй людинi, побалуйте себе і рідних цікавими поїздками.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

 Водолій (21.01—19.02). Можливi труднощi та непорозумiння з діловими партнерами, але їх допоможуть вирішити активні перетворення в роботі. Цього тижня дiти порадують вас своїми успіхами.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.

 Риби (20.02—20.03).
Від вас вимагатимуть активної участі сім’я і робота. Вдалою буде колективна праця, це дасть позитивнi результатi та хорошi прибутки. У вихiднi чекайте гостей.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Інша версія:

Овен
Вам не зашкодить крапелька авантюризму. Краще не вирішувати важливих проблем, адже все одно зусилля виявляться даремними. Тож просто не торкайтеся проблемних тем, забудьте про них на якийсь час. У вихідні вам неодмінно треба встигнути відпочити та відновити сили.

Телець
Даремно будувати тривалі плани й непокоїтися про майбутнє. Не ухиляйтеся від розмов з начальством і колегами по роботі. Вам удасться досягти бажаного у фінансових питаннях. Вихідні – вдалий період для початку ремонту.

Близнюки
Важливо з’ясувати, що замислили ті, хто поряд. Ваші плани та погляди на життя можуть не збігтися, і хтось може перейти вам дорогу. Тож зараз не час відпочивати. Ви з легкістю переробите тисячу справ разом. У вихідні необхідно не менш активно відпочити.

Рак
Ваш внутрішній голос мовчатиме, замість того, щоб підказувати вірні рішення, тож доведеться звертатися за порадою до інших людей. Вам варто продемонструвати начальству службову запопадливість і лояльність. У вихідні все стане на свої місця. Особисті стосунки налагодяться.

Лев
Ви з легкістю знайдете й виправите помилки інших людей. Тільки не чекайте подяки – дехто може затаїти образу. Важливо чергувати роботу та відпочинок. Вихідні можуть виявитися часом несподіваних зустрічей. Добре відпочиньте, щоб відновити сили.

Діва
Чимало прекрасних можливостей для творчого й особистісного розвитку, не проходьте повз цікаві пропозиції. Ви швидко навчитеся та доможетеся високих результатів. Важливо не провокувати конфліктні ситуації. У вихідні, незважаючи ні на що, будете налаштовані досить миролюбно й толерантно.

Терези
Не чекайте нових знайомств і нової інформації. Корисніше зібрати й проаналізувати вже наявні відомості та поспілкуватися з близькими. Намагайтеся не бігти відразу за двома зайцями. Тоді встигнете багато чого й одержите похвалу та премію від начальства.

Скорпіон
Можете відчути втому та апатію. Не лякайтеся, вам просто треба відпочити, і тоді ваша невгамовна енергія відновиться. Будь-які обставини вам удасться використати на свою користь, і вас гідно оцінять. У вихідні поспілкуйтеся з родичами, влаштуйте сімейну вечерю.

Стрілець
Не кращий момент, аби щось міняти. Рекомендується зберігати вірність собі та своєму стилю. Робота вимагатиме багато уваги й часу. У вихідні вам захочеться самоти. Але, швидше за все, доведеться йти в гості або на побачення.

Козеріг
Ви можете піднятися кар’єрними сходами і по-новому вибудувати свої стосунки з начальниками або підлеглими. Декому, імовірно, надійде приваблива пропозиція про зміну роботи. У вихідні буде приємно вирушити в подорож.

Водолій
Перед вами поставлять чимало професійних завдань, але ви їх успішно вирішите і зможете зайнятися особистим життям. Намагайтеся тверезо дивитися на світ та твердо стояти на ногах. Не піддавайтеся обману й не вірте нездійсненним обіцянкам.

Риби
Не варто боротися зі своїми бажаннями, треба їх здійснювати. Коли ви ставите перед собою нові завдання, то розвиваєтесь і йдете до успіху. Намагайтеся не смітити грошима, витрати мають бути розумними. У вихідні можна й попрацювати, але тільки якщо це принесе вам задоволення.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини