Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:13:16

Гороскоп на наступний тиждень 19-25 вересня

18.09.2016   10:10Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьо­му тижнi у вас з’явиться можливiсть поліпшити умови проживання у своєму будинку. Деякі старі речі можна викинути і замінити їх на сучаснi.
Дні: спр. — 19; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). До вас можуть приїхати далекi родичі, тому будьте готові до додаткових витрат. Наприкiнцi тижня чекайте приємнi новини.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Молодим сімейним людям, що зазнають фінансових труднощів, батьки, можливо, допоможуть матеріально. У вихіднi приділіть час для спілкування з друзями.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ви проведете серйозну роботу над собою, що позитивно позначиться на духовному зростанні. На початку тижня ви можете отримати звістку, яка змусить вас критично оцінити свою поведінку.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). Щоб домогтися позитивних зрушень, необхідно розібратися з власними психологічними проблемами і скорегувати свою поведінку. Незабаром ви впевнитеся, що обрали правильний шлях.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Діва (24.08—23.09). Інтерес до вашої персони помітно зросте. Ви зможете познайомитися з цікавими людьми, значно оновити коло спілкування.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). Ви вiдчуєте, що люди ставляться до вас більш доброзичливо. Вихідні дні краще провести на самоті, щоб спокійно розібратися зі своїми почуттями та думками.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижні ви шукатимете спокою та усамітнення. Багатьом набридне гучне й безтурботне проведення часу. Радимо вiдвiдати культурнi заклади.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Стрілець (23.11—21.12). Вам нелегко буде виконувати повсякденні сімейні обов’язки. Захочеться вiдпочити, краще це зробити у приємнiй компанiї. Тиждень підходить для опрацювання внутрішніх психологічних проблем.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Козеріг (22.12—20.01). На початку тижня ви здивуєте себе і друзів несподіваним прогнозом, який незабаром збудеться. До вас може прийти осяяння або віщий сон.
Дні: спр. — 22; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). Для більшості з вас цей тиждень пройде в інтенсивному дружньому спілкуванні, ви зможете весело проводити час у компаніях і розважатися.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Зірки радять з оптимізмом дивитися в майбутнє і будувати грандіозні плани — багато з того, про що ви мрієте, незабаром буде виконано. Проявіть турботу про батьків і дiтей.
Дні: спр. — 20; неспр. — 23.

Інша версія:

Овен
У вас залишилися невирішені проблеми, бажано докласти всіх зусиль, щоб упоратися з ними, а не волочити за собою такий тяжкий вантаж. Вам необхідна самодисципліна – від цього залежатимуть нові перспективи.

Телець
Стосунки з колегами та начальством складаються гармонійно. Найкращих результатів досягнете, якщо будете зайняті справою, яка дійсно вам до душі. Не варто впадати у розпач через дрібні неприємності, навпаки, треба завзято прямувати до поставленої мети. У вихідні більше часу приділіть сімейному відпочинку.

Близнюки
Не варто занадто відстоювати свою думку. Краще розраховувати тільки на свої сили та можливості. Більше приділяйте уваги роботі, і вона принесе відчутні плоди. Від екстравагантних учинків бажано відмовитися, зараз не найбільш слушний момент, ви можете заплутатися в ситуації, що виникла.

Рак
Покажете всім приклад блискучого професіоналізму. Залишіть у минулому претензії до ділових партнерів. Семінари або корпоративні поїздки допоможуть вам налагодити стосунки з колегами. Але вихідні проведіть з родиною, це важливіше.

Лев
Зможете вирішити практично всі проблеми. Сюрпризи, приємні та не дуже, в основному будуть пов’язані з роботою. Необхідно заспокоїтися й зосередитися на найважливішому. Приділіть увагу дітям або молодшим родичам. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку, уникайте емоційних сплесків.

Діва

Будьте уважні до цікавих збігів та дрібних деталей, адже саме в них приховані відповіді на найголовніші питання. Відкладіть прийняття будь-яких рішень. Сприятливий період для початку ремонту або інших серйозних змін у вашому домі, а можливо, і для переїзду.

Терези
Зможете розробити серйозні плани на майбутнє, ґрунтуючись на допомозі впливових друзів і партнерів. Покращить ситуацію нова інформація. З’явиться реальна можливість поліпшення матеріального благополуччя. Дійте обережно, з холодною головою. Не ризикуйте даремно, але й не пропускайте своїх шансів

Скорпіон
Імовірні несподівані зміни в питаннях кар’єрного зростання. Чи будуть вони позитивними, залежить лише від вашої ретельності. Перемога може дістатися не надто легко, але відносно швидко. У вихідні дослухайтеся до голосу розуму, тоді здобудете перемогу над собою, і ваші зусилля окупляться

Стрілець
Кар’єрні пориви починають приносити позитивні результати. Успішно впораєтеся з нагромадженням робочих проблем, а передбачливість дозволить розширити ваші можливості. У вихідні спокійно вислухайте претензії з боку близьких і постарайтеся знайти конструктивний вихід із ситуації.

Козеріг
Бажано завершити всі нудні справи. Намагайтеся не потрапити під вплив суєти, також остерігайтеся неадекватної оцінки власних здібностей і можливостей. Будьте уважні до подій, що відбуваються, не пропустіть знак долі. У вихідні залишіть для себе хоч трохи вільного часу й насолодіться ним.

Водолій
Бажано привести всю робочу документацію до зразкового порядку, зробивши це, ви одразу відчуєте внутрішню легкість і рівновагу. Краще поменше набридати начальству, його можуть дратувати ваші активність та ініціативність. Гарний час для відновлення втрачених зв’язків і контактів.

Риби
Намагайтеся раціонально розподіляти сили. Імовірний успіх у пошуках нової роботи. Сприятливий час для підготовки фундаменту майбутнього кар’єрного зльоту. Можлива реалізація неймовірних бажань. Якщо в сімейному колі вдасться прийти до згоди, то з’явиться шанс використати близьких для вирішення власних завдань.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини