Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:49:34

Гороскоп на наступний тиждень 13-19 червня

12.06.2016   10:57Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У першiй половинi тижня радимо завершити всi справи. Не прискорюйте подiї, незабаром у вас з’явиться шанс показати всi свої таланти.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.
 
Телець (21.04—21.05). Перша половина тижня вимагатиме рiшучостi й активностi, доведеться вирiшувати свої та чужi проблеми. Розслабитися вдасться лише у вихiднi.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.
 
Близнюки (22.05—21.06). Ваш спокiй i впевненiсть у собi сприятимуть вирiшенню багатьох справ. Щоб прийняти важливе рiшення, зважте всi «за» i «проти».
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Рак (22.06—23.07). Для вас тиждень буде насиченим i водночас цiкавим. Для декого флiрт переросте у бурхливий роман. Будьте уважнi з фiнансовими витратами.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.
 
Лев (24.07—23.08). Не тероризуйте близьких, створюйте їм умови не для виживання, а для пристойного життя. Зараз час зайнятися сiмейними справами.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.
 
Діва (24.08—23.09). У вас буде час i по­працювати, i розважитися. Головне — гармонiя в усьому. Бiльше уваги придiлiть побуту i благоустрою житла. Ближче до вихiдних чекайте важливих новин.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.
 
Терези (24.09—23.10). Настав перiод клопотiв по господарству. Будьте впевненi: нiхто краще за вас не впорається з ними. Для повного щастя вам не вистачає спiлкування з друзями.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.
 
Скорпіон (24.10—22.11). Не нав’язуйте свою точку зору оточуючим, першими йдiть на компромiс, прислухайтеся до порад досвiдчених людей. Будьте обережнi за кермом.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.
 
Стрілець (23.11—21.12). Плануйте найважливiшi справи на середину тижня — для вас це найсприятливiший перiод. Вихiднi — чудовий час для зустрiчей iз друзями.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.
 
Козеріг (22.12—20.01). Зав’язуйте новi знайомства, доля зведе вас iз цiкавими людьми, якi вiдiграватимуть у вашому життi не останню роль. На роботi дiйте послiдовно.
Дні: спр. — 17; неспр. —18.
 
Водолій (21.01—19.02). Вашi наполегливiсть i цiлеспрямованiсть будуть доречними у будь-яких питаннях. Наприкiнцi тижня зустрiчайтеся з друзями, приймайте новi рiшення. Можна змiнити iмiдж.
Дні: спр. — 19; неспр. — немає.
 
Риби (20.02—20.03).
Фортуна приготувала для вас багато сюрпризiв. Саме зараз настав такий перiод, коли можете починати нову сторiнку свого життя.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Інша версія:

Овен

Дозвольте собі відпочити від суєти та турбот, відчуйте смак до життя. Раптову зустріч із керівництвом постарайтеся використати у своїх цілях. У вихідні вас може відвідати цікава ідея з перебудови будинку.

Телець
Успішність дій цього тижня прямо залежатиме від старанності й послідовності. Життєрадісність та оптимізм продовжуватимуть залучати людей і сприятимуть зростанню вашої популярності. Не зіпсуйте подарований долею шанс, щоб закріпити свої позиції не тільки в матеріальному, але й духовному плані.

Близнюки

У вас може з’явитися бажання навести на роботі порядок і красу, з’явиться шанс втілити в життя намічені плани та задуми. Не поспішайте братися до справ, якщо не почуваєтеся в цій сфері сильним професіоналом. У вихідні не поспішайте тішити себе ілюзіями й відмовтеся від прийняття серйозних рішень.

Рак
Намагайтеся швидко приймати важливі рішення, інакше легко втратите прихильність удачі. Практично все задумане буде вдаватися з легкістю. Вихідні можуть надихнути вас на господарські справи, але водночас підштовхнуть до самітності.

Лев
Дуже ймовірні труднощі в спілкуванні з сусідами та родичами. Якщо почуття невпевненості почне заважати вам зосередитися, то повірте, у вас набагато більше сил і знань, ніж ви думаєте. Грошові питання можуть раптом опинитися в центрі уваги, постарайтеся докопатися до самої суті проблеми.

Діва
Мають з’явитися нові оригінальні ідеї, втілюйте їх у життя, поки час працює на вас. Бажано якомога більше бути вдома з родиною, придумайте, як урізноманітнити дозвілля у вихідні, це допоможе вам відпочити.

Терези
Не виключено, що доведеться обирати між привабливою та дуже привабливою можливостями, але не забувайте, що від добра добра не шукають. Самому зробити правильний вибір буде важко, краще зверніться за порадою.  У вихідні більша частина вашого часу може піти на дрібні домашні справи.

Скорпіон
Є сенс повчитися самодисципліни. Бажано проаналізувати, чи все ви правильно робите та чи тієї мети прагнете. У жодному разі не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Вихідні можна присвятити справам, пов’язаним із будівництвом або ремонтом будинку.

Стрілець
Ви повинні бути відкриті для нових пропозицій, найімовірніше, вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Уся доступна вам у ці дні інформація виявиться корисною та потрібною. У вихідні дозвольте собі повноцінно відпочити.

Козеріг
Обставини вимагатимуть від вас свіжості думок і зосередженості у вчинках. Без жалю женіть від себе лінь, так ви не пропустите птаха удачі. У вихідні постарайтеся реалізувати свої можливості, що стосуються сімейних питань.

Водолій
Присвятіть себе активній роботі, адже результат буде вартий витрачених зусиль. Можете легко домогтися своїх цілей, якщо чітко поставите їх перед собою. Не поспішайте нав’язувати власну волю близьким, ви набагато легше досягнете мети, якщо не станете на них сильно давити.

Риби
Зможете значно просунутися вперед, потрібно лише обрати правильний напрямок. Доведеться взяти свій темперамент під особливий контроль, інакше він зіграє з вами злий жарт. Ваша бурхлива діяльність виявиться досить успішною.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини