Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:55:19

Гороскоп на наступний тиждень 23-29 травня

22.05.2016   18:15Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Бажання перемогти проявлятиметься у найбуденнiших ситуацiях. Пам’ятайте, що найкращим засобом у будь-яких питаннях завжди буде компромiс.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Телець (21.04—21.05). Дiйте за простим принципом: спочатку — робота, а потiм — вiдпочинок. Так вам удасться уникнути суєти. Важливо не вiдкладати робочi проблеми, а вирiшувати їх.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Близнюки (22.05—21.06). Настає перiод для завершення давнiх справ. Вiд того, наскiльки досконально ви вирiшуватимете чужi проблеми, залежатимуть i вашi успiхи.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Рак (22.06—23.07). Не варто цiлком розраховувати на когось, вас можуть пiдвести. Несприятливий перiод для оформлення документiв.
Дні: спр. — 29; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Проявiть себе на роботi та вдома. Щоправда, ваше бажання зробити все iдеально дратуватиме оточуючих. Перш нiж зробити висновки, ретельно перевiряйте iнформацiю.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Діва (24.08—23.09). У вас з’явиться бажання розфарбувати сiрi буднi. У цьому допоможе зустрiч iз друзями. На цьому тижнi вас порадують побутовi покупки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Терези (24.09—23.10). Вашi цiлi можуть стати реальними, якщо вони добре спланованi. Не звертайте увагу на плiтки i чутки. У вихiднi не варто робити необдуманих покупок.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Скорпіон (24.10—22.11). Тиждень буде для вас суперечливим. З одного боку, ви ризикуєте побачити негативнi риси характеру своїх друзiв, а з iншого — саме цi риси допоможуть вам вирiшити проблеми.
Дні: спр. — 23; неспр. — 27.

Стрілець (23.11—21.12). Доведеться зiткнутися з фiнансовими документами. У вихiднi намагайтеся не братися за важливi справи, вiльний час придiлiть хобi.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Козеріг (22.12—20.01). Щоб упоратися з поставленими завданнями, треба зробити акцент на давнi плани. Ви братимете активну участь у життi друзiв.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Водолій (21.01—19.02). Список ваших добрих справ суттєво поповниться, а наприкiнцi тижня захочеться, щоб хтось вислухав i зрозумiв вас.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Риби (20.02—20.03). Якщо щось пiшло не так, як ви планували, це лише привiд зробити паузу i знову рухатися далi. Вихiднi — чудовий час для оздоровчих процедур.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

Овен. Запасіться енергією та ентузіазмом, оскільки необхідно закінчити безліч справ як на робочому місці, так і вдома. Ви схильні до негайного вирішення проблем, які виникатимуть, але все ретельно обмірковуйте, щоб не припуститися непродуманих суперечливих вчинків, через які потім шкодуватимете.

Телець. Тиждень не з легких. Будьте готові відступити, піти в тінь: настав час сірих кардиналів, діяти відкрито можна лише з величезною обережністю. Особливу увагу слід приділити фінансовій та діловій сферам. Вихідні непогано було б провести на природі, щоб відпочити та відновити сили.

Близнюки. Нерівний, а отже, малоприємний тиждень. Ваші позиції дуже хиткі, раз у раз треба буде оборонятися від конкурентів. Не можна ризикувати, але й надміру перестраховуватися небезпечно: існує ризик втратити час. Дослухайтеся до порад, аналізуйте чужий досвід – так ви зможете уникнути помилок. Спілкування з близькими даватиметься нелегко: їм не завжди зрозуміла ваша позиція.

Рак. Надмірні самовпевненість і легковажність наразі вкрай недоречні. Будьте допитливі та скрупульозні, вивчайте ситуацію до найдрібніших деталей, але не забувайте про глобальне її бачення. Використовуйте весь потенціал свого інтелекту. Цього тижня ви схильні рубати з плеча, особливо не розбираючись у причинах та мотивах вчинків близьких вам людей.

Лев. Досить успішний період для тих, хто прийме відкритий стиль спілкування та буде готовий зробити перший крок. Це стосується як особистих стосунків, так і професійної діяльності. Будьте оптимістами – і успіх вам забезпечений. У сфері особистих стосунків поводьтеся невимушено та легко. У вихідні не зайвим буде побалувати себе, задовольнити свої примхи й забаганки.

Діва. Головна небезпека, яка підстерігатиме вас, – це виникнення конфліктної ситуації на підприємстві. Якщо вона вже існує, постарайтеся врегулювати її якнайшвидше, інакше доведеться зализувати рани. Вибір оптимальної лінії поведінки дозволить вам вийти зі складної ситуації з найменшими втратами та навіть з користю для себе.

Терези. Зможете досягти значних успіхів у кар’єрі, якщо не станете ризикувати й матимете справу винятково з перевіреними партнерами. Контролюйте власні емоції та висловлювання в процесі обговорення суперечливих питань. Намагайтесь якомога рідше сідати за кермо.

Скорпіон. На вас чекає напружений тиждень. Доведеться зіштовхнутися з досить складною проблемою в діловій сфері, яка потребуватиме чимало енергії для свого вирішення. Також необхідно буде закінчити безліч нагальних справ. Не слід вкладати гроші в нові проекти, варто трохи зачекати. Вихідні краще провести в родинному колі та прибілити увагу дітям.

Стрілець. Ви опинитеся в самісінькому центрі подій та уваги. Тиждень обіцяє ідеальний момент, щоб виявити свої найкращі якості – далекоглядність і прагматизм. Наразі ви обдумуєте багато нових проектів, які вже частково почали реалізовуватись або тільки чекають слушної нагоди. У вихідні не виключені конфлікти з дітьми – будьте толерантнішими.

Козеріг. Цього тижня можете відзначитись ексцентричною поведінкою й неординарними вчинками, наслідки яких обернуться не на вашу користь. Не треба вступати в запальні дебати з людьми, котрі захочуть вивести вас зі стану рівноваги та внести свої корективи у ваші плани. Контролюйте себе, не давайте волю емоціям і почуттям, тоді зможете уникнути багатьох неприємностей.

Водолій. Не піддавайтесь апатії та розпачу. Слід якнайшвидше відігнати від себе всі негативні думки, бо вони здатні зіпсувати ваш настрій та самопочуття. Треба навчитися мислити позитивно, бо ідеї мають властивість матеріалізуватися! Уникайте будь-якого перевантаження. Сприятливий момент для практичних покупок.

Риби. Найближчими днями не зайвим буде подбати про власне здоров’я. Саме тому важливо й корисно певний час дотримуватися суворої дієти та повністю відмовитися від хмільних напоїв. У цей період вам також слід бути обачними в партнерських стосунках, не поспішайте розкривати відразу всі карти.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини