Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:35:51

Гороскоп на наступний тиждень 16-22 травня

15.05.2016   11:50Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У серединi тижня у вас з’явиться перспектива покращити свої справи. Проявiть себе на роботi, вам удасться знайти оригiнальне вирiшення завдань.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Телець (21.04—21.05). Бiльшiсть подiй цього тижня нагадають вам минуле. Ви легко впораєтеся із ситуацiєю, оскiльки маєте досвiд.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Близнюки (22.05—21.06). Ви доклали багато зусиль для створення нових проектiв, результати не примусять себе чекати. Четвер — чудовий час для трудових подвигiв.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Рак (22.06—23.07). Вам доведеться вчитися на власних помилках. Налаштуйтеся на те, що це природний процес. Ваш девiз — нi кроку назад.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). У своїх дiях ви хочете досягти досконалостi. Але не забувайте, що ваше уявлення вiдрiзняється вiд думок оточуючих. Не нав’язуйте його iншим.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). Перша половина тижня — час виправлення давнiх помилок, самоаналiзу. Родичi та друзi потребують вашої пiдтримки.
Дні: спр. — 19; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). Цього тижня виникатимуть конфлiкти особистого характеру. Намагайтеся шукати компромiси. Ваше завдання — уникати навантажень.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Скорпіон (24.10—22.11). Проявиться схильнiсть до суперечок, яка властива вам. Здебiльшого ви сприймаєте це як гру. Головне — щоб ставка не була занадто високою.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Стрілець (23.11—21.12).
Друга половина буде вдалiшою для вас, тому, по можливостi, плануйте найбiльш важливi справи. Проявiть альтруїзм — знадобиться ваша порада або допомога.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Козеріг (22.12—20.01). Не будьте такими впертими, варто прислухатися до порад колег. Бiльше уваги придiлiть близьким людям.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Водолій (21.01—19.02). Цей тиждень буде доволi напруженим. Проблеми виникатимуть одна за одною. Прислухайтеся до своєї iнтуїцiї.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03). Вашi дiї та вчинки заслуговують на критику. Перш нiж зробити важливий крок, зважте всi «за» i «проти».
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Інша версія:

Овен. На роботі можливі перевантаження, тому зараз краще не вдаватися до ризикованих дій. Для здійснення кар’єрних задумів вам необхідно забезпечити собі спокійний тил. У сімейних проблемах слід виявляти витримку й терпіння. Остерігайтеся втрат та обманів, не провокуйте конфліктних ситуацій. Вихідні пройдуть спокійно.

Телець. Безжально позбувайтеся непотрібного мотлоху, звільняйте простір для нових позитивних змін. Ваші енергія та натиск стануть гарантом успіху в багатьох справах. Удача може виявитися до вас прихильною. Вихідні найкраще присвятити пасивному відпочинку або зустрічі зі старими друзями.

Близнюки. Знайдете блискучий вихід з будь-якої ситуації. На роботі можливий конфлікт, однак на нього не треба звертати уваги. Не кваптеся братися за довгострокові проекти, вони можуть затягнутися і, швидше за все, принесуть лише збитки.

Рак. Досить бурхливий і сповнений різноманітних подій період. Можливі різкі перепади настрою. Не варто розраховувати на розуміння з боку керівництва та службові успіхи. До вихідних життя має прийти в норму, чому сприятиме любов до авантюр. Якщо у вас є домашні справи, займіться ними.

Лев. Будьте обережнішими з привабливими пропозиціями та екстравагантними ідеями. Не виключена поява прикрих перешкод у справах. Події можуть мінятися, провокуючи складнощі в кар’єрі та стосунках з начальством. У вихідні вас порадує несподіваний успіх або надійдуть приємні звістки.

Діва. Успіх прийде до вас завдяки допомозі друзів. Не звалюйте на себе занадто великий обсяг роботи – навіть незважаючи на вашу витривалість, це може погано відобразитися на сімейних стосунках. Будьте уважними до будь-яких дрібниць, адже від цього залежатиме успіх великої справи. Вихідні відпочинку вам не гарантують і пройдуть у праці. Зате які будуть результати!

Терези. Ситуація на роботі зміцнить ваш авторитет та усуне непорозуміння. Прийміть і постарайтеся використати з найбільшою вигодою для себе пропозиції, які надійдуть цього тижня. Підключайте до роботи тільки надійних та перевірених людей. У вихідні варто зайнятися неминучими побутовими справами.

Скорпіон. Рекомендується якомога менше критикувати колег, спробуйте спокійніше ставитися до недоліків інших. Можете з легкістю втілити в життя свої честолюбні плани. Імовірні цікаві ділові зустрічі, але остерігайтеся несподіваного обману. Будьте уважні, є ризик пропустити важливу інформацію. У вихідні на допомогу вчасно прийдуть друзі.

Стрілець. Не квапте подій, у всьому треба дотримуватися золотої середини, тоді ситуація складеться для вас якнайкраще. Не затягуйте з вирішенням проблем, адже справи й надалі накопичуватимуться, а напруга зростатиме. Вихідні найкраще провести вдома, так ви не пропустите гарних новин.

Козеріг. З’явиться реальний шанс здійснити свої задуми. Робота може виявитись особливо насиченою й напруженою, але енергії та сил у вас зараз хоч відбавляй. Постарайтеся для реалізації нових планів і проектів знайти собі однодумців. Можете розраховувати на допомогу друзів. У вихідні вас, імовірно, порадують приємні новини.

Водолій. У роботі відкриваються нові перспективи та можливості. Можуть відбутися приємні події, які піднімуть ваш настрій. Контакти з керівництвом мають принести користь і вирішити деякі життєво важливі питання. У вихідні необхідно виявити терпіння та стриманість, вашим козирем стане розважливість.

Риби. Ваші трудові успіхи перевершать усі очікування. Уміння почути й зрозуміти принесе вам колосальний успіх. Можете вдало поміняти рід своєї діяльності, якщо для цього складуться необхідні передумови. На роботі виявіть уважність і зосередженість, це позитивно відобразиться на вашій кар’єрі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини