Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:11:36

"Дивосвіт" готується до літнього оздоровлення дітей

08.04.2016   09:35Агенцiя

Поки в закладах освіти триває навчальний процес, оздоровчі заклади області вже ретельно готуються прийняти школярів на літній відпочинок.

Питання організації якісного, комфортного, змістовного, безпечного оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року активно та послідовно відпрацьовується керівництвом облдержадміністрації.

Нещодавно заступник голови-керівник апарату ОДА Наталія Романова та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш відвідали обласний комунальний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт», з метою перевірки готовності закладу до оздоровчого сезону.

Наталія Андріївна та Ніна Петрівна ознайомилися з ходом капітального ремонту їдальні закладу, оглянули відремонтовані в минулому році душові кімнати, побували в кімнатах для проживання дітей.

Під час робочої поїздки обговорено можливості проведення вкрай необхідного ремонту спального будиночку № 5. На ці потреби планується використати близько 90 тисяч гривень.

Керівник закладу Андрій Ільєнко розповів, що на завершення ремонту їдальні цього року з обласного бюджету виділено більше мільйона гривень.

До слова у березні цього року придбано холодильну шафу та інше обладнання. Проведення торгів через систему ProZorro дозволило зекономити 23 тисяч гривень. Заощаджені кошти будуть використані на облаштування сучасного ігрового майданчика.

— Всі заплановані ремонтні роботи необхідно провести оперативно та якісно. Часу залишилось небагато, тому попрацювати необхідно напружено. Заклад має зустріти діток охайним, комфортним, насиченим змістовною та цікавою програмою відпочинку, — наголосила Наталія Романова.

Довідково: У 2015 році в «Дивосвіті» оздоровлено 281 дитину з 15 районів Чернігівщини, з Київської, Полтавської та Луганської областей.

Діти були забезпечені якісним п’ятиразовим харчуванням. З ними працювали досвідчені вихователі. Проводились численні цікаві заходи, зокрема «Козькі розваги», «Я люблю Україну», «Дивосвіт» має таланти», Олімпійські дні за участі видатних спортсменів Чернігівщини, та багато іншого. Заклад знаходиться на березі річки Снов.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини