Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:06:42

Гороскоп на наступний тиждень 8-14 лютого

07.02.2016   11:37Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Зараз краще уникати ризикiв i конфлiктiв. Випадкова сварка може перерости у серйозний скандал. Найрозумнiше — взятися за вiдкладенi ранiше справи.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Телець (21.04—21.05). Настав час проявляти iнiцiативу, вносити новi пропозицiї та мiняти звичний порядок у життi. Ближче до вихiдних вам нагадають про давнi обiцянки.
Дні: спр. — 13; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). Необхiдно визначитися, прийняти серйозне рiшення. Не поспiшайте, подивiться на те, що вiдбувається, пiд рiзними кутами.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Рак (22.06—23.07). Приготуйтеся до колективної роботи, не залишайтеся осторонь, якщо комусь iз колег знадобиться ваша пiдтримка.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08). Зiрки не рекомендують вiдвiдувати масовi заходи, для вас можливi неприємнi ситуацiї. Проведiть вихiднi з друзями.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09). Тиждень сприятливий для трудових подвигiв, бiльшiсть завдань вдасться вирiшити без зусиль i з хорошими результатами.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Терези (24.09—23.10). Майбутнiй тиждень — випробовування на витривалiсть. У справах будьте наполегливiшi, контролюйте службовi та побутовi питання.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.

Скорпіон (24.10—22.11). В особистому життi вiдбудуться серйознi змiни. Деякi справи доведеться негайно вирiшувати.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12). Можливе пiдвищення на посадi, а за ним послiдує й пiдвищення зарплати. Вихiднi присвятiть дiтям.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Козеріг (22.12—20.01). Попереду зустрiчi з давнiми друзями. У службових питаннях не варто очiкувати швидких результатiв — тихiше їдеш, подалi будеш.
Дні: спр. — 9; неспр. — 13.

Водолій (21.01—19.02). Подiї тижня ускладнюватимуться конфлiктами. Порозумiтися з оточуючими — завдання нелегке. Не приймайте все близько до серця.
Дні: спр. — 10; неспр. — 12.

Риби (20.02—20.03). Важливi справи вирiшувати краще в серединi тижня. У роботi треба довiряти командному принципу. А для вiдпочинку, навпаки, корисне усамiтнення.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Інша версія:

ОВНИ, суспільна діяльність, дружня сфера, тема взаємної любові в подружньому союзі вимагають «перезавантаження». Все пройде успішно, якщо приборкаєте імпульсивність, не будете навязувати свої переконання, пронизані протестним революційним духом, тут ідейні диспути можуть дійти до бійок, подарувавши насолоду темним силам.

ТЕЛЬЦЫ, конфронтація розжарюється, не лізьте на рожен до навіженого шефа!  На роботі -- «переформатування», де вами рухатимуть кар'єрні амбіції, це  чудовий стимулятор  для професійного вдосконалення, успішної реалізації покликання. Позбавляйтесь старих консервативних методик в роботі, крокуючи в ногу з науковим прогресом.

БЛИЗНЯТА заклопотані духовним розвитком, пошуком істини, прагнуть  розширити світогляд, що заряджає потужною енергією. Це чудово, головне не витати в хмарах абстракції, інакше втратите зв'язок з реальністю, а жити високоморальним життям, ставши прикладом для інших. Тримайтеся ділової команди, і не рвіться на карєрний олімп. 

РАКИ, спрямуйте нереалізовану сексуальність в русло задоволення, ви здатні дати фору і обійти нахабних суперників. Щоб відчуття не зачахли – експериментуйте, не будьте егоїстами. Оригінальність і нетрадиційність в любовній сфері -- це вищий пілотаж насолод і цемент союзу, істинна любов регулярно потребує тонізуючого підживлення....

ЛЕВИ, в партнерській сфері йде модернізація стосунків, все що себе вичерпало, доведеться знищити і перейти на новий ритм . Живіть в злагоді, уникайте маніпуляцій, ви дві яскраві мегазірки, що сяють для інших, демонструючи зразок гармонійного союзу. На ділових теренах не конкуруйте, а дружно співпрацюйте з компаньйонами.

ДІВИ. На роботі -- «перетрубації», хочете заробити кар'єрні бонуси, трудіться з творчим натхненням, рухаючись в ногу з науковим прогресом. Ваше завдання -- стати новатором-винахідником для підвищення продуктивності праці, упровадити новітні технології. Конкурентів не бійтеся, ви харизматичний лідер, тільки контролюйте енергію бажань.

ТЕРЕЗИ, пильнуйте, якщо партнери, вас ігнорують, заклопотані лише власними проблемами, значить  щось прогавили, не змогли запалити їх, переконати у власній правоті. Можливо мало любили. Мерщій надолужуйте упущений час, не жаліючи сил, серця, гаманця, не збіднієте!

СКОРПІОНИ,  турботлива дружелюбна берегиня дому, де намічаються несподівані зміни. Не будьте диктатором, тільки у моменти екстремальних ситуацій, включайте спотанний фонтан енергій і дійте! Сім'я -- це колиска  духовності, де всі події задають прогресивний імпульс розвитку, формують фундамент особистого щастя.

СТРІЛЬЦІ, налаштуйтеся на братерську хвилю, охоче відкрийте серце випадковим людям, зав'язані різноманітні контакти згодом принесуть користь. Пошуки сенсу буття, "перевірка на міцність" духовних принципів полягають в умінні знайти спільні погляди з малознайомими особами.

КОЗОРОГИ, милі чарівні, палають пристрастю бажань бути улюбленими і жаданими. Але то примхи минулого, де ви загрузли. Зараз йде кардинальна переоцінка життєвих цінностей, бажання і можливості переходять на новий виток і те, що вчора задовольняло, нині вже віджило себе, швидкоплинний час ставить нові вимоги, «переформатовуйтесь»!

ВОДОЛІЇ штурмують олімп самореалізації, де саме в  професійній сфері кипуча енергія повинна найти вихід в динамічній взаємодії з людьми. Клопочіться за себе, любих, і одночасно грайте за чужими правилами.Ваше щастя полягає в умінні достойно без нахабства самостверджуватися, поєднуючи свої та чужі інтереси.

РИБИ, в мистецтві магічного впливу на публіку ви неперевершені. Проте цей козир можна викидати лише в критичне моменти, коли потрібно когось, завоювати. А ось самітництво -- це рідна стихія, заповнить спокоєм внутрішній світ і ви, несподівано зясуєте, що більшість невирішальних проблем легко розвязується.

Астролог Любовь ШЕХМАТОВА

Останні новини Чернігівщини

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок двом рашистам, які знущалися над мешканцями Чернігівщини 12:20

За матеріалами СБУ суд виніс вирок двом російським військовим, які скоювали воєнні злочини під час окупації Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини