Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:10:42

Краса врятує світ, але поки що вимагає жертв

30.11.2015   13:17Агенцiя

Та ті, хто плідно працюють над собою, не залишаються непоміченими. На конкурсі краси, що відбувся у Чернігові, обрали Принцесу, Княгиню та Королеву міста. Хто ж отримав омріяні корони, дивіться далі, повідомляє Чернігівська обласна Державна телерадіокомпанія.

Безсонні ночі, тижні, проведені у спортзалі, жорсткі дієти — так зазвичай готуються дівчата до подібних конкурсів. Цьогорічні красуні – не виняток. 22 учасниці змагались за три головні титули: Принцеса, Княгиня та Королева Чернігова.

Підготовка до конкурсу для дівчат тривала трохи більше тижня. Оцінювати красу учасниць до Чернігова приїхали представники трьох всеукраїнських конкурсів краси. Перед виходом на сцену дівчата не приховували хвилювання.

Програма заходу була насиченою і яскравою: дівчата виходили на сцену у коктейльних сукнях, купальниках, шубах та в елегантному вечірньому вбранні. Деякі учасниці навіть мали змогу продемонструвати свої таланти.

Журі знадобилось чимало часу, аби обрати переможниць, адже особливість цього конкурсу – не три корони, які зазвичай одержують дівчата на подібних змаганнях, а цілих дев’ять. Бо змагались красуні одразу за три звання: Княгині, Принцеси та Королеви, у кожному з яких є три номінації.

Перемогу в конкурсі, майже одноголосним рішенням, здобула 18-річна студентка Технологічного університету Влада Коробко. Для неї це не перший конкурс, а от корона такого масштабу дебютна. Звання першої віце-Королеви Чернігова отримала Анастасія Заливака, а титул другої віце-Королеви здобула Анастасія Ланова. Усі володарки корон, окрім позитивних емоцій та квітів, отримали ще й золоті прикраси від одного зі спонсорів. А Королева Чернігова тепер буде готуватися вже до іншого змагання – всеукраїнського конкурсу краси «Королева України».

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.