Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:22:40

Гороскоп на наступний тиждень 9-15 листопада

08.11.2015   12:54Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви чудово впоралися з проблемами, що виникли. Знайдiть собi заняття, яке наштовхне на креативнi iдеї.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Телець (21.04—21.05). Цього тижня у вашому домi пануватимуть тепло та затишок. Чудовий перiод для вирiшення конфлiктiв.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Близнюки (22.05—21.06)
. Як би ви не старалися, стрибнути вище голови не вдасться. Направте свої сили у бiльш спокiйне русло.
Дні: спр. — 15; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Через невдачi ви почнете себе жалiти. Щоб не розклеїтися зовсiм, дiйте за розкладом. Не дозволяйте собi лiнуватися.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Лев (24.07—23.08).
Ви вiдчуєте нестачу грошей, постарайтеся економити. З четверга чекайте додатковi фiнансовi прибутки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 11.

Діва (24.08—23.09). Ви зможете розкрити свої таланти. Ви прагнете нового, але не дивуйтеся, якщо це не буде пов’язано з мистецтвом.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10). По можливостi пiклуйтеся про спокiй у родинi. Близькi люди як нiколи потребуватимуть вашої пiдтримки.
Дні: спр. — 12; неспр. — 14.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви цiлком зануритеся в роботу, але варто забувати про сiмейнi обов’язки. Займiться самооцiнкою.
Дні: спр. — 13; неспр. — 15.

Стрілець (23.11—21.12). Цього тижня доля перевiрить вас на мiцнiсть. Новi життєвi перепони i випробовування виникатимуть щодня.
Дні: спр. — 11; неспр. — 13.

Козеріг (22.12—20.01). Час зняти рожевi окуляри i тверезо оцiнити ситуацiю. Для вирiшення деяких проблем доведеться добре попрацювати.
Дні: спр. — 10; неспр. — 14.

Водолій (21.01—19.02). Останнiм часом ви вiдчули, що втомилися. Знайдiть час для вiдпочинку, запросiть до себе друзiв.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Риби (20.02—20.03). Щоб позбутися неприємних вiдчуттiв, згадайте про щось приємне. Доречними будуть зустрiчi з давнiми друзями i близькими людьми.
Дні: спр. — 9; неспр. — 11.

Інша версія:

ОВНИ, вам визначено опинитися в полоні моральних та матеріальних зобов’язань перед іншими. Згармонізуйте бажання і можливості, чітко визначтеся, що ви хочете, якщо це благі наміри, тоді доля пошле ресурси для їх реалізації. Однак інтереси та потреби оточення не повинні бути ущемленими. Діліться всім, чим багаті, об’єднуйтеся зусиллями та фінансами, тоді й ваші задуми здійсняться.

ТЕЛЬЦІ, про самостійність забудьте – паруйтеся! На роду написано створити гармонійний союз й жити в злагоді з обранцем, ділити щастя й горе, радощі й печалі порівну! Однак не все так просто, вибір доручено робити супутнику, він замовляє музику. А ваша місія –привабити партнера своєю досконалістю, талантами, чеснотами й зосередити всі його помисли на власній персоні, аби сумніви не отруювали взаємини. І насамперед покохати його всім серцем, тут Океан Вселенської любові до ваших послуг.

БЛИЗНЯТА, роботи прибавиться, шануйте колектив, трудіться на совість з максимальною продуктивністю, хочете жити в достатку -- беріться за додаткові службові завдання, не гребуйте лівими підробітками. Доступ до хлібного місця відкритий. Яскрава чарівність плюс працелюбність та фахова обізнаність дадуть чудові плоди: нокаутуєте конкурентів, розбагатієте та заробите кар’єрні бонуси. Отримані кошти вкладайте в родину, ваша сім’я благословенна, тож не жалійте нічого заради її щастя.

РАКИ, романтична епопея у розпалі, пристрасті палають, наповнюючи вас життєдайною енергією. Кохатися й бути коханими - це так прекрасно, доля пошле вам високе світле почуття, якщо «зірветеся» у гріховну прірву, не картайте себе, з ким не буває. Швидше за все це спрацьовує дух хороброго завойовника, що прагне до перемог і популярності заради упевненості в своїх силах. А ось під рідним дахом орудують демонічні сили, пильнуйте й не піддавайтеся на кляті спокуси.

ЛЕВИ довкола вас аура суперництва, що може затьмарити будні, не піддавайтеся провокаціям, тримайте себе в залізних рукавицях. Дім, сім'я -- арена доленосних подій, де йде боротьба між інтересами домочадців і вашим егоїзмом. Хто переможе? Любов, дружба і мудрість, не нагнітайте атмосферу, прагніть до взаєморозуміння, будьте турботливим сім'янином, дбайливим господарем бо щонайменші розбіжності можуть зіпсувати всім життя. Насамперед шануйте старших членів сім’ї, а ось благовірні кохають вас всім серцем, навіть в кредит.

ДІВИ, пора урізноманітнити своє монотонне буття, не сидіть на місці, терміново потрібна зміна «декорацій»: хвилюючі враження, яскрава емоційна палітра -- прекрасний життєвий тонік! Процвітання залежить від ініціативності, уміння пристосовуватися до ситуацій, інтелекту, винахідливості, аби отримати максимальну користь від контактів, знайомств. А головний козир -- це ваша чарівність і презентабельність перед якою ніхто не встоїть.

ТЕРЕЗИ сяють вродою, випромінюють магічні сексуальні флюїди, спокушуючи протилежну стать на любовні подвиги. Нудьгувати ніколи, життя прекрасне, повне сюрпризів, пригод, аромат свіжих вражень розбурхує дух, кличе на публіку, де можна завести масу цікавих знайомств. Однак вам слід зосередитися на реалізації особистих задумів, якщо вони правильні (а не каприз Его), ресурси доля пошле, сокровенні бажання -- священні, їх виконання відкриває двері в щасливе майбутнє.

СКОРПІОНИ, у вас «перезавантаження», розпочинається новий життєвий виток, об явіть війну поганим звичкам! Позбавтеся від відпрацьованого непотребу і спробуйте зосередитися на найважливіших речах. Влаштувавши генеральне «прибирання» минулого, залиште на озброєння найкращий досвід. Тяга до досконалості -- вічний процес та все ж прагніть стати зразком у всьому, тоді люди довкола гуртуватимуться. Ви для них на п’єдесталі! Один в полі не воїн, але з ким об'єднатися, створити дружню команду – вирішуйте самі, а маніпуляторів женіть геть! І моліться на друзів, то Божі покровителі, через них завітає удача й відкоригує майбутнє. Але й самі не підкачайте, а покажіть, що здатні бути відданим другом.

СТРІЛЬЦІ, на кар’єрному небосхилі щасливий зорепад, як фахівець ви сягнули піку, глобальні цілі на долоні, високе начальство залюбки покровительствує, потенційні можливості колосальні. Репертуар ресурсів багатий, але ними слід користуватися таємно, у вас є віддані довірені особи, з якими пуд солі з’їли, тож разом вдасться гори перевернути. Єдиний мінус -- вас чомусь не люблять, хоча зовні все навпаки, здається що палають жагою, але то рожева ілюзія, красивий самообман в якому вам так затишно… Уникайте велелюдних місць, відлюдництво – відмінний спосіб для підзарядки життєвою енергією.

КОЗОРОГИ, чим вищий професійний успіх і соціальний статус, тим сильніше відчуття особистого щастя. Начальство від вас в захваті, роль улюбленця можна використовувати з користю і навіть закрутити службовий роман. Але якщо хочете не звалитися з кар’єрного престолу, навчіться розпізнавати, що тут від Бога, а що від лукавого. Час реставрувати дружні взаємини, братайтеся з людьми, тоді зможете скрізь досягти тріумфу, однак майте на увазі: привілеї вибору друзів призначені тільки вам. Якщо хтось не припав до серця і нав'язує себе — з чистою совістю відмовляйте.

ВОДОЛІЇ, у бізнесменів та кар'єристів спекотлива пора, ймовірні кадрові ротації, зміна посади, керівництва, професійного напрямку. Куйте залізо поки гаряче, укріплюйте професійну фортецю, тут вам рівних не буде, якщо з'єднаєте природний талант, ділову кмітливість і менеджерську жилку. А головне зумієте виробити імунітет проти гіпнотичного впливу шефа. У любовній сфері зберігайте спокій, «фрукт» дозріє, й сам впаде до ваших ніг. Впливайте на об'єкт бажань чарівністю, граційністю, це «забійна сила» перед якою встояти неможливо.

РИБИ, світогляд вимагає кардинальних змін, озбройтеся своїми негативними й позитивними набутками плюс чужими помилками і створіть індивідуальну філософію буття, у кожної людини вона неповторна. Якщо виникне відчуття фатуму -- це не плід бурхливої містичної уяви, воістину все, чого бажає Господь транслюється через вас. Місія висока, «підкачайте» духовні біцепси, тоді зможете блискуче протистояти злу, творити добро, нести в світ любов, мудрість, гармонію. У подружніх пар весняний розквіт почуттів, зрештою ви прозрієте і впевнитеся, що ваш супутник дійсно ідеал, посланий Богом, і чого ви були раніше такі сліпі? Та ще й скакали в гречк

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини