Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:00:19

Золоті правила хороших відносин

04.10.2015   12:17Агенцiя

Відносини — це той базовий інструмент, через який лежить шлях до успіху та досягнення життєвих цілей. Застосовуйте дані правила, щоб покращити власні взаємини з іншими людьми. Не намагайтеся охопити весь спектр, починайте практикуватися потроху, щоб у підсумку вміти робити все. Як тільки ви досягнете досконалості, люди вам будуть вдячні і відповідять взаємністю.

Пропонуємо вам прості правила, які допоможуть вам будувати гарні взаємовідносини з іншими людьми.

1. Підтримуйте і хваліть людей при кожній зручній нагоді. Ваше схвалення діє як добриво для зростання людини.

2. Нікого ніколи не висміюйте і не принижуйте.

3. Про людину говоріть тільки хороше. Якщо ви нічого не можете позитивного сказати про інше, краще промовчіть.

4. Будьте уважні до справ людей, тоді у вас завжди знайдеться привід похвалити інших, а не лестити їм.

5. Акцентуйте увагу на позитивних якостях людини. Якщо поки він ще недостатньо благородний і мудрий, тоді помічайте в ньому такої людини. І людина обов'язково захоче це підтвердити.

6. Не варто критикувати людей. Якщо ж ви все-таки взялися за критику, тоді нехай вона буде звернена до його вчинків, а не до особистості людини.

7. Не варто постійно демонструвати свою перевагу над іншими людьми. Таким чином ви тільки наживете собі ворогів. Хочете з людьми дружити, тоді нехай вони відчують власну значимість поруч з вами.

8. Завжди помічайте власні помилки і провини. Не закривати на них очі.

9. Щоб до вас прислухалися, краще пропонувати, ніж видавати накази.

10. Роздратування – це сигнал про те, що людина потребує допомоги і підтримки. Тому з розумінням ставитеся до даного стану людей.

11. Будьте гарним слухачем і говорите поменше.

12. Іноді давайте зрозуміти, що хороша ідея виходила з іншого людини. Адже не важливо, хто був першим, важливіше те, до чого це може призвести.

13. Якщо ви вважаєте, що людина неправа, то, перебивши його, ви все одно його не зупините. Поки він не висловиться, він буде наполягати на своєму.

14. Хочете вміти припиняти будь-який спір? Тоді визнайте що ви, можливо, не маєте рації. Тоді зникне причина конфлікту, і суперечка припиниться.

15. Частіше викладайте подарунки людям без будь-якого приводу. Це покаже, що ви не чекаєте свят, а хочете радувати людину кожен день.

16. Якщо вас щось дратує, потерпіть, помовчіть, стримаєте свої емоції. Не рубайте все з самого початку. Просто дайте людині висловитися, а ви зверніть увагу на ті моменти, які вам імпонують. По закінченню розмови повідомте опоненту, що подумаєте над сказаним.

17. Зробіть своїм девізом: "цікавитися людьми, ніж викликати інтерес у них".

18. Посміхайтеся.

19. Звертайтеся до людини повним ім'ям. Це набагато приємніше, ніж чути скорочене ім'я або якесь прізвисько. Таким чином ви виявляєте повагу до його особистості.

20. Постарайтеся закінчувати розмову так, щоб у людини залишалося гарний настрій.

21. Навчіться прощати.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.