Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 20:37:03

Гороскоп на наступний тиждень 28 вересня — 4 жовтня

27.09.2015   11:31Агенцiя

Увага ОВНАМ, ТЕРЕЗАМ, РАКАМ, ВОДОЛІЯМ, КОЗОРОГАМ: емоційне напруження зашкалює, візьміть себе під контроль, все що бездумно поруйнуєте є фатальним і відновленню вже не підлягає!

Затемнення Місяця, яке відбудеться 28 вересня о 5год. 48хв. в знаку ОВНА символічно стане поворотною віхою в житті кожної людини, сигналізуючи про завершення чергового етапу розвитку. На передньому плані опиняться питання взаємостосунків, юридичні спори, відкриті конфлікти, все таємне стане явним, проте жахливих руйнацій не передбачається. Поляризація суспільства сягне кульмінації, проявляться недоліки парних взаємин, де лідерські амбіції гратимуть першорядну роль. Це час максимальної активізації наболілих проблем, загостриться внутрішня криза, внаслідок якої буде щось відкинуто. , чиніть з чистою совістю, дотримуючись духовних та юридичних законів, не лукавте, тоді рубікон буде успішно пройдено, фатум забере борги, які ми з різних причин накопичили.

Овен (21.03—20.04). Вам буде складно стримати свої емоцiї — ви нагадуватимете вулкан. На роботi готуйтеся до нових обов’язкiв.
Дні: спр. — 28; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Неприємностi негативно впливатимуть на ваш настрiй. Не приймайте близько до серця змiни, якi вiдбуваються у вашому життi.
Дні: спр. — 29 неспр. — 30

Близнюки (22.05—21.06). Уперед до вершин! — це ваш девiз цього тижня. Усi пропозицiї матимуть чималий успiх, чекайте винагород. Не витрачайте часу на марнi заняття.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Рак (22.06—23.07). На вас чекають мандрiвки, новi знайомства i багато нових вражень. Ви зможете вiдкрити в собi багато нереалiзованих талантiв.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Лев (24.07—23.08). Найкращий перiод примирення навiть iз тими, кого ви вважаєте суперниками. Знайдiть компромiс iз найменшими для вас втратами.
Дні: спр. — 29; неспр. — 1.

Діва (24.08—23.09). Ваше намагання подобатися iншим примусить вiдiгравати не властиву для вас роль. Слабкiсть характеру може вiдштовхнути вiд вас близьких людей.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Терези (24.09—23.10). Романтичний настрiй можуть розвiяти банальнi домашнi клопоти. Не переймайтеся, адже пiсля чорної смуги завжди буває бiла.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Скорпіон (24.10—22.11). Захопленi роботою та кар’єрними успiхами, не забувайте про родину. Берiть активну участь у вихованнi дiтей.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Стрілець (23.11—21.12). З’явиться очевидна необхiднiсть почати конкретнi дiї. При цьому доведеться змiнити деякi плани. Незабаром ви зможете побачити плоди своєї працi.
Дні: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01). Не починайте нових справ, не закiнчивши те, що почали ранiше. У першу чергу робiть те, що вважаєте найголовнiшим.
Дні: спр. — 29; неспр. — 3.

Водолій (21.01—19.02). Займiться здоров’ям i зовнiшнiстю. Результати вкладених грошей i витраченого часу не примусять чекати. Ви вiдчуватимете пiдвищений iнтерес до своєї персони.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03). Бажання бути лiдером не приведе нi до чого хорошого. Не нав’язуйте оточуючим свої думки, оскiльки вас неправильно можуть зрозумiти.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Інша версія:

ОВНИ, тема партнерських взаємин постане дуже гостро, з подружжям живіть в любові та злагоді, ваша роль в союзі – дати шанс обранцю самореалізуватися як особистості, максимально сприяючи у всьому.

ТЕЛЬЦІ, все таємне стане явним, вовки в овечих шкурах покажуть справжній лик, змиріться і терпляче пливіть за течією кармічних обставин, дбаючи за сімейне благополуччя. Творчу ініціативу слід проявляти в роботі й тоді коли вас попросять щось зробити, допомогти з відповідною оплатою. БЛИЗНЮКИ, будьте в центрі уваги, публічні дефіле – то життєдайна підзарядка і можливість створити собі на іншим свято. Розважайтеся разом з улюбленими супутниками, з якими вас зріднить взаємне кохання та спільні ділові інтереси.

РАКАМ визначено розриватися між двома фронтами: сімєю та роботою. На посадовий олімп не рвіться, а задовольняйтеся роллю виконавця і дбайте за родинне благополуччя. Коріться шефу, будь-яке з’ясування стосунків загрожує фатальною втратою репутації.

ЛЕВАМ слід урізноманітнити буття, прибавити яскравих емоційних барв в життєву палітру. Рухайтеся, вас скрізь зустрічатимуть з радістю та любов’ю, міняйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюючи душевні судини свіжими враженнями. Нині вдасться зловити творчий кайф від будь-якого заняття.

ДІВИ, нічого не позичайте, слід терміново зробити ревізію прибутків та витрат, розплатитися з боргами, виконати дані обіцянки. В соціумі ви харизматична фігура, живіть повнокровним буттям, плекайте в серці радість, реалізація сокровенних задумів набирає успішних обертів, де «хочу» святкуватиме перемогу.

ТЕРЕЗИ, життя набирає шалених обертів, презентуйте себе, ви яскравий публічний лідер і дипломат, здатний блискуче спрямовувати колективну енергію в потрібне для себе русло. Але стоп! Ні з ким не воюйте, вирішуйте всі непорозуміння дружелюбно, дотримуючись компромісу інтересів.

СКОРПІОНИ, кармічна смуга триває, не здумайте влаштовувати бойкот обставинам, а смиренно робіть те, що від вас вимагається, частіше усамітнюйтеся, тоді інтуїція підкаже правильне рішення. На службі все непередбачливо, ладьте з шефом, колегами.

СТРІЛЬЦІ, любовні авантюри протипоказані, романтичні пригоди матимуть фатальні наслідки. Ви в зеніті популярності, енергія фонтанує, якщо ціль поставлена правильно, ви її неодмінно досягнете разом з побратимами, з якими єднають духовні інтереси. Активізуйте дружні зв’язки і просійте їх через сито раціоналізму.

КОЗОРОГИ лавіруватимуть між домом та роботою, обстановка вкрай наелектризована, в сімейних стінах відбуваються невідворотні зміни, Зосередьтеся на професійній сфері, там джерело творчої наснаги для кар’єрного росту і реалізації глобальних планів!

ВОДОЛІЇ, якщо хочете розрекламувати себе, досягти намічених цілей, демонструйте все, чим багаті, проте тільки в колі довірених людей, з якими є спільні діла, інтереси. А ось серед малознайомої юрби ліпше не козиряти, там вас не зрозуміють. Прислухайтеся до чужих порад, там зерна істини.

РИБИ, якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, душа тужить під пресингом незадоволеного «хочу», а прагматична реальність не пускає в рай блаженства, шукайте золоту серединку, «беру-даю» має урівноважитися.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини