Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:37:40

Гороскоп на тиждень, 20 - 26 квітня

19.04.2015   18:47Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Вам доведеться працювати з людьми, про дiловi якостi та моральнi цiнностi яких ви нiчого не знаєте. Не дивуйтеся, якщо хтось не виправдає вашi надiї.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05).
Тиждень буде вдалим. Можна взятися за якийсь масштабний проект, де вдасться проявити вашi дiловi та особистi якостi.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). У вас невдовзi з’являться новi iнтереси та захоплення. Чим менше важливих рiшень ви приймете на цьому тижнi, тим краще.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Рак (22.06—23.07). Перекладiть всi справи на своїх партнерiв, а самi займiться чимось приємним, що пiднiмає настрiй i не має доленосних наслiдкiв.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08). Тиждень буде сприятливим завдяки розвинутiй iнтуїцiї. Питання, що вимагають творчого пiдходу, вирiшаться блискуче.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Останнiм часом у вас сутужно з грошима. Найближчим часом не варто чекати грошових надходжень, тому радимо поекономити.
Дні: спр. — 22; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). У вас настає сприятливий перiод для активних дiй, якщо хочете круто змiнити життя, покваптеся зробити це саме зараз.
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). Вашi дiї досить суперечливi, iнодi близькi вiдмовляються вас розумiти. Не зациклюйтеся на принципах.
Днi: спр. — 20; неспр. — 23.

Стрілець (23.11—21.12). Інодi краще вiдiйти вбiк i тверезо оцiнити ситуацiю. Перш нiж пристати на пропозицiю партнерiв, зважте всi за i проти.
Днi: спр. — 21; неспр. — 22.

Козеріг (22.12—20.01). Кохання здатне зруйнувати вашi плани, зате особисте життя принесе тiльки задоволення. Ближче до вихiдних з'являться приємнi новини.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). На вас чекають розчарування i втрати, як наслiдок виникає бажання усамiтнитися. Бiльше довiряйте власнiй iнтуїцiї.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Риби (20.02—20.03). Ви звикли дiяти емоцiйно, але це не завжди дає бажанi результати. Навчiться слухати чужi поради. Дехто з вас отримає грошову винагороду.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Інша версія:

ОВНИ, бути щасливим — це кохати, мати гроші, задовольняти власні апетити, узгоджувати «хочу» і «треба». Практицизм нині — ваш найліпший друг. Тож наведіть лад у фінансовому господарстві, зробіть ревізію витрат — це допоможе дбайливо ставитися до матеріальних благ, цінувати зароблене, приборкавши спокусу до транжирства.

ТЕЛЬЦІ, облиште експериментувати, «качати» свої права в пориві самоствердження, що нашкодить сім’ї. Спрямовуйте потужний енергопотенціал, владу, чарівність, інтелект на благо родини. Будьте самокритичними, адекватно реагуйте на чужі підказки, не висувайте претензій, а з радістю допомагайте домочадцям, сумлінно дбаючи про домашній добробут.

БЛИЗНЮКИ — заручники кармічних обставин, які приваблюють чарівністю, але.. Пускатися в розважальні загули ризиковано, хіба що можна розширити коло знайомств. Шлюбні узи — це святе, благовірні у захваті від ваших чар.

РАКИ, наскільки кар’єра є хлібним місцем, з’ясується саме зараз. Якщо незадоволені статками, спрямуйте свій енергопотенціал в русло збагачення, завзято трудіться. Поталанить з таємними джерелами прибутку. Витрати контролюйте, жага до транжирства висока, однак для близьких жаліти не слід.

ЛЕВИ, ваші вчинки подібні до наступу важкої артилерії, настав час для укріплення завойованих кар’єрних рубежів, де відбуваються неминучі події. Аби зарекомендувати себе як фахівець з найкращого боку, апелювати до керівництва слід лише в практичному контексті, не «роздраконювати» шефа своєю яскравою харизмою — не дай Боже затьмарити його!

ДІВИ отримають те, що заслужили. Тиждень промайне під акорди кармічних ситуацій, тому смиренно розплачуйтеся за допущені раніше помилки, розв’язуйте чужі проблеми. Одночасно піартеся, демонструйте таланти, творчі та ділові досягнення, що дасть енергопідзарядку і впевненість у власних силах. На роботі панує «сейсмічна» атмосфера, однак керівник вам симпатизує (дехто закрутить любовний роман), що дасть змогу триматися на кар’єрному плаву.
ТЕРЕЗИ, «перезавантаження», що відбулося в діловій сфері (змінили коней на переправі), бо стосунки вичерпали себе і шкодять прогресу, є приписом долі. Тепер поруч є благородні друзі, які вас цілком влаштовують. Рахуйте власні гроші й не зазіхайте на чуже, нікому не заздріть.

СКОРПІОНИ, ви — екстраверти, яких змінить соціум, професійний осередок, шеф-покровитель. Самотужки ви нічого не варті. Аби утриматися на кар’єрному гребені, слід сформувати базу для співпраці і гармонійно вписатися в ієрархію ділової команди, де партнери з практичною жилкою, досвідченіші й набагато сильніші та впливовіші за вас.

СТРІЛЬЦІ, стосунки з роботодавцями, колегами виходять на чільне місце, де доведеться дбати про гармонійний мікроклімат в колективі та продемонструвати на власному прикладі, як треба продуктивно працювати в ролі фахівця широкого профілю.

КОЗЕРОГИ,  захоплюючі любовні пригоди вам потрібні, як повітря! Тож коли шлюбні обранці не прив’яжуть вас до сімейного кілка, змусивши зайнятись вихованням дітей, сумлінно виконувати подружній обов’язок або не перевтіляться у віртуозних коханців — доведеться шукати розваг в іншому місці (дехто закрутить службовий роман).

У ВОДОЛІЇВ любовний апогей, де ваша самовіддача є головною. Якщо хочете жити в злагоді з навколишнім світом, створити міцний подружній союз, спрямуйте основні зусилля на поліпшення сімейного добробуту. Саме під родинним дахом вам визначено оптимально самореалізуватися в ролі дбайливого господаря, люблячого чоловіка (дружини), турботливого реставратора стосунків «батьки-діти».

РИБИ будуть неперевершені в ролі практичного посередника, координатора, що є всюдисущим. Знають, де, коли і з ким мати справи, можуть надати компетентну консультацію, зав’язати різноманітні вигідні зв’язки чи заручитися протекцією впливових роботодавців. А головне — будь-який збіг обставин, отриману інформацію зможуть поставити на конвеєр продуктивності.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини