Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:37:49

Весняно-літні тенденції жіночого гардеробу

05.04.2015   13:39Агенцiя

Головною тенденцією, яка приходить з подіумів до повсякденного одягу, завжди був колір і цей сезон не виняток. Крім базових чорного і білого, які щосезону зустрічаються на тижнях моди, можна виділити два яскраві кольори весняно-літнього періоду - синій і жовтий

Синій колір

Класичний глибокий синій входить в нейтральні кольори базового гардероба не тільки завдяки своїй стриманості. Він універсальний, оскільки підходить дівчатам будь-якого кольоротипу. Часто синій колір в одязі вибирають бізнес-леді, які прагнуть справляти враження серйозної і розумної жінки. Зустрічається цей колір і у вечірніх сукнях, які на своїх власницях виглядають елегантно. І не забувайте, що темно-синій колір робить фігуру стрункішою.


Michael Kors, Sonia Rykiel, Trussardi

Жовтий колір

Цей колір завжди асоціювався з сонячним літом, тому його поява на подіумі не стала сюрпризом. На жаль, класичний жовтий підходить дівчатам тільки з теплим тоном шкіри. Але на показах в достатку зустрічалися й інші відтінки, тому підібрати «свій» зможе кожна модниця.

Всупереч сформованій думці, що червоний колір приковує на собі більше поглядів оточуючих, кольоросприйняття змушує в першу чергу звертати увагу саме на жовтий. Нехай жовті відтінків не такі нав'язливі, як червоні, вибирати одяг такого кольору для виходу на роботу - не варто. Такого співробітника можуть вважати легковажним і несерйозним. Куди краще жовтий вписується в повсякденні, пляжні та вечірні вбрання.


Michael Kors, Тод, Carolina Herrera

Квіти

Ще одним логічним рішенням дизайнерів було прикрасити весняно-літній одяг квітами, в тому числі і в актуальній синьо-жовтій гамі. У колекціях можна довго розглядати і ніжні пастельні букети, і драматичні червоні квіти на чорному тлі.

Michael Kors, Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana

Джинсовий Total Look

Речі з деніму завжди актуальні, але кожен сезон додає їм нових особливостей. Цього разу дизайнери зійшлися на думці, що стильно виглядатимуть джинсові костюми, причому верх і низ обов'язково мають бути одного відтінку, без потертостей і рваних дірок. Окрім Total Look, на світових подіумах можна було побачити найрізноманітніші фасони джинсів, а також спідниці, сукні та пальта з деніму.


Fendi, ICB, Michael Kors

Цю тканину важко переоцінити в своїй практичності: з роками природні потертості, які виникають в процесі носіння, тільки прикрашають матеріал і предмет одягу в цілому. Базові джинси, підібрані відповідно до особливостей фігури, прослужать не один рік.

Клітинка "виші"

Клітка в різному виконанні часто мелькає на світових подіумах. У цьому сезоні більшість дизайнерів зупинили свій вибір на двокольоровому дрібному принті виші або гінем. (Англ. країна - село) І хоча він спочатку асоціюється з простакуватим стилем кантрі, на показах були помічені ділові та вечірні образи.


Bottega Veneta, Діана фон Фюрстенберг, Altuzarra

Мілітарі

Мода завжди була відображенням життя людства і нинішня військова тенденція - зайвий тому доказ. Солдатські мотиви вгадуються не лише в кольорі хакі, але і у великій кількості армійських фасонів і фурнітури: накладних кишень, великих гудзиків, широких ременів.


Gucci, TommyHilfiger, JasonWu

Стиль мілітарі підходить, як молодим дівчатам, так і жінкам середніх років, але вибирати його складові елементи потрібно обережно, оскільки він додає образу строгості і жорсткості. Краще комбінувати повсякденні речі з одним предметом одягу мілітарі-стилю, ніж повністю одягатися в військовий Total Look.

Замша

Оригінальним матеріалом весняно-літніх колекцій стала тонка і м'яка замша різних забарвлень. У цьому сезоні вона перекочувала з звичних сумок і взуття на всілякі предмети одягу: пальто, куртки, брюки, сукні, спідниці, комбінезони та жілети. Єдиний недолік цього матеріалу - це складність у догляді.


Chanel, Burberry Prorsum, Fendi

Бахрома

Декорування бахромою наступні півроку буде актуально на всіх предметах одягу: спідницях, топах, сукнях і аксесуарах. Вона навіває спогади про вбрання ковбоїв, короткі сукні двадцятих років та одяг хіппі. У колекціях популярних дизайнерів зустрічаються різноманітні варіанти її застосування. І нехай для повсякденного носіння бахрома - не сама практична деталь, але у особливих випадках вона буде виглядати цікаво і оригінально.


Sonia Rykiel, Alberta Ferretti, ICB

Оголені плечі

Чим тепліше на вулиці, тим легшим стає одяг. Привабливими для протилежної статі будуть не тільки стрункі ноги або глибокі декольте. Оголені плечі стануть ненав'язливим, але чуттєвим акцентом, який відверне увагу від проблемних місць.


Topshop Unique, Ігаль Azrouël, Стелла Маккартні

Плаття-сорочка

Все, що добре продається, залишається модним довгий час. Плаття-сорочка заслужено завоювало популярність серед дівчат і жінок різного віку та комплекції. Завдяки своїй універсальності таке плаття можна носити в різних стилях залежно від грамотно підібраного взуття та аксесуарів. З кросівками та байкерскими черевиками його можна носити у повсякденному житті, а з туфлями або іншим вечірнім взуттям сукня-сорочка підійде для вечірнього виходу. У холодну погоду зверху можна накинути джинсову куртку або жакет в залежності від формальності образу.


Chanel, Джейсон Ву, ICB

Ще одне ефектне доповнення для сукні-сорочки, яке дизайнери помітили в стрітстайлі і втілили у своїх колекціях, - прозора спідниця. Її також можна носити з лаконічним і однотонним верхом, щоб образ виглядав не надто визиваюче.

http://rozetka.com.ua/

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини