Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:27:25

Гороскоп на наступний тиждень, 16-22 березня

15.03.2015   10:14Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Обмежте контакти з тими, хто вам неприємний. Не думайте про погане — тодi неприємностi оминатимуть вас.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Телець (21.04—21.05). Робота не принесе особливих хвилювань, хоча через деякi обставини доведеться мiняти плани.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Близнюки (22.05—21.06). Основне завдання в цi днi — не спокуситися не несерйознi проекти. В усьому радьтеся з начальством.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Цей перiод дасть можливiсть вiдзначитися тим, хто шукає перемiн у життi. Смiливо плануйте майбутнi справи.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Лев (24.07—23.08). На змiну любовним переживанням прийдуть дiловi переговори. У декого з вас з’являться новi партнери.
Дні: спр. — 17; неспр. — 22.

Діва (24.08—23.09). Якщо у вас є обов’язки i борги перед друзями, краще за все зайнятися саме ними.
Дні: спр. — 19; неспр. —21.

Терези (24.09—23.10)
. Будьте уважнi з колегами, зараз вiд них можна чекати будь-яких несподiванок. Вихiднi присвятiть сiмейному вiдпочинку.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11).
Цi днi вдалi для пiдписання документiв. Ви з легкiстю зробите те, що ранiше не вдавалося.
Днi: спр. — 18; неспр. — 22.

Стрілець (23.11—21.12).
На роботi у вас усе гаразд, дехто з вас може розраховувати на додатковi заробiтки.
Днi: спр. — 16; неспр. — 17.

Козеріг (22.12—20.01). Вам варто проявляти активнiсть у контактах i громадських справах. Не здавайтеся при перших труднощах.
Дні: спр. — 22; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Несподiвано ви опинитеся в центрi уваги. Керiвництво прислуховуватиметься до ваших пропозицiй.
Дні: спр. — 20; неспр. — 22.

Риби (20.02—20.03).
В особистому життi чекайте суттєвих змiн. А щодо робочих моментiв — то все залишиться як є.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Інша версія:

ОВНИ, енергопотенціал високий, харизма сяє, однак скакати стрімголов попереду всіх небезпечно, вскочите в халепу. На першому плані має бути не «я», а «ми», де компроміс інтересів грає першу скрипку. Займіться внутрішніми проблемами, наведіть лад у духовних царинах, звільніть совість від отруйних гріховних шлаків, накопичених протягом року.

ТЕЛЬЦІ продемонструють себе талановитими психологами, що допоможе маніпулювати ресурсом колективу на свій смак, однак кардинально міняти щось у власній долі вже пізно, «поїзд пішов», і напрямок його руху власноруч не змінити. Стежте за дружнім оточенням, що з’явилося у вашій орбіті, йому судилося зіграти важливу роль у житті на тривалий час.

БЛИЗНЮКИ, в професійній сфері запущено процес «перезавантаження» на що вплинути вже неспроможні. Змиріться, уникайте бунтів, претензій, не сваріться з керівним персоналом, користі від того не буде. Ви блискучий фахівець і це — золото, яке можна конвертувати в гроші, сумлінно виконуючи взяті обов’язки і беручись за ліві підробітки.

РАКИ, піддайте жару романтичним імпульсам! Тема особистого життя, реставрації стосунків «батьки-діти» є доленосною, за нею майбутнє. Однак кар’єрні клопоти не дають спокійно існувати, тут сейсмічна атмосфера, але, концентруючись на них, ви позбавляєте себе дорогоцінних сил, які важливо витратити на створення щасливої любовної оази.

ЛЕВИ, ви — яскрава епатажна особистість, публіка вас обожнює, однак для досягнення успіху, творчої самореалізації слід позбутися мінусів у власному світогляді, який вже застарів і не відповідає духу часу. Фаза «перезавантаження» ідеології розпочалася!

ДІВИ,
ключова тема — матеріальні і духовні блага, гармонізація власних та чужих запитів, де йде процес кармічних взаєморозрахунків. Мобілізуйтеся, підключіть таємні важелі впливу, у вас є колосальна прихована сила, адже в битві інтересів конкуруючих сторін перемога має бути неодмінно за вами! Вірте у все найкраще, і воно успішно матеріалізується.

ТЕРЕЗИ,
довкола конфронтаційна атмосфера, недруги та вороги скинули овечі шкури і показують істинний лик, злий і порочний... Як вийти із скрути і не опинитися в нокауті? Важко, але треба, вас б’ють — падайте і мужньо вставайте. Cили є, друге дихання включиться завдяки неординарним рішенням, допоможуть давні друзі, покровителі здалеку.

СКОРПІОНИ, полум’яні трудяги, збавте трудовий темп, інакше захворієте, всіх грошей не заробити. Економно розподіляйте сили, час, на роботі вимагається не кількість, а якість, видавайте «на-гора» продукт геніальної творчості. І ви на це здатні! З начальством — чудові стосунки, тут ходите у фаворитах, однак не дозволяйте себе «осідлати», відмовтеся від обтяжливих завдань, повноважень. Грошей більше, ніж заплановано долею, не буде.

СТРІЛЬЦІ,
світ нині сприймається як одна родина, сумлінно виконуйте роль взірцевого сім’янина, будьте чуйними, милосердними, дбайте про близьких, рідних, колег, друзів — як матеріально, так і морально, підбираючи ключ до їхніх сердець. Якщо спалахують істерики — виніть себе.

КОЗЕРОГИ, не пріть, як бульдозер, навпростець, спілкуючись з людьми, а опановуйте витончене мистецтво психології, тут джерело життєдайних сил. Особливо в рідних стінах, де палахкотить розбурханий вулкан, викидаючи на поверхню гріховний бруд, накопичений за тривалий час.

ВОДОЛІЇ, побудувати мости ділової співпраці, об’єднатися з досвідченими і благородними соратниками по духу Всевишній допоможе. Шануйте давніх ділових компаньйонів, разом вдасться гори перевернути, реалізувати задумане. А ось від «баласту» різноманітних контактів, легких приятельських зв’язків слід позбавлятися.

РИБИ позиціонують себе як самодостатня владна особистість, на яку чинити тиск, маніпулювати є безглуздям. Бути на коні — це добре, але є нюанс... через дисбаланс «дай» і «на». Якщо егоїстичні бажання візьмуть гору, приготуйтеся до фатального падіння. У вас завищена самооцінка, а реальність диктує свої умови, на які зовсім не хочеться йти.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини