Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:06:39

Які жіночі «недоліки» чоловіки знаходять привабливими?

01.03.2015   17:51Агенцiя

У чоловіків існує цілий рейтинг найбільш привабливих жіночих недоліків, про що навіть не підозрює прекрасна стать.

Зазвичай, панночки прикладають масу зусиль, щоб стати «найкращою дружиною» і при цьому часто соромляться деяких якостей і особливостей поведінки. Саме тому варто виділити найбільш привабливі з чоловічої точки зору жіночі невеликі «недоліки».

1. Розумна лінь - звичайно, розвинена домовитість у жінки є чудовою і необхідною якістю для шлюбу, але іноді немає нічого поганого в тому, що жінка може теж дозволити собі розслабитися на дивані разом з чоловіком. Світ від цього не постраждає, оскільки всього повинно бути в міру, і розумна жіноча лінь тільки надає чарівності образу дружини.

2. Легка неохайність - з дитинства мами вчать своїх дочок, що дівчинка повинна завжди бути акуратною, але в реальному житті, особливо з моменту появи в сім'ї дитини, дотримуватися цього правила стає дуже складно. Ситуацію посилюють і стереотипи, нав'язані телеекраном, де актриси і моделі завжди виглядають на всі 100% - з макіяжем, укладеним волоссям і в красивому вбранні. Але, на думку психологів, ідеальна зовнішність найчастіше відштовхує сильна стать, а більш домашній «лук» - навпаки притягує.

3. Легковажність - помилково вважати, що гарною господинею, дружиною і матір'ю жінку робить саме серйозне ставлення до життя. У сучасному світі жінки практично перестали бути легковажними і розучилися вести себе немов дитина. Замість цього їм доводиться постійно бути зосередженими, вирішувати багато побутових проблем, розпоряджатися фінансовими потоками в сім'ї та іншими справами. Слід зазначити, що зайва серйозність і суворість робить з жінки не дружину, а вчительку, чого не можна допускати.

4. Хороший апетит - на жаль, через вічне прагнення до стрункої фігури, багато жінок забули, що таке нормальний апетит. За словами одного відомо класика, ніщо так добре не зближує, як спільне приготування і поглинання їжі. Чоловікам дуже не подобаються жінки, які практично нічого не їдять і можуть годинами копирсатися в тарілці з салатом на романтичній вечері в ресторані. Їм більше до смаку, коли прекрасна стать вміє отримувати задоволення від їжі.

5. Легка повнота - інформація про те, що чоловіки знаходять привабливим нормальну жіночу фігуру і прихильно ставляться до легкої повноті, є найбільш приємною для прекрасної статі. Чоловіки хочуть бачити поряд з собою здорову і підтягнуту супутницю, трохи м'яку і з приємними округлостями. Саме тому багатьом панночкам пара-трійка кілограм до загально масі тіла не завадить.

6. Незагорілі ділянки шкіри - багато жінок часто засмучуються через те, що не мають можливості отримати рівномірну засмагу по всьому тілу. Але чоловіки найчастіше знаходять вельми привабливим наявність кордонів між засмаглими ділянками шкіри і тим, що було приховано під купальником. Поєднання рожевої шкіри і засмаги вони вважають вельми сексуальним, що є не маловажним фактором для подружжя зі стажем.

dobrenok.com

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини