Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:36:14

Гороскоп на наступний тиждень, 2-8 березня

01.03.2015   17:12Агенцiя

Овен (21.03-20.04). Лейтмотивом тижня стане надiя. Тi почуття, якi ви вже поховали, повернуться оновленими та змiненими.
Дні: спр. - 2; неспр. - 3.

Телець (21.04-21.05). Вас можуть чекати сюрпризи i неочiкуванi подарунки. Мобiлiзуйте свої сили для колективної дiяльностi.
Дні: спр. - 6; неспр. - 7.

Близнюки (22.05-21.06). Не виключено, що вам доведеться зайнятися органiзацiйними питаннями. Доречною буде допомога партнерiв i колег.
Дні: спр. - 8; неспр. - немає.

Рак (22.06-23.07). Те, до чого ви готовi, може стати реальнiстю - настав час змiнити принципи спiлкування з оточуючими.
Дні: спр. - 4; неспр. - 5.

Лев (24.07-23.08). Робiть для iнших те, що зробили б i для себе. Не варто прикрашати дiйснiсть.
Дні: спр. - 6; неспр. - 7.

Діва (24.08-23.09). Не впадайте у крайнощi, перед вами вiдкриються заманливi перспективи.
Дні: спр. - 4; неспр. - 5.

Терези (24.09-23.10). Небажано вiдхилятися вiд намiчених цiлей, не звертайте увагу на побутовi дрiбницi. На свято запросiть гостей.
Дні: спр. - 7; неспр. - 8.

Скорпіон (24.10-22.11). На цьому тижнi ситуацiя вимагатиме вiд вас розсудливостi та стриманостi. Цi якостi допоможуть досягти бажаних результатiв.
Днi: спр. - 6; неспр. - 7.

Стрілець (23.11-21.12). Будьте впевненими у власних силах. Швидше за все, вам доведеться доводити оточуючим свою незамiннiсть.
Днi: спр. - 3; неспр. - 5.

Козеріг (22.12-20.01). Довiртеся коханiй людинi, ревнощi зараз недоречнi. І взагалi контролюйте свої емоцiї.
Дні: спр. - 2; неспр. - 4.

Водолій (21.01-19.02). Не будьте принциповими з колегами - розумний компромiс завжди корисний. У святковi днi краще побути з родиною.
Дні: спр. - 5; неспр. - 7.

Риби (20.02-20.03). Про своє майбутнє треба пiклуватися вже зараз. У вiвторок будьте обережнi, дехто захоче вас спокусити.
Дні: спр. - 4; неспр. - 6.

Інша версія:

ОВНИ, у вас високий енергопотенціал, однак запорука відмінного самопочуття - це фізична і психологічна гармонія, де компроміс інтересів грає провідну роль. Не пливіть проти течії, активізуєте протидію. Візьміть тайм-аут, розслабтеся і чекайте, поки доля пошле ситуації, де ваша участь обов'язкова.

ТЕЛЬЦЯМ ходити в нелюбах не загрожує: рідні, близькі, колеги вас люблять, відповідайте взаємністю, і будете щасливими. Прагніть до ідилії в стосунках за будь-яку ціну, вчасно допомагайте людям і боготворіть домочадців, через рідних, сім'ю Творець транслює благодать.
БЛИЗНЮКІВ чекає успішна самореалізація в професійній сфері. Працюйте з творчим натхненням, заробляйте гроші, втілюйте творчі ідеї, укріплюйте посадове реноме. Домашні справи теж не лишайте на самоплив, тут докладені зусилля повернуться сторицею. І пам'ятайте, що стан закоханості (цього року) є лейтмотивом буття!

РАКИ, попутний вітер успіху надуває життєві вітрила в перспективному напрямі. Дотримуйтеся даного слова, робіть все з чистою совістю: дисциплінованість, творча самовіддача - ось перепустка на Олімп популярності. Критику сприймайте об'єктивно, без образ і не забувайте усувати помилки.

ЛЕВИ, метаючись між передовою та тилом, збалансуйте "хочу" і "треба" і перевтільтеся в генерала таємного фронту! Успіх супроводжуватиме таємних стратегів, які уміють плідно співпрацювати з діловими компаньйонами. Інвестуйте власні ресурси у прибуткові проекти, бізнес отримає друге дихання, оскільки вдасться знайти всі плюси та мінуси в роботі й усунути недоліки.

ДІВИ, "який ішов, таку й здибав" - це про вас. Ваші партнери впливові, авторитетні, тож не відставайте (ревнощі тут безпідставні), а старайтеся йти в ногу, відповідати вимогам ідеалу обранців. Нахабно прив'язувати їх до шлюбного кілка є безглуздям, нині подібне приваблює подібне і цементує союз.

ТЕРЕЗИ, консультуйтеся, підбирайте психологічний ключ до сердець залежних від вас людей, колег, помічників, роботодавців, будьте розумниками, адже зараз сила і влада на боці інших, а вам залишається тільки гармонійно вписуватися в ситуації і по можливості верховодити, враховуючи чужі інтереси.

СКОРПІОНИ на романтичному гребені, любовні янголи радо допомагають сердечному тріумфу. На службі слід демонструвати професійну майстерність, трудяга-ентузіаст ви нівроку, де конкурентам робити нічого, адже в змаганні за приз кращого фахівця лаври успіху нині дістануться саме вам.

СТРІЛЬЦІ, сім'я і кар'єра вимагатимуть найактивніших зусиль. Опікуйтеся близькими, латайте дірки в психологічній аурі родини. Рідна оселя - джерело життєдайної енергії. На роботі верховодять демонічні сили, будьте організованими, скрупульозно і вчасно виконуйте доручені завдання, не сваріться з шефом, ладьте з колективом. Якщо "воскресне" давній любовний зв'язок (він має кармічну причину), трансформуйте його в дружбу, інакше зруйнуєте шлюбний союз, а потім будете гірко каятися і жалкувати.

КОЗЕРОГИ, аби уникнути конфліктів (всередині бушує агресивний дух), уникайте отруйної критики, будьте психологом, прислухайтеся до вимог близьких, адже у них інші смаки, потреби, ідеали. Догоджаючи собі, зробіть так, щоб ваші пропозиції, ініціативи були до душі всім, запалювали на спільні заходи.

ВОДОЛІЇ у розквіті життєвих сил, де пристрасне "хочу" диктує свої умови. Узгоджуйте особисту свободу дій з вимогами оточення, ідіть назустріч їх побажанням. "Дай" і "на" має бути збалансованим. На чуже не зазіхайте (то від лукавого), бо позбудетеся й того, що маєте. Зміна обстановки вкрай потрібна, випадковий знайомий може стати оригінальним "закадичним" другом, коханцем чи діловим партнером.

РИБИ, енергія фонтанує, вам всюди раді, двері сердець відкриті навстіж, в службовому колективі благодать. Не промахніться з вибором партнерів, вам потрібні хазяйновиті практичні супутники як на теренах ділової співпраці, так і в подружньому житті. На жаль, тут хазяйнують темні сили, штовхаючи на гріховодну стежку.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини