Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:23:34

Гороскоп на наступний тиждень, 23 лютого - 1 березня

22.02.2015   10:27Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Зустрiч з iнвесторами доведеться вiдкласти на потiм. На деякий час ви зможете самостiйно вести справи.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). Ваша iнтелектуальна активнiсть дозволить здiйснити давнi плани. А от iз грошима будьте обережнi, можливi втрати.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). За постiйними клопотами ви вiдiрвалися вiд близьких i друзiв. Знайдiть час для зустрiчi з ними. У вихiднi краще вiдпочити.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.

Рак (22.06—23.07). На цьому тижнi ви отримаєте приємну звiстку, яка стосуватиметься вашої кар’єри. Будьте вдячнi тим, хто багато для вас зробив.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Лев (24.07—23.08). Вас оточують доброзичливi, симпатичнi люди. Можливо, нове кохання стане початком сiмейного життя.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi доведеться вiдмовитися вiд розваг i зосередитися на робочих моментах. Наприкiнцi тижня ви отримаєте грошову винагороду.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Попереду важливi зустрiчi та переговори. Цими днями вам не вистачатиме пiдтримки iнiцiативних i зацiкавлених людей.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Скорпіон (24.10—22.11). Не соромтеся звертатися до друзiв i родичiв по поради. Ви цiлком можете розраховувати на їх розумiння.
Днi: спр. — 26; неспр. — 27.

Стрілець (23.11—21.12). Смiливо плануйте свої справи. Люди, яким ви довiряєте, можуть змiцнити ваш авторитет i збiльшити матерiальнi прибутки.
Днi: спр. — 26; неспр. — 28.

Козеріг (22.1—20.01). Будьте стриманими у стосунках iз близькими, оскiльки вашi дiї можуть глибоко образити їх.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Водолій (21.01—19.02). Рiднi можуть засмутити вас своїм нерозумiнням i незговiрливiстю. Найкращий вихiд — не з’ясовувати з ними стосунки.
Дні: спр. — 25; неспр. — 1.

Риби (20.02—20.03). Ближче до вихiдних ви отримаєте важливу iнформацiю. Невдовзi у вас з’явиться вiльний час для розваг i вiдпочинку.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Інша версія:

ОВНИ чарівні, сексапільні, принада для протилежної статі, але... пускатися в романтичні загули протипоказано. Кохайтеся з постійним партнером, якому визначено бути керманичем в союзі.

ТЕЛЬЦІ згорають від пристрасного бажання закрутити таємну любовну інтрижку. Але тут ви граєте з вогнем і зробите собі гірше. Навіть коли супутник не огортає заслуженою любов’ю, потерпіть, смирення окупиться сторицею, згодом крига в стосунках розтане і за чуттєвий альтруїзм воздасться по заслугам.

БЛИЗНЮКИ, найпроблемніші епіцентри подій — робота і партнерство, де доведеться прикладати максимум зусиль. Працюйте з любов’ю і творчим вогнем, ви фахівець високого рівня і здатні обскакати конкурентів.

РАКИ, на кар’єрних устремліннях ставити хрест зарано, хоча ця тема блискуче відпрацьована і ви здатні дати фори найкращому професіоналу. Слід заробляти гроші, поліпшувати матеріальний добробут — і високе мистецтво фахівця якраз знадобиться.

ЛЕВИ, харизма сяє, рейтинг у соціумі на піку популярності, однак ви відчуваєте гостру потребу в улюбленій половинці... Втім, коли «щось» незриме заважає злитися воєдино, стати одним цілим — шукайте корінь розбалансування в собі.

ДІВИ рухаються по конфліктній смузі, пристебніть ремені і дотримуйтеся правил безпеки в діловій співпраці, шлюбних взаєминах, щонайменший промах — і «аварія» вдома чи на роботі неминуча.

ТЕРЕЗИ, дбайте про здоров’я, економно розподіляючи сили, нині ви авторитетний керманич у діловій команді, шлюбі і «рулюєте» так, як вважаєте за потрібне. Однак пильнуйте, аби не завдати шкоди кар’єрі, інтересам колег, компаньйонів.

СКОРПІОНИ, укріплюйте завойовані кар’єрні позиції, опираючись на свій професіоналізм і високих покровителів. Щодо реалізації сокровенних бажань, то тут справи кепські, приборкайте апетити і посидьте на голодному пайку, так велить доля для вашого ж блага.

СТРІЛЬЦІ під перехресним вогнем сімейних, службових, шлюбних проблем, і пересидіти їх в окопі не сподівайтеся. Слід боротися, не впертістю та принциповістю, а пускаючи в хід блискучий інтелект, винахідливість.

КОЗЕРОГИ, реалізація кар’єрних задумів є доленосним орієнтиром, удосконалюйтеся як фахівець, вирішуйте важливі проблеми таємно, у вас є можливість успішно залучити ресурси давніх високих покровителів (воздається долею по заслугах).

ВОДОЛІЇ, є ризик опинитися на фінансовій мілині, але це тимчасовий іспит долі. Затягніть паски, не розкошуйте, коли відсутній матеріальний стимул працювати, у відчай не впадайте. Систематично навчайтеся новому.

РИБИ, ваше «я» прагне невідкладного самоствердження, бути скрізь на чолі в передніх лавах! Якщо налаштовані йти в лобову атаку на прагматичну дійсність, де панують закони матеріальних інтересів, чи штурмувати кар’єрний олімп, марно стараєтеся — зазнаєте фіаско.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини