Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:43:58

Гороскоп на тиждень, 2-8 лютого

01.02.2015   09:57Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi придiлiть увагу тим справам, якi довго вiдкладали. Можливо, саме серед забутих iдей ви знайдете те, що вам потрiбно.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Телець (21.04—21.05). Якщо вiдчуваєте, що необхiдно взяти не себе додатковi зобов’язання, дiйте. Не намагайтеся зробити дуже складне — зараз героїзм нi до чого.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Близнюки (22.05—21.06). Якщо ви не задоволенi життям, скористайтеся моментом, щоб внести деякi корективи. Шопiнг вiдволiкатиме вас вiд сумних роздумiв.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07). На цьому тижнi, як нiколи, актуальнi змiни на краще. Якщо щось не виходить, звернiться по поради до авторитетної людини.
Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). Усе, що обiцяли, доведеться виконати. Насамперед це стосується службових справ i стосункiв iз партнерами.
Дні: спр. — 4; неспр. — 8.

Діва (24.08—23.09). Не соромтеся ставити людей на мiсце, iнакше зробите собi тiльки гiрше. Не забувайте про свої обов’язки.
Дні: спр. — 2; неспр. — 6.

Терези (24.09—23.10). Ви здатнi на вчинки, якi не всiм зрозумiлi. В яке саме русло направити свою енергiю — вирiшувати вам. Покупки на цьому тижнi будуть успiшними.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Скорпіон (24.10—22.11). Найближчим часом конфлiкти з керiвництвом та оточуючими будуть доволi частими. Дiйте так, щоб не спалювати мости.
Днi: спр. — 6; неспр. — 7.

Стрілець (23.11—21.12). На роботi вас чекає аврал, зосередьтеся на найголовнiших справах. Найвдалiшими будуть спiльнi проекти.
Днi: спр. — 6; неспр. — 8.

Козеріг (22.12—20.01). Доведеться чiтко роздiлити бажане i можливе — це допоможе не витрачати марно сили. Сiмейнi справи потребують особливої уваги.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Водолій (21.01—19.02). Що б не вiдбувалося навколо, будьте впевненi у своїх силах. Неприємностi сприймайте як шанс. Наприкiнцi тижня вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Риби (20.02—20.03). Не витрачайте сили на роботу, знайдiть можливiсть придiлити увагу сiм’ї. Ви вчасно пiдтримаєте iдеї близьких.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Інша версія:

ОВНИ, таємні любовні романи — реальність, але треба зберігати вірність постійному супутнику, кохати його, за зраду доля покарає. Соціум, дружні терени — арена успішної самореалізації, тут на вас зачекались приємні сюрпризи, братерського полку прибуде, відновляться давні зв’язки, тож в колі союзників та однодумців почуватиметеся, як риба у воді.

ТЕЛЬЦІ «розп’яті» на хресті відповідальності: сім’я та робота поглинають аж занадто багато сил, але їх вистачить при намаганні згармонізувати обстановку. Якщо вами рухатимуть кар’єрні амбіції,— то чудовий тонік для професійного вдосконалення, успішної реалізації природних обдаровань і збагачення. Вас цінуватимуть за уміння бути майстром на всі руки, злагоджено співпрацювати в команді.

БЛИЗНЮКІВ, розумників нівроку, вабитимуть високі матерії та все оригінальне, нетрадиційне, тягнутиме зазирнути під езотеричний покров, пізнати світ незбагненного, що й посприяє модернізувати світогляд, зробивши ревізію духовних цінностей, зійти на інтелектуальний олімп. Більше подорожуйте, спілкуйтеся з людьми високої духовної культури, особами, що рухаються в ногу з прогресом.

РАКИ, збалансуйте бажання та можливості, приструніть невгамовне «хочу», у партнерів (ділових, шлюбних) багатий арсенал ресурсів, тож можна до них долучитися та плідно співпрацювати, віддавши кермо правління. Нехай керують, ставлять на чільне місце власні інтереси, а ваш клопіт — без амбіцій піти назустріч вимогам та виконати взяті на себе зобов’язання, тоді отримаєте бажане.

ЛЕВИ переходять на новий виток розвитку і мають гармонійно вписатися у вимоги реальності, аби зробити потужний стрибок вгору завдяки накопиченим потенційним ресурсам. Час реанімувати та зміцнити партнерські стосунки, що тримаються не лише на сексуальному магніті.

ДІВАМ слід пірнути з головою в бурхливу атмосферу службового колективу, тут ви майстри на всі руки, здатні гарно заробити. Цього тижня пливіть за течією кармічних подій, сумлінно виконуйте все, що від вас вимагається, і утримайтеся від вольового диктату. Камінь накопичених емоцій, створених власними страхами та фантазіями, зрештою спаде з душі, все таємне стане явним, тривоги та ілюзії зникнуть, і зможете дихати на повні груди.

ТЕРЕЗИ здатні на унікальні акторські перевтілення, покликані активізувати в людях тільки прекрасні струни душі, підняти дух наснаги. Режисуйте красиві спектаклі, несіть у Всесвіт любов та радість, життя — це гра, де злу та журбі немає місця!

СКОРПІОНИ метатимуться між сім’єю та роботою. Тримайте руку на домашньому пульсі, тут джерело сил і творчого натхнення. Доброзичливість, дружня консолідація з рідними посилять авторитет, створять братерську ідилію в домі.

СТРІЛЬЦІ сяють харизмою, тримаючи публіку у полоні симпатій. Пошуки сенсу буття, «перевірка на міцність» духовних цінностей полягають в умінні знайти спільні точки зору з малознайомими людьми на тлі єдності ідеалів та духовних інтересів. Це дозволить зберігати високий моральний ценз і відрізняти зло від добра. Не цурайтеся випадкових знайомств, вони здатні перерости в серйозну дружбу.

КОЗЕРОГИ, моральна цитадель (ідейні переконання, добрі наміри) піддаються серйозному випробуванню. Якщо вами керує вигода, не намагайтеся обдурити недосвідчених чи довірливих партнерів. Робіть все чесно, на законних підставах, тоді виграєте, а репутація тільки зросте.

ВОДОЛІЇ, як у казці, перетворюються на красенів, то результат внутрішнього «перезавантаження», де згоріли відпрацьовані програми, кляті комплекси, емоційні токсини, звільнивши колосальну енергію для духовного розвитку. Тепер кожна мить буття має бути святом, акумулятором щастя, але в парі з супутником, що відповідає ідеалу.

РИБИ пливуть кармічною течією. Відкриваються тіньові сторони єства, про які донині і не підозрювали. Тепер можете звільнитися від негативних нашарувань, позбутися ілюзій, самообманів, що позитивно вплине на сімейну атмосферу, побутові справи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини