Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:26:44

Що очікує у 2015 році - прогноз від астрологів

11.01.2015   10:57Агенцiя

Гороскоп на 2015 рік

ОВНИ — ваш щасливий феєрверк триватиме до серпня. Тож розважайтеся, завойовуйте симпатії та захоплюйте протилежну стать — у вас має бути час для романтичних експериментів, цікавих пригод, хобі, що є чудовим тоніком для душі. Всі страхи, ярмо обов’язків, які гнітили останніх 2 роки, вже позаду, отже, зітхніть із полегшенням — розплатилися з кармічними боргами. Одруженим слід неодмінно закохатися по-новому у своїх супутників і продемонструвати приклад лебединої вірності. Вони — ваш дороговказ і гідні глибокої відданості. Тому нехай кермують, а ви красиво підтанцьовуйте.

У другому півріччі розпочинається благодатна смуга на роботі — тут (як майстер на всі руки) дасте всім фору: радо беріться за додаткові обов’язки, завдання подужаєте! Працедавці будуть у захваті і щедро платитимуть. Багатьом пощастить змінити місце роботи.

ТЕЛЬЦЯМ фортунитиме під рідним дахом (до серпня). Шануйте фамільні традиції, культурну спадщину, поминайте предків — ви є акумулятором генетичного досвіду Родоводу. Ймовірне поліпшення житлових умов, благословенне поповнення в родині. Атмосфера в сімейному гніздечку буде затишною, домочадці вас любитимуть. На службі все чудово, від роботи отримаєте естетичне і творче задоволення.
У другому півріччі виростуть любовні крила, завирують творчі таланти, порадують діти.

У ключових питаннях року, як-от: бізнес, фінанси, боргові зобов’язання, розраховуйте лише на себе, дбайливо розпоряджайтеся спільними грошима, вчасно сплачуйте борги (моральні, матеріальні), а якщо опинитеся у збитку, то це не випадковість — доля послала «кармічних кредиторів» за розрахунком. Це рік розплати з боргами за останніх 15 років: «взяли надлишок — поверніть!».

БЛИЗНЮКИ, ваше життя таке прекрасне і наснажливе, що аж дух перехоплює. Інформаційне поле Всесвіту до ваших послуг! Регулярно змінюйте обстановку, розширюйте коло знайомств, будьте в курсі всіх новин, «гризіть граніт науки» — саме на освітніх царинах вас пестуватиме фортуна. Знання — це надзвичайна сила і детонатор щастя.

У шлюбних пар стартує складний період (2,5 року) випробувань на міцність союзу, що є тестом на внутрішню зрілість, готовність жити в подружжі. Закономірно з’ясується — ваш супутник не «підкаблучник», а принципова, харизматична особистість, яка зовсім не піддається маніпуляціям. Навіть коли так некомфортно, рвати узи є помилкою: партнер — це ваше дзеркало, тож живіть у мирі та любові, діліть порівну радість і горе... А бунтарі-розлучники, які шукатимуть вам заміну, наступлять на ті самі граблі. Сім’ю об’єднає взаємна любов і дружба! Станьте друзями і коханцями водночас — тоді все буде чудово. У другому півріччі чекайте на приємні сюрпризи в родині, ваш дім стане благословенним.

РАКАМ із фінансами фортунитиме — прибуткові джерела інтенсивно струменітимуть (до серпня), чим вони мають неодмінно щедро ділитися, оскільки Творцем даватиметься більше благ, ніж потрібно. На роботі будьте відповідальними, з повагою ставтеся до колег, крокуйте «в ногу» із прогресом — тут ви революціонер і творчий оригінал, а як фахівець, сягнули піку досконалості. Утримайтеся від бунтів проти наказів керівництва, тоді реалізація бажань пройде «на ура».

Доленосний вектор пролягає через домашні пенати, змушуючи дбати про рідних, реставрувати стосунки «батьки-діти». Благополуччя родини — святая святих, й туди спрямовуйте сили, матеріальні, душевні ресурси, аби створити надійний сімейний тил (і не виносьте сміття з хати!). А кар’єрний рух угору є другорядним.

У другій половині року вам буде притаманна щедрість, милосердя, турбота за інших, що повернеться високим покровительством із боку зовсім випадкових знаних людей. Сфера знайомств, ділових контактів буде найпліднішою. Утримайтеся від бойових протистоянь, а якщо вже маєте ворогів, то є шанс перетворити їх на достойних партнерів і разом вершити масштабні діла.

Яскравих харизматичних ЛЕВІВ пестуватимуть Небеса (до серпня). Не розтринькайте цей дар на самозвеличення, а модернізуйте свій внутрішній світ і... грайте по-крупному. Нині вам під силу найнепідйомніші проекти. Реалізація грандіозних задумів набирає обертів і з тріумфом пронесеться по всіх сферах буття: творчій, фінансовій, сімейній, службовій. Бізнес реорганізується, за що не візьметеся — все розквітатиме. Не ходіть самозакоханим нарцисом, бо ви еталон благородства та моральності для оточення, і саме контакти з людьми сприятимуть успішним доленосним зв’язкам. Навіть перший зустрічний може стати казковою паличкою-виручалочкою.

У другому півріччі прибуткові джерела заструменять інтенсивніше, доля поверне борги, однак не забудьте ділитися благами з оточенням, фінансуйте близьких та рідних. Творець «транслює» через вас багатство з метою, аби ви допомагали іншим.

ДІВИ, годі танцювати під чужу дудку — ви сам собі пан, слуга, спонсор! Орієнтуйтеся на «хочу» і виконуйте всі забаганки, адже умієте заробляти і бути фінансово незалежними. А чужі гаманці та потреби — то не ваш клопіт. Тісний зв’язок із Всевишнім відчуватиметься до серпня. Частіше усамітнюйтеся, спілкуйтеся із совістю. Це супроводжуватиметься містичними чудесами (наприклад, у критичну мить завжди хтось прийде на допомогу), силою віри моделюватимете майбутнє, ілюзії, а підсвідомі страхи розвіються. Таємні вороги теж зникнуть, бо насправді ті примари є вашими фантазіями.

У другому півріччі на життєвому небосхилі — щасливий зорепад. Це період дебютів у різноманітних сферах, що закладає фундамент на 12 років. Харизма засяє, тож будете всюди «на парадному коні» жаданими і любимими, й непідвладних вершин не існуватиме.

А ось під рідним дахом незатишно — це місце випробувань на зрілість в ролі сім’янина, де визначено смиренно нести хрест домашніх обов’язків, бути взірцевим господарем, дбати про старших членів сім’ї та підтримувати духовну ауру в родині.

ТЕРЕЗИ на гребені популярності в соціумі (до серпня) — професійна сфера стане «хлібним місцем» для досконалих спеціалістів. Нині ви геройська самодостатня особистість, покликана задавати тон подіям, бути яскравим лідером в колективі, використовуючи мудро гуртовий ресурс заради як спільних, так і персональних інтересів. Розширюйте братерське коло, нові знайомства стануть надзвичайно корисними, відкривши двері в щасливе завтра. Творець пошле справжніх друзів — покровителів (і зарубіжних теж), з якими вдасться реалізувати грандіозні прогресивні проекти. На сердечних теренах все чудово, тут ви улюблені і жадані, перебуватимете в обіймах Вселенської любові. А в шлюбі, де тиск з боку благовірних категорично протипоказаний, маєте тільки керувати! Вам імпонуватимуть партнери з шармом оригінальності, нетрадиційними смаками, захопленнями, бо інакше — бунт!

У другому півріччі розпочнеться розквіт красивого таємного фронту буття: працюйте та розважайтеся «у підпіллі», тихо насолоджуйтеся самотою, очищайте совість покаянням від гріховних шлаків. Це період звіту перед Богом за останні 12 років. Що дасть вам шанс зайняти позицію мудреця, котрий всебічно розуміється на тонкощах земного та духовного буття, не зациклюється егоїстично на власних цінностях, тоді Його милість буде безмежною.

СКОРПІОНИ — на професійному небосхилі палає щаслива зоря (до серпня), сприяючи реалізації фахових талантів, які вписуються в запити суспільства. Тут діапазон можливостей широкий — поталанить знайти улюблену творчу роботу (за благословенням Творця), обійняти вищу посаду, зуміти гармонійно поєднати принциповість з благородством, мудрістю, порядністю начальника, який переживає всім серцем за долю підлеглого. Стосунки з авторитетними фігурами зав’язуватимуться легко, сприяючи професійному престижу, матеріальному процвітанню. Скласти протекцію чи замовити добре слово за вас може абсолютно стороння впливова персона.

Вектор доленосних подій пролягає через таємну сторону буття, де благодійність є платою за гріхи. Подавайте милостиню нужденним, її «асортимент» широкий: моральні, матеріальні жертви чи сердечна, фізична, розумова допомога. В такий спосіб поповните скарбничку духовної еволюції.

Друге півріччя порадує прибутками насамперед професіоналів, тому товаришуйте з керівником — він буде багатим та щедрим на спонсорство, тож і ви поласуєте його здобутками. Дружнє коло поповниться популярними духовними фігурами, з якими єднають спільні інтереси, більше «тусуйтеся», з радістю знайомтеся з новими людьми, адже їм судилося стати транслятором щастя й удачі у вашому житті.

СТРІЛЬЦІ на олімпі популярності — накопичений життєвий досвід (за останні 12 років) трансформується в життєву мудрість, стане трампліном для створення нової життєвої філософії (до серпня). Ваш світогляд кардинально зміниться на краще, поталанить зустріти духовних наставників та ідейних наснажників, вирішити складні юридичні питання, вступити до ВИШу, підвищити кваліфікацію, знайти спонсорів, зробити вдалий переїзд на нове місце проживання, удача завітає з далеких країв. Інтелектуальні інвестиції повернуться сторицею. Діліться знаннями, станьте духовним пастирем тим, хто заблукав у нетрях бездуховності. Ви — світоч, який вказує шлях правильного розвитку суспільства. Якщо відчуєте самотність (замкнувшись у переживаннях), знайте: це кармічна плата за помилки, допущені за останні 29 років.

У другому півріччі 2015-го розпочнеться тріумфальне сходження на кар’єрний олімп, високі посадовці вас пестуватимуть, робота буде в радість, фортуна, насамперед, обласкає професіоналів, які трудяться за покликанням.

В сердечній сфері висока динаміка, тримати вас «на прив’язі» не вдасться, волелюбність братиме гору. Втім, до розпусти справа не дійде, оскільки любов і дружба сплетуться в один клубок, і ви зрештою усвідомите, що дружба з коханими є вищою іпостассю любові.

КОЗЕРОГАМ поталанить на спонсорів, спадщину, очікується фінансовий злет завдяки розквіту сімейного бізнесу, інвестиціям інших людей, допомозі шлюбних та ділових партнерів (до серпня). Задавнені емоційні рани загояться, поховані в підсвідомості страхи зникнуть, на душі стане сонячно, внаслідок чого інтимне життя покращиться — ви будете жаданими і любимими. «Ревізія» в дружній сфері нарешті завершиться і поруч залишаться істинні побратими: сильні, впливові, прагматичні, що вписуються в ваші духовні стандарти. Слабаків — геть!

Доленосний компас вказує на кар’єру, тож професійне вдосконалення лишається першочерговою темою — тут шанси на талан примножаться.

Під рідним дахом оселився революційний дух. Ладити вам — бунтарям-егоцентрикам — із домочадцями дуже важко, тож можливе відчуження від сім’ї, зміна місця проживання чи капітальний ремонт в оселі. Зрештою, й рідні — не «подарунок», з викабеликами, тож сюрпризи з нервовими потрясіннями гарантовані.

Друге півріччя промайне під покровом удачі, очікуйте приємних подарунків у всіх сферах буття. Осиротілі серця зрештою знайдуть своє щастя і закружляють в любовному танку. Це час Божественного кохання, про яке ви так давно мріяли!

ВОДОЛІЇ мають унікальний шанс (раз на 12 років) зустріти свою ідеальну половинку і створити щасливий союз. Ваш тандем є благословенним, серця битимуться в унісон, життя буде наповнене спільними захопленнями, інтересами. У шлюбних пар знову настане «медовий час», захололі почуття забуяють весняним цвітом (до серпня). На ниві співпраці все чудово, тому сміливо укладайте ділові угоди. А якщо є невирішені судові спори, проблеми з правосуддям, то доля пошле руку допомоги.

Більше подорожуйте, навчайтеся, будьте в курсі всіх новин... Зміна обстановки вкрай потрібна — там зустрінете цікавих, оригінальних людей, що є стимулом духовного розвитку. Негаразди в кар’єрі (увага ледарям!) є платою за припущені раніше фатальні помилки (трудових ентузіастів це не стосується) — ваш «поїзд пішов», і вже його не наздогнати. Тож задовольняйтеся нинішнім статусом, який самі заробили. В дружній сфері доведеться складати іспит на відданого друга, показуючи на власному прикладі, як треба бути благородним лицарем, уміти йти на жертви заради спільних братерських інтересів.

У другій половині року пощастить розбагатіти не власними зусиллями, а завдяки щедрим інвестиціям інших людей — «розкуркулюйте» з чистою совістю товстосумів, їм даватиметься аж занадто благ, тож нехай діляться з бідняками!

РИБИ поспішатимуть на роботу як на свято — благодатна пора на службі, де судилося стати майстром на всі руки. Насолодження чудовим мікрокліматом в колективі триватиме до серпня. Умови для праці чудові, тож будете по-королівськи розкошувати. Охоче беріться за додаткові обов’язки та завдання, «ліві» підробітки подужаєте, труд подарує незрівнянну радість! Начальство на вас молитиметься і щедро платитиме. Якщо шукаєте нове місце роботи — неодмінно поталанить. Однак кар’єрний рух по вертикалі буде обмежений, а по горизонталі — жодних кордонів. Коли вас хтось просить про допомогу — не відмовляйте, все повернеться сторицею. Чужі бажання є святими, служіть людям всім єством.

У другому півріччі фортуна «переселяється» у сферу партнерських взаємин, тож коли є тут проблеми, саме час все владнати. Одинакам годі холостякувати, шукайте гармонійну половинку, її Бог пошле. А подружнім парам пощастить «реставрувати» союз, підзарядивши любовний акумулятор

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини