Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:22:37

Гороскоп на наступний тиждень, 15-21 грудня

14.12.2014   17:19Агенцiя

Овен (21.03-20.04). На цьому тижнi вас чекають приємнi сюрпризи. Будьте щирими у спiлкуваннi, зараз зiрки на вашому боцi.
Дні: спр. - 18; неспр. - 20.

Телець (21.04-21.05). Сконцентруйтеся на фiнансових документах. Намагайтеся уникати незаконних заробiткiв.
Дні: спр. - 21; неспр. - немає.

Близнюки (22.05-21.06). Особистi стосунки - головна тема цього тижня. Декому з вас запропонують руку i серце.
Дні: спр. - 20; неспр. - 21.

Рак (22.06-23.07). Стабiльнiсть i передбачуванiсть - це ваше кредо. У дiлових стосунках настає перiод узгодженостi.
Дні: спр. - 19; неспр. - 20.

Лев (24.07-23.08). Намагайтеся швидко реагувати на змiни. Вам вдасться укласти проект, вiд якого миттєво отримаєте дивiденди.
Дні: спр. - 16; неспр. - 17.

Діва (24.08-23.09). Новi знайомства можуть бути корисними не тiльки у справах, а й перерости у серйозні стосунки.
Дні: спр. - 18; неспр. - 19.

Терези (24.09-23.10). Ви вiдчуєте увагу з боку оточуючих. Навколо вас вируватимуть романтичнi пристрастi.
Дні: спр. - 18; неспр. - 19.

Скорпіон (24.10-22.11). Ситуацiя змiниться на краще, новi контакти та зв'язки з давнiми партнерами допоможуть у вирiшеннi справ.
Днi: спр. - 15; неспр. - 17.

Стрілець (23.11-21.12). Для бiльшостi з вас цей перiод стане найсприятливiшим. Хороший настрiй - запорука успiху.
Днi: спр. - 16; неспр. - 19.

Козеріг (22.12-20.01). Удача допоможе швидко здiйснити плани. Скористайтеся шансом влаштуватися на нову роботу.
Дні: спр. - 19; неспр. - 21.

Водолій (21.01-19.02). Не бiйтеся проявляти емоцiї, всi перемоги - за вами. Наприкiнцi тижня ви отримаєте приємнi новини.
Дні: спр. - 20; неспр. - 21.

Риби (20.02-20.03). Нарештi ви можете смiливо сказати "усе гаразд". Розслабтеся, везiння пiдстрахує вас.
Дні: спр. - 15; неспр. - 18.


Інша версія:

ОВНИ виходять на вищу сходинку духовної зрілості, на горизонті вимальовується істинна ціль, запрограмована долею. Який її сенс?.. Цілком земний: це кар`єрні досягнення, професійне вдосконалення й фінансові прибутки. У вас є шанс гармонійно вписатися у ділову команду, стати її відмінним гравцем - тоді все йтиме як по маслу.
 
ТЕЛЬЦІ, натхненна праця на благо сім`ї окупиться сторицею. Облаштовуйте особисте життя, моліться на домочадців, адже вони готові для вас зірки з неба дістати. В службовій сфері все чудово, працюйте з радістю, однак вимагайте гідної оплати за свою роботу. На щедрість компаньйонів можна розраховувати.

БЛИЗНЯТА, на особистому фронті святковий феєрверк, тож будуйте стосунки з обранцями на тлі високих світлих почуттів та єдності інтересів, і якщо у вас є спільна мета - все буде чудово! Якщо ви самотні - мерщій шукайте свою другу половинку. Нині ви унікальний ідейний генератор, тож співпраця на соціальній ниві завдяки геніальним задумкам принесе гарні плоди.

РАКИ, сконцентруйте сили на подружньому житті: разом ви підходите до тієї межі, де розпочинається нова ера шлюбних взаємин, що базуються на дружній, діловій, фінансовій, інтелектуальній взаємопідтримці й де кохання грає провідну роль. Одинакам поталанить зустріти свою другу половинку.

ЛЕВИ, ви яскрава пасіонарна особистість, і ховатися від публіки - силоміць гасити життєдайний вогонь. Люди у захваті й готові на вас молитися! Прямуйте туди, де велелюдно, розширюйте коло знайомств, бо там блукають щасливі шанси. Випадковий зустрічний може стати ключиком до щасливих дверей у світле "завтра".

ДІВИ, поставте на чільне місце влаштування особистого життя: оптимальний варіант -не романтичні пригоди "на стороні" (сексуальний потенціал зашкалює), а серйозна любов, яка допоможе звити затишне сімейне гніздо, простимулює творчі канали. Ваш орієнтир - щаслива родина, де батьки голубляться з дітьми, виховуючи одне одного.

ТЕРЕЗИ мають унікальні шанси стати вкотре (!) знаменитими, благодатні ритми Небес сприяють успіху і повній свободі дій. Будьте ініціативними, творіть, дебютуйте з новими видами діяльності і щедро віповідайте взаємністю на полум'яну любов обранців. Нині ви сам собі пан і слуга, маніпуляціям  здатні не піддаватися, час окреслити плани на майбутнє, де власні геніальні ідеї стануть правильним "навігатором".

На СКОРПІОНІВ очікує пік кар'єрного сходження. Радійте - шеф вас пестуватиме, гаманець теж потовщає (робіть щедрі подарунки близьким). Тільки не афішуйте  свої перемоги та здобутки ні перед ким, окрім довірених осіб, і бережіть службові секрети.

СТРІЛЬЦІ, на вашому життєвому небосхилі щасливий зорепад, однак ця манна не вічна, тож мерщій демонструйте найкращі чесноти, хваліться талантами, досягненнями, що стане запорукою непохитного авторитету у соціумі на тривалий час. Особливу увагу приділіть вірним друзям, з якими вас єднають духовні інтереси - то є ретранслятор щастя. А гроші прибудуть...

КОЗЕРОГИ, у вашій кар'єрній сфері намічається успішний прорив - чаруйте шефа. Тиждень промайне в ретроспективному руслі, екскурс у минуле запрограмований долею, сценарії подій виринатимуть із давнини для розплати з боргами. Історію не переписати - з неї лише можна почерпнути уроки, наведіть лад в архівах пам'яті, з радістю озирайтеся назад, надолужуйте згаяний час та виправляйте промахи.

ВОДОЛІЇ - майстри на всі руки (як в амплуа неформального благородного лідера, який маніпулює колективом на свій розсуд, так і в ролі керівника-посадовця, вимогливого і принципового). Саме час відкоригувати плани на майбутнє, згуртувати досвідчену ділову команду (чи дати гідну пораду шефу), де вам буде комфортно і творчі зусилля принесуть гідні результати.

РИБИ, укріплення завойованих кар`єрних позицій фінішує, тож мерщій реалізуйте фахове покликання, яке має вписуватися у вимоги соціуму, і зосередьтеся на матеріальній сфері. Робота - ваш хліб і творчий бальзам, тому не проґавте успішну нагоду вирішити з керівництвом всі фінансові питання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини