Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:12:54

Гороскоп на тиждень, 1-7 грудня

30.11.2014   11:40Агенцiя

ОВНИ, будьте дипломатом, орієнтуйтеся на сторонні поради та адекватно сприймайте критику, чужа точка зору — святая святих! В будь-яких справах слід докопуватися до глибинної суті, все досконально вивчати. Царини науки подарують сюрпризи. Однак лише знання, пропущені через серце, стануть вінцем мудрості для вас.

ТЕЛЬЦІ долають рубікон в партнерських взаєминах, де для збереження любові гостро постане питання «моє-твоє», чий вклад у спільну скарбницю вагоміший. Гармонізуйте бажання й можливості, приборкавши егоїстичні апетити, адже ви цікава та різнобічно розвинена особистість.

БЛИЗНЯТА,
тема партнерських взаємин найактуальніша. Горніться до благовірних, ваш тандем має стати взірцем благородства, дружби та любові, де взаємні захоплення, інтереси є «цементом». На роботі відбудовуйте ділові мости, демонструючи чесність і порядність.

РАКИ,
тиждень промайне на жертовній хвилі — звалюючи на свою спину чужі проблеми, не проігноруйте власні. Поводьтеся шляхетно, не йдіть напролом, вчіться прагматично співпрацювати, добиватися успіху, враховуючи обопільні інтереси. Вороже протистояння завершується.

ЛЕВИ, дружіть, кохайтеся, істинна любов – всюдисуща, і їй підвладне все! Вам пощастить з сердечним обранцем, який стане другом і коханою людиною одночасно. Тільки не пускайте холодний розрахунок в серце, його територія — службова сфера.

ДІВИ, кинувши «якір» у сімейній гавані (тут б’ють життєдайні джерела), не ігноруйте робочі справи. Балансуйте, економно розподіляючи сили між службовими та домашніми проблемами, вирішуйте складні протиріччя творчо, з любов’ю та здоровим глуздом.

ТЕРЕЗИ, нині ви скрізь геройськи верховодите (та ще й лякаєте слабаків) — і це нормально. Нікого не критикуйте, будьте поблажливими до чужих недоліків, людську натуру вам не дано змінити. Власна позиція є найціннішою (і вона правильна), але чужа думка теж заслуговує на увагу. Не конфліктуйте: хто правий, а хто помиляється — з’ясується пізніше.

СКОРПІОНАМ слід збалансувати прибутки та витрати, зробивши ревізію в фінансовому хазяйстві. Нікому не позичайте грошей, утримайтеся від кредитів. Бажання і можливості нині суперники, але примирити їх можна. Орієнтуйтеся на власне священне «хочу», яке пронизане благородством, без егоїстичних потреб. Поставили за мету ощасливити когось заслужено — кошти знайдуться.

СТРІЛЬЦІ нині — на білому коні, парадне дефіле у розпалі, тож красуйтеся, зваблюйте публіку... Але розігнавшись, не вскочте, начхавши на чужі інтереси, в конфліктну халепу! Ви впливова харизматична особа, тож підключіть мудрість дипломата, об’єднайтеся з надійними побратимами — і все піде як по маслу. Вчорашні вороги та суперники перетворяться на друзів, що стане великим досягненням.

КОЗЕРОГИ, кармічна смуга триває — менше істерик та пустопорожніх розмов, спілкуйтеся лише на конкретні теми. Є можливість заховатися, побути наодинці з собою, тож зробіть це, й тоді внутрішній зір активізується, духовне преображення йтиме успішно, а зв’язок із Творцем буде блискучий. Плюс — це позитивно вплине на службові справи. В любовній сфері настає переломний момент, тому беріть ініціативу до рук і покажіть, що як друг і коханець ви здатні утримати любовне судно на романтичному плаву.

ВОДОЛІЇ, любов і дружба сплелися в один клубок, є шанс знайти друга, партнера й коханця в одній іпостасі та створити надійний духовний союз. Якщо вам освідчилися в коханні, це не «локшина на вуха», а істинна правда. Мерщій укріплюйте взаємини, не акцентуючи увагу на матеріальних благах обранця, бо згодом все воздасться!
Кар’єрні митарства ще тривають, але тут ви як фахівець успішно(!) пройшли серйозні випробування, тож вже нічим не залякаєш.

РИБИ, домашні проблеми штурмують, а професійні перспективи манять медовим калачем, отже, зробити кар’єрний стрибок цілком реально. На щастя, скрізь устигнете. Наведіть лад в душевному храмі, інакше внутрішня дисгармонія перешкоджатиме робити правильні кроки, приймати об’єктивні рішення. Домочадці одобрюють ваші кар’єрні плани, щиро діліться з ними, що сприятиме стабілізації взаємин «батьки–діти».

Інша версія:

Овен (21.03—20.04). Найпродуктивнiшою буде для вас середина тижня. Звернiть увагу, що основний вiдсоток удачi становлять давнi справи.
Дні: спр. — 7; неспр. — немає.

Телець (21.04—21.05). На початку тижня скористайтеся вдалим моментом i пiдпишiть проект, навiть якщо умови видаються не дуже вигiдними.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Близнюки (22.05—21.06).
Ви цiкавитеся всiм, що вiдбувається навколо. Будьте обережнi у висловлюваннях, iнодi словом можна образити бiльше, нiж дiєю.
Дні: спр. — 1; неспр. — 6.

Рак (22.06—23.07). Попереду багато рутинної роботи. Не панiкуйте, ви знаєте вiдповiді на багато запитань.
Дні: спр. — 2; неспр. — 7.

Лев (24.07—23.08). Ваша активнiсть iнодi вражає. Ви зможете зробити щось корисне i важливе. Не забувайте про друзiв.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). Краще не сперечатися з обставинами або людьми, якi на них впливають. Проявiть свою скромнiсть i тiльки виграєте вiд цього.
Дні: спр. — 1; неспр. — 4.

Терези (24.09—23.10). Удача на вашому боцi, ви зможете проявити себе з найкращого боку. У роботi дотримуйтеся командних принципiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Скорпіон (24.10—22.11). Ваша впевненiсть у правильностi дiй на висотi, але не забувайте про форс-мажорнi обставини. Можливi непедбачуванi плани.
Днi: спр. — 2; неспр. — 5.

Стрілець (23.11—21.12). Те, що здавалося вам цiлком вирiшеним питанням, може змiнити свiй вектор в останнiй момент, звiльнивши мiсце чомусь новому.
Днi: спр. — 1; неспр. — 2.

Козеріг (22.12—20.01).
Не варто жертвувати особистими справами i часом, який можна присвятити близьким людям. На жаль, це навряд чи хтось оцiнить.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Водолій (21.01—19.02).
У серединi тижня — активний i позитивний перiод. Не випускайте важливi новини, а також думку колег.
Дні: спр. — 2; неспр. — 4.

Риби (20.02—20.03).
Настав перiод, коли бiльшiсть речей стають оочевидними. Придивiться до подiй, вiдчуйте себе в ролi стороннього спостерiгача.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини