Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:41:16

Гороскоп на наступний тиждень, 4-10 серпня

03.08.2014   12:40Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Робота обiцяє бути цiкавою, ви працюватимете з ентузiазмом, хапаючись навiть за те, що запланували на потiм. Остерiгайтеся заздростi оточуючих, якi досягли меншого успiху. А про свої досягнення краще не розповiдати.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Телець (21.04—21.05).
Гармонiя iз зовнiшнiм свiтом здається вам ефемерною величиною, ви навiть не намагаєтеся її досягнути. Проте багатьох проблем вдасться уникнути, якщо стримувати емоцiї.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Близнюки (22.05—21.06). Вдалий тиждень у професiйнiй сферi дiяльностi. Вам варто поспiлкуватися з людьми, з якими колись працювали. Можливо, у них є для вас цiкавi iдеї.
Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Рак (22.06—23.07). Що б не вiдбувалося найближчими днями, радимо зберiгати спокiй i не реагувати на дрiбницi. Пам’ятайте, що емоцiї — не кращий порадник. Краще прислухайтеся до порад розумних i розсудливих людей.
Дні: спр. — 9; неспр. — немає.

Лев (24.07—23.08). У вас знизиться дiлова активнiсть, а в декого з’явиться бажання передоручити всю роботу iншим. Дiйте за бажаннями, але не впадайте в крайнощi — термiновi питання треба вирiшувати особисто.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Діва (24.08—23.09).
Ви схильнi до невиправданих ризикiв i переоцiнки можливостей. Приймаючи важливi рiшення, ретельно продумайте всi кроки i спробуйте передбачити наслiдки. Вихiднi присвятiть родинi та друзям.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Терези (24.09—23.10). У вас є бажання попрацювати, але немає чiткого плану. Будьте уважнi з iнформацiєю, яку невдовзi отримаєте. Наберiться терпiння i почекайте, поки ситуацiя змiниться на вашу користь.
Дні: спр. — 31; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). Перш нiж поставити свiй пiдпис, ретельно обдумайте будь-якi оборудки. Ви ризикуєте багато чого втратити. Не радимо йти ва-банк, сподiваючись на бiльше. Ваш девiз на цьому тижнi: «Тихiше їдеш — подалi будеш».
Днi: спр. — 5; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi вам треба бути веселими i компанiйськими. І навiть якщо це даватиметься важко, заради нових знайомств та вирiшення давнiх проблем можна i покривити дужею.
Днi: спр. — 4; неспр. — 7.

Козеріг (22.12—20.01). Ви отримаєте одразу кiлька сумнiвних пропозицiй. Не бiйтеся вiдмовитися, правда на вашому боцi. Фiнансової кризи вам не треба боятися, навпаки, вам удасться знайти новi джерела прибуткiв.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02). Доведеться докласти максимум зусиль, щоб не розчарувати начальство, яке схильне помiчати всi вашi недолiки. Наберiться терпiння, невдовзi ситуацiя покращиться.
Дні: спр. — 9; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). Навалилося багато справ, єдиний спосiб iз ними впоратися — звернутися до оточуючих по допомогу. Не скупiться за похвалу помiчникам, iнакше буде важко зберегти хорошi стосунки з колегами.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Інша версія:

ОВНИ, тема налагодження сердечного буття — домінуюча. Однак це не привід для масштабних «загулів», неприкаяних скакань в гречку. Заводьте дружні стосунки, розважайтеся, фліртуйте з розумом, вам потрібен духовний друг, любляча коханка й діловий партнер в одній іпостасі, з яким можна звити сімейне гніздо і жити душа в душу.

ТЕЛЬЦІ, події в кар’єрній сфері сягнуть апогею, з’ясується ставлення шефа, здатність «виживати» як фахівцю в напруженій конкурентній атмосфері, де порятує розсудливість, високий діловий хист і розумові здібності. Працюйте завзято, не перебираючи завданнями, підтримуйте гармонійний мікроклімат в службовому колективі. Під рідним дахом слід дбати про побут, фамільні традиції. Докладіть максимум зусиль, аби перетворити домашні пенати на красиве комфортне королівство.

БЛИЗНЯТА, легкість, з якою ви зав’язуєте стосунки, є результатом сердечності, дружелюбності, інстинктивного відчуття, як діяти в різних ситуаціях. Люди відповідають взаємністю, коли ви не фальшивите, не корчите з себе блазня, а щиро розкриваєтеся їм назустріч, як квітка до сонця.

РАКИ, для популярності у соціумі — благодатна пора, і саме яскрава харизма є тією чарівною паличкою, що виручає у критичну мить. Звертайте увагу на враження, яке справляєте на публіку, і дійте відповідно до реакції. Принаймні байдужих людей довкола не буде! Вас або гудитимуть, або обожнюватимуть!

ЛЕВИ, шлях самоствердження устелено трояндами успіху, слави, престижу. Оточення жадібно ловить кожен ваш жест, слово, копіює поведінку, що накладає високу відповідальність за кожен вчинок. Не зациклюйтеся на простих буденних речах, ви чудово розумієтеся на філософських премудростях і здатні завдяки витонченому красномовству донести їх до сердець людей.

ДІВИ, буття наповнене кармічними сценаріями, забуте минуле активізується, вимагаючи доопрацювань та переосмислення багатьох поглядів, розв’язання чужих проблем стане нормою. На поверхню випливе чимало таємної інформації. Самообмани, підозри або виправдаються, або розвіються, звільнивши душу від тортур.

ТЕРЕЗИ, будьте в центрі уваги, довкола багато впливових яскравих людей, з якими можна подружитися, зав’язати ділові, дружні, романтичні стосунки, запозичити дорогоцінного життєвого, професійного досвіду, навчитися мудрості, зрости духовно. Цього року ви скрізь рулюєте, нахаб вперед не пропускайте, а вчіться самостійно приймати важливі рішення.

СКОРПІОНИ сягнули апогею духовної зрілості  (втім, у кожного своя потенційна планка), досягнення будуть визнані, однак майте на увазі, воздасться лише те, що заслужили за тривалий період. Байдикували — результат відповідний.

СТРІЛЬЦІ
покликані розширити ментальний простір, зазирнути в незвідане, стати мудрішими та досконалішими й поділитися тими здобутками з оточенням. Дивіться на речі не під мікроскопом раціоналізму, а з висоти глобальних перспектив, у творчому плані ви сягнули апогею. Розширюйте братерське коло, укріплюйте дружні узи.

КОЗЕРОГИ, матеріальна зацікавленість та реакція на гроші безпосередньо впливають на здійснення масштабних планів, укріплення кар’єрних позицій. Натискайте на професійні педалі, посадове реноме має бути на висоті, а з шефом відмінні стосунки. В дружній сфері настали тяжкі часи, тут вирують жорстокі пристрасті, суцільний садизм, тому пильнуйте.

ВОДОЛІЇ,
годі воювати за першість, на кар’єрних фронтах дошкульна пора, шеф лютує, конкуренти могутні, і позбутися їх (чи «підсидіти») неможливо, тільки об’єднатися зусиллями заради продуктивного результату. Як фахівець ви сама довершеність, що є золотим козирем.

РИБИ
налаштовані на трудову хвилю, до роботи — як до танців, вміють красиво, естетично виконувати доручені завдання, бути майстром на всі руки. Головне — не комплексувати перед авторитетами, налагодити гармонійний мікроклімат у колективі, а з колегами та високими посадовцями почуватися на рівних.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини