Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:26:34

Гороскоп на наступний тиждень, 21-27 липня

20.07.2014   10:07Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На цьому тижнi у вас будуть гармонiйнi стосунки з оточуючими. Використайте цей час для налагодження особистих i професiйних контактiв, пошуку партнерiв. Висока вiрогiднiсть романтичних пригод.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Телець (21.04—21.05).
Забудьте про звичку рубати з плеча, краще вирiшувати проблеми поступово. Конфлiктiв з оточуючими не уникнути, тож стримуйте свої емоцiї. Зараз вам, як нiколи, знадобляться терпiння i вмiння шукати компромiси.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi ви будете схильнi проявляти iнiцiативу у всiх сферах життя. Але вашi вчинки настiльки суперечливi, що можуть будь-кого загнати в глухий кут. Будьте послiдовними у своїх дiях.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Рак (22.06—23.07)
. Ви рiшучi й сповненi сил, точно знаєте, чого хочете. Ви обов’язково досягнете поставлених цiлей. Особливо вдаватимуться творчi проекти. Вихiднi проведiть iз родиною.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Лев (24.07—23.08).
Ви багато працюватимете, але досягнення виявляться скромними. Про вiдпочинок доведеться на деякий час забути. Найближчi днi сприятливi для пiдготовки фундаменту майбутнiх перемог.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). З точки зору ефективностi тиждень буде доволi сумнiвним. Результати вашої працi будуть не такими, на якi ви розраховували. На роботi очiкується фiнансова перевiрка, пiдготуйте документи.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Терези (24.09—23.10).
Тиждень буде багатий на розваги, ви зможете вiдвiдувати виставки i кiнотеатри, органiзовувати вечiрки. Але не варто забувати про власне здоров’я, про себе можуть нагадати хронiчнi недуги.
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). Не дивуйтеся, якщо невдовзi ви виявите в собi таланти у багатьох сферах дiяльностi. На цьому тижнi ваш творчий потенцiал просто зашкалюватиме — скористайтеся моментом.
Днi: спр. — 24; неспр. — 25.

Стрілець (23.11—21.12).
На цьому тижнi вам захочеться проявляти наполегливiсть i силу волi. Намагайтеся демонструвати здоровий сенс i логiку. Так ви значно полегшите життя собi та оточуючим.
Днi: спр. — 26; неспр. — 27.

Козеріг (22.12—20.01). Для виконання поставлених цiлей вам доведеться докласти максимум сил i часу. Тому спочатку впевнiться, що цi цiлi — найголовнiшi. Не розмiнюйтеся на дрiбницi, щоб не витрачати енергiю марно.
Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Оптимiзм i властивiсть швидко приймати рiшення — це необхiднi якостi на найближчi днi. Довiряйте собi, не чекаючи допомоги вiд iнших, ви досить мудрi, щоб знайти правильне рiшення.
Дні: спр. — 24; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). Будьте розсудливi, iнакше тиждень принесе чимало клопотiв. Зараз не час для подвигiв, вам доведеться займатися рутинними справами. Вашiй витримцi може позаздрити будь-хто.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Інша версія:

ОВНИ, період (8 місяців) конфронтації, де боротьба є балансувальним механізмом у взаєминах завершується. В романтичній сфері запущено процес «перезавантаження», ви переживаєте апогей творчого та сердечного розквіту, енергія фонтанує, пробив час для успішного облаштування особистого життя! Укріплюйте шлюбні узи, кохайтеся з благовірними (доручивши їм кермо правління в союзі), коней на переправі не міняють! Увага одинакам: не прогавте своє любовне щастя!

ТЕЛЬЦІ, беріть на себе роль атланта сімейного благополуччя, відбудовуйте оселю, реставруйте психологічні стосунки з родиною. Домашнє гніздо (до липня 2015р.) під благословенним покровом Творця, хоча й лукавий тут, як тут, з підступними капостями. Ладьте з шлюбними супутниками, де вас єднає інтелектуальна гармонія, спільні практичні інтереси. 8-місячний період натхненної службової праці фінішує, тут ви проявили блискучий трудовий вишкіл і будете нагороджені.

БЛИЗНЯТА, рухайтеся, більше спілкуйтеся з друзями, знайомтесь з новими людьми, зав’язаним контактам згодом судилося зіграти доленосну роль. Випадкових зустрічей не буває! Ловіть кожну мить буття, вона прекрасна і ляже безцінним капіталом в скарбницю духовного досвіду! На любовному небосхилі сяє доленосна зоря, тож все, що вселяє щастя та радість має бути невід’ємним атрибутом буття. І романтичні шури-мури теж! Увага шлюбним парам: нині пощастить знайти цікаве спільне захоплення, що стане чудовим стимулятором для відродження зав’ялих почуттів!

РАКИ, щедро вкладайте ресурси в улюблену справу, ні в чому не економте і зберігайте цілісність зі своїм «Я», незалежно від того, працюєте, творите, розважаєтеся. Кожна клітина єства має повнокровно функціонувати. Трудові набутки стануть доказом вашої цінності як особистості, впевненість у собі різко зросте. Чаруйте вродою, працюйте з натхненням і похвалитися буде чим. Зрештою фортуна змилостивилась і повернулася щасливим боком (на рік). І дбайте за родину, це завдання долі, яким ігнорувати заборонено. А кар’єра почекає…

ЛЕВИ, девіз тижня «хай живе оновлення»! Ви яскрава пасіонарна особистість, енергія б’є невичерпним джерелом і їй слід знайти раціональний вихід. Інстинкт відродження є рушієм до дій, запускайте модернізаційний генератор, зали лишивши в минулому помилки і все, що себе відпрацювало морально. Дебютуйте в тих сферах діяльності, які вам найбільше до вподоби, де можна творчо самореалізуватися, добитися плідних результатів.

ДІВИ
долають кармічний рубікон, старайтеся усамітнюватися, це не перетворить ваше буття на в’язницю, навпаки віртуальні мандри та медитативні «відключення» від реальності заряджають ентузіазмом, окреслюючи правильний шлях розвитку. Ви всюдисущі, як «нейтрино» проходите наскрізь, пронизуєте собою Всесвіт. Отже нічого таємного не існує, втім володіння унікальною інформацією це спокусливий привід для хитрих маніпуляцій людьми, чого слід уникати. Тримайтеся друзів, дбайте за прибутки, це запорука реалізації заповітних бажань, що відкривають двері у світле майбутнє.

ТЕРЕЗИ, якщо ви блискучий фахівець, укріпили кар’єрні позиції -- радійте: в фінансовій сфері наступають (на рік) урожайні жнива. Індикатором творчого піднесення, духовного розвитку є різнобарвний приятельський осередок. Те, що заслужили, те й отримуйте, коли хтось не відповідає світогляду –розпрощайтеся і заповніть вакансію новим побратимом та разом працюйте над досягненням спільної мети, задовольняючи обопільні інтереси. Без друзів сонце меркне, тут ви хоча і принциповий, але полум’яний лідер, готовий розбитися в друзки заради переможних звершень на ниві колективних здобутків.

СКОРПІОНИ, в професійній сфері «переформатування» --кується кар’єрне майбутнє, ймовірні кадрові ротації, зміна керівництва, виду діяльності, що піде на користь. Зрештою сокровенні задуми реалізуються, воздасться по заслугах(!), на більше не претендуйте. Більшість опиняться перед складною дилемою: як розпорядитися владою в колективі та адекватно реагувати на посадових, впливових осіб. Втім тут все залежить від вашої духовної зрілості—авторитет може стати могутнім важелем впливу на людей, або Ахіллесовою п’ятою, коли спокуса візьме гору з відповідними деструктивними наслідками.

СТРІЛЬЦІ, технології для «розкрутки» персонального іміджу потребують кардинальних змін, що заслужено активізує популярність у соціумі. З легкістю розправте крила і підніміться на рутиною повсякденності, тоді побачите як зробити світ кращим, досконалішим, де немає зла, а панує добро та любов. Ідеалістичні братерські пориви є нормальною потребою серця, відкрито демонструйте свої таланти, хваліться досягненнями, полку друзів та симпатиків прибуде, чого й вимагає доля. А тим, хто став заручником прагматичних бажань (це серйозне випробування), доля пошле солодкого пряника…

КОЗОРОГАМ визначено опинитися в тотальній залежності від обставин, вимог партнерів, щедрості інвесторів, не бунтуйте, а відроджуйтеся: на чиєму возі їхати, того й волю виконувати. Наказ «треба» є благословенним, сумлінно виконуйте взяті зобов’язання, вчасно розплачуйтеся, ви ні перед ким не повинні бути в боргу. Радо під диктовку ситуацій «переплавляйте» себе, звільняючись від емоційних шлаків, старих установок, поглядів, переконань, комплексів, тоді в любовній, сексуальній, діловій сфері наступить повний кайф. Що до кар’єрних задумів, тут все залишається на першому плані, а домашні клопоти є другорядними.

ВОДОЛІЇ,
змініть себе і зміниться навколишній світ! В партнерській сфері «преображення», якщо хочете створити надійний діловий чи шлюбний тандем, доля пошле благородних і впливових у соціумі союзників, постарайтеся зав’язати з компаньйонами серйозні робочі стосунки, нині йде процес укріплення фундаменту співпраці на майбутній рік. В житті партнерів для вас відведено чільне місце, моліться на них, то посланці Всевишнього, з якими можна гори перевернути! «Пробуксовки» на шляху до кар’єрного олімпу триватимуть до кінця року і є іспитом долі, де нарікання протипоказані.

РИБИ, прислухайтеся до позивних організму, займайтеся профілактикою, вчасно відпочивайте --перевтома загрожує погіршенням здоров’я. Якщо занедужали, тим ліпше, то згорають стресові токсини, накопичені протягом року в напруженій трудовій діяльності –йде процес зцілення. На романтичному фронті все чудово, тут пурхають янголи, огортаючи Любов’ю, однак не розпорошуйтеся, а спрямовуйте струмки почуттів на ідеал обранця, він поряд…

http://www.umoloda.kiev.ua/zodiak/

http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4501/news/1405696119.html

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини