Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:40:56

Гороскоп на наступний тиждень, 14-20 липня

13.07.2014   13:06Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Не кращий перiод для того, щоб примiряти на себе роль лiдера. Все iнше вiдбуватиметься саме по собi, а результати своїх старань ви побачите вже невдовзi.
Дні: спр. — 14; неспр. — 17.

Телець (21.04—21.05). На цьому тижнi може виникнути непередбачений конфлiкт. Ви навряд чи стримуватимете емоцiї, тож сварки не уникнути. Єдине, що втiшає, що пiсля чорної смуги завжди настає бiла.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Близнюки (22.05—21.06). Розбiжностi у поглядах з оточуючими можуть зiпсувати вам настрiй або суттєво вплинути на плани. Щоб не ускладнювати собi життя, зберiгайте нейтралiтет.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). На початку тижня ви вiдчуєте негативне ставлення керiвництва до ваших проектiв. Водночас ви схильнi до рiзких, необдуманих вчинкiв. Четвер i п’ятниця — сприятливi днi для вирiшення дiлових питань.
Дні: спр. — 14; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). Зараз не найкращий час для поїздок i важливих питань, складно буде порозумiтися з колегами. У цiлому радимо бути скромнiшими, стримувати емоцiї. Вихiднi будуть насиченими i водночас спокiйними.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). Не звертайте уваги на чутки, особливо не обговорюйте свої плани з керiвництвом. Будьте максимально обережними у висловлюваннях, адже нiколи точно не знаєш, яку мету переслiдує ваш спiврозмовник.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Терези (24.09—23.10). Вiдстоювати свою думку i права буде особливо нелегко, тому варто пiдготувати чiткi аргументи. Ситуацiя буде такою, що доведеться пригадати прислiв’я: немає лиха без добра.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Скорпіон (24.10—22.11). Людина — сама коваль власного щастя. Тому не забувайте, що все, що вiдбувається у вашому життi, залежить тiльки вiд вас i вашого настрою. Дивiться на речi з позитивного боку.
Днi: спр. — 17; неспр. — 18.

Стрілець (23.11—21.12). Розраховуйте на себе i не берiться за справи, якщо не впевненi у своїх силах. У другiй половинi тижня новi iдеї та свiжi новини принесуть вам тiльки радiсть. Звернiть увагу на власне здоров’я.
Днi: спр. — 16; неспр. — 17.

Козеріг (22.12—20.01). У ваше життя з минулого може повернутися щось важливе. Можливо, треба замислитися, на що вам натякає доля i якi позитивнi уроки ви можете з цього отримати.
Дні: спр. — 19; неспр. — 20.

Водолій (21.01—19.02). Вас може розчарувати хороший знайомий, намагайтеся зберiгати спокiй, якщо вирiшите розставити всi крапки над «i». У вихiднi саме час втiлити в життя давнi бажання, пов’язанi з вiдпочинком.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Риби (20.02—20.03). Друга половина тижня буде набагато успiшнiшою. Пiсля деяких випробовувань удача повернеться до вас. Утримайтеся вiд побутових покупок i ремонту, оскiльки у вас «фiнанси спiвають романси».
Дні: спр. — 14; неспр. — 16.

Інша версія:

ОВНАМ доведеться розриватися між родиною (виховувати дітей, опікуватися батьками) та роботою, скрізь встигати, трудитися не як-небудь, а на совість, аби продемонструвати себе взірцевим сім’янином та подружнім супутником. Конфронтації зась! Не переходьте нікому дорогу, пропускайте вперед ініціативних компаньйонів, доля закликає бути в союзі.

ТЕЛЬЦІ, події тижня мотивовані кармічно, й отримуючи нову інформацію, не поспішайте з остаточними висновками, бо ви не зможете правильно відфільтрувати істину від брехні та ризикуєте стати жертвою власних переконань, де зіткнуться емоції й прагматизм.

БЛИЗНЮКИ, сяйте чарівністю, приваблюйте протилежну стать та кохайтеся в насолоду! Бажання й можливості — мінне поле, де слід рухатися обережно, розумно враховуючи всі плюси та мінуси обставин.

Презентабельні РАКИ — в екзальтованому стані, емоції киплять, серце «не дружить» з головою, що створює довкола наелектризовану атмосферу. Збалансуйте свій внутрішній світ, це запорука особистого щастя й сімейного благополуччя, до чого слід прагнути всім єством.

ЛЕВИ, пеленгуйте позивні сигнали організму, щоб вчасно зреагувати на щонайменші збої фізіологічних ритмів — підвищується небезпека загострення хронічних болячок. Для успіху в соціумі будь-які формальності слід звести до мінімуму. Йти в пориві ентузіазму на ризик, не обдумавши наслідку дій, перш за все, в професійній сфері, протипоказано. Тільки все раціонально обмізкувавши, заручившись підтримкою друзів, матимете успіх.

ДІВИ, щоб не підмочити ділову репутацію, дбайте про імідж професіонала, беріться за високооплачувану роботу, де ви компетентні, досвідчені, всебічно поінформовані як фахівець. Начальство вам симпатизує, створює умови для службових привілеїв та гарних заробітків.

ТЕРЕЗИ сягнули кар’єрного піку завдяки високому професіоналізму й підтримці високих покровителів, які є Божими посланцями. Будьте ініціативними, укріплюйте завойовані позиції, дотримуючись паритету інтересів, використовуючи дух конкуренції розумно, запозичуючи у ділових суперників найкращий досвід. Головне — в моменти виникнення принципових розбіжностей зберігати золоту серединку, аби не нашкодити через бойовий азарт чужим інтересам.

СКОРПІОНИ, годі сидіти сиднем чи зациклюватися на домашніх справах, ваше щастя блукає далеко від домівки, рушайте в мандри, там вас оцінять і піднесуть на п’єдестал пошани, вселять упевненість у власних силах, пробудять таланти. Це той час, коли найкраще бачиться здалеку.

СТРІЛЬЦІ, якщо вами керує любов за розрахунком, — справи кепські, отримаєте дірку від бублика. Не задурманюйте фліртами на стороні нікому голову, а налаштуйте сердечну ліру на серйозні взаємини із шлюбними супутниками, кращих годі й шукати! Станьте для милих другом і коханцем в одній іпостасі, тоді ваш тандем стане нерушимим оплотом духовної єдності, душевної ідилії, спільних ділових інтересів.

КОЗЕРОГИ, бунтарство під рідним дахом протипоказано. Прагніть до компромісу, бо то ваш найліпший друг і дороговказ, з дрібних поступок складається крупний виграш. Поводьтеся дипломатично, утримайтеся від непродуманих слів, кожна фраза має бути ретельно відшліфована — ви для публіки зразок толерантності.

ВОДОЛІЇ, як фахівець широкого профілю ви сягнули досконалості, однак підвищення в посаді до кінця року долею заблоковано. Радо діліться досвідом, служіть та допомагайте достойним людям, а «халявщиків», ледарів, хитрунів, ошуканців, що злітатимуться як мухи на мед, слід вчасно розпізнавати і гнати геть!

РИБИ, плотським апетитам зась! Потурання власним примхам — це динаміт, що може рвонути, поруйнувавши сердечні мости. Свічка кохання палахкотить, не дайте їй згаснути! Збалансуйте «хочу» і «треба», дбайте про сімейне щастя, домочадці вас люблять, тож платіть взаємністю, а егоїстів, які переплутали «дай» і «на», очікує «дефолт» в любовній сфері.

umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини