Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 18:01:10

Високу якість оздоровлення дітей застрахованих осіб області підтверджено

26.06.2014   08:05Агенцiя

Днями, начальник відділу соціальних послуг виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Г.В.Мазур та начальник юридичного відділу О.В.Грищенко побували в дитячих закладах оздоровлення «Крилатий», «Прибрежний» і «Сонячний», що розташовані в Скадовському районі Херсонської області.

Мета відвідування - перевірка відповідності фактичних умов перебування дітей технічним, якісним і кількісним характеристикам послуги, які були запропоновані учасниками-переможцями торгів по закупівлі путівок до дитячих закладів оздоровлення за повну вартість.

Підтверджено, що в закладах діти живуть в зручних умовах в житлових комплексах, які відповідають чинним нормативно – технічним вимогам до закладів дитячого оздоровлення та відпочинку. Території озеленені, так, у «Прибрежному» до 80% території займають зелені насадження, багатолітні кущі, квітники. У закладах власні пляжі, які оснащені всім необхідним інвентарем для відпочинку та порятунку. До речі, тут морська вода насичена 22 - 25% йоду. Всі заклади мають власні джерела питної води – артезіанські свердловини. Є цілодобова охорона.

Організоване п'яти разове харчування. В меню багато овочів та фруктів. На посадах шеф – кухарів та кухарів працюють досвідчені працівники.

Забезпечено високий рівень виховної діяльності та дозвілля, культурно – масового обслуговування. Демонструються художні та інші фільми, працюють бібліотеки, гуртки художньої вишивки, образотворчого мистецтва, хореографії, туристичні і спортивні, декору та малювання тощо. Здійснюються екскурсії, є і відвідини вистав в Скадовському дельфінарії. А ще – танцювальні вечори, концерти художньої самодіяльності та дискотеки. Вечірні вогнища біля моря додають дітям мрій і романтики. Яскравий відпочинок забезпечують висококваліфіковані педагогічні кадри.

В радість дітям проводяться ранкові гімнастики та численні спортивні змагання і свята: з футболу, волейболу, баскетболу, шахів і шашок, настільного тенісу, туристичного орієнтування, козацькі розваги та туристичні походи та інші. Сприяють проведенню цих заходів розташовані на території дитячих закладів футбольні, баскетбольні та волейбольні поля, турніки, спортивні стінки, тренажери для силових тренувань.
За здоров'ям дітей постійно спостерігають лікарі - педіатри та медичні сестри з багаторічним досвідом роботи.

Свіже повітря, сонце, привітне море, гарне харчування, насичена програма перебування роблять оздоровлення та відпочинок дітей в цих закладах незабутнім. За відгуками дітей, а перша зміна вже закінчилася, сюди хочеться повертатися знову і знову. Задоволені оздоровленням своїх дітей і батьки.

В момент перебування представників дирекції в дитячих закладах оздоровилось 734 дитини застрахованих осіб Чернігівщини, у тому числі в: «Крилатому» - 215, «Прибрежному» - 263, і «Сонячному» - 256. Загалом влітку 2014 року в зазначених закладах заплановано оздоровити 3080 дітей.

Перевіркою підтверджено високу якість надання послуг для оздоровлення дітей застрахованих осіб Чернігівщини. Ситуація в регіоні спокійна.

Прес – служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду
 

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини