Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:38:37

Для тих, хто побоявся відпускати своїх дітей на море, є гарна альтернатива – санаторії Чернігівщини

24.06.2014   10:13Агенцiя

Вже понад місяць дітки відпочивають, тож вже можна робити попередні висновки про якість відпочинку. Наші кореспонденти повернулися із санаторію «Остреч», що у Менському районі.

Вони не лінуються прокидатися, ще тільки сходить сонце. Ранок кожного дня у санаторії «Остреч» починається на спортивному майданчику. Після зарядки і сніданку діти півдня проходять лікувальні процедури, хоч це не входить у вартість путівки. Адміністрація санаторію пішла на зустріч батькам: дітки без додаткової оплати проходять лікування.

Цьогоріч у санаторії «Остреч» відпочиває більше дітей, ніж торік – 200 чоловік. Ще буде два заїзди аж до вересня. Тут вся географія Чернігівщини: і сільські, і міські дітки. Таким чином батьки знайшли альтернативу відпочинку на морі.

Аби діти не нудьгували, вихователі вщент заповнюють їх день: щодня – розважальні і спортивні заходи, перегляд фільмів у кінозалі, щотижня – концерти і талант-шоу. У санаторії є бібліотека і безкоштовний Інтернет.

Смачна їжа, лікувальні процедури, чиста річка і свіже повітря, а ще мінеральна вода – вже майже місяць дітки відпочивають у санаторії «Остреч», і з їх слів робимо попередні висновки про якість відпочинку – літні канікули таки можна провести з користю недалеко від дому.


http://chodtrk.com.ua/?p=15388

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини