Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:02:28

Гороскоп на наступний тиждень, 23-28 червня

22.06.2014   12:42Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Дiлова активнiсть буде невисокою, але це не стане на завадi, щоб закiнчити давнi справи. З доленосними переговорами не поспiшайте, ще не всi влилися в робочий процес.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Телець (21.04—21.05)
. Обережнiсть у професiйних справах буде доречною, завдяки їй ви уникнете помилок i не пiддаватиметеся на провокацiї. А от в особистому життi рiшучiсть не завадить, дiйте за велiнням серця.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). У цi днi з’являться складнi, але цiкавi завдання, впоравшись з якими, ви вiдкриєте горизонти для кар’єри. Це тиждень для укладання угод i великих покупок.
Дні: спр. — 29; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Дiйте рiшуче i прислухайтеся до себе, а не до того, про що говорять оточуючi. Тодi ви досягнете успiхiв у запланованих справах. Будьте готовi приймати нестандартнi рiшення.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Ви чудово впораєтеся з фiнансовими проблемами, а також органiзацiєю роботи iнших людей. Вам же потрiбна людина, яка надихне на трудовi подвиги.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). Тиждень буде доволi вдалим, якщо ви не побоїтеся взяти на себе вiдповiдальнiсть за iнших i дiятимете рiшуче. Успiх ваших справ залежатиме тiльки вiд вас.
Дні: спр. — 28; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). На цьому тижнi вплив позитивних тенденцiй буде сильним. Із того, що ви запланували, все вийде. Головне — вiрити у свої сили i не опускати рук, якщо раптом щось пiде не за планом.
Дні: спр. — 24; неспр. — 26.

Скорпіон (24.10—22.11).
У цiлому тиждень буде сприятливим. Але можуть виникнути окремi труднощi, зокрема через те, що ви не можете правильно розподiлити час, а, навпаки, захоплюєтеся другорядними завданнями.
Днi: спр. — 28; неспр. — немає.

Стрілець (23.11—21.12).
Уважнiше поставтеся до власного здоров’я, будь-якi надлишки погано позначаться на самопочуттi. В особистому життi чекайте змiн на краще, якi, до того ж, вiдбуватимуться без вашої участi.
Днi: спр. — 24; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде присвячено романтичним стосункам. Сприятливий перiод для знайомств i флiрту. Але якщо ви вже зустрiли другу половинку, не давайте приводiв для ревнощiв, це може погано закiнчитися.
Дні: спр. — 26; неспр. — 27.

Водолій (21.01—19.02). Сприятливий час для вiдвiдування заходiв, де ви зможете продемонструвати свої таланти, розум i почуття гумору. Цi риси характеру допоможуть зав’язати новi знайомства.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Риби (20.02—20.03). У вас з’явиться шанс підвищити свiй професiоналiзм. Можливо, доведеться набути нових навичок або взятися за складну справу. Вихiднi обiцяють бути веселими i насиченими.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, зосередьтеся на домашніх справах, наведіть лад в оселі та залатайте дірки в психологічній аурі родини. Наради з домочадцями є необхідним атрибутом буття. Нині активізується дух родоводу, тому сторонитися проблем близьких не можна — заблокуєте пуповину живлення генетичного досвіду попередніх поколінь роду.

ТЕЛЬЦІ, в стосунках із близькими, родичами, колегами намічається трансформативно-оздоровча смуга, взаємини мають перейти на новий виток розвитку, підбийте підсумки, розставте крапки над «і» й розпочинайте все по-новому, з урахуванням припущених раніше помилок.

БЛИЗНЯТА, на шляху до реалізації бажань горить зелене світло. Інвестуйте все, чим багаті, в родинний добробут, робіть важливі покупки, дбайте про душевний комфорт під рідним дахом. Енергії нині — хоч греблю гати! Головне — це по-господарськи ставитися до витрат сімейного бюджету, аби зберегти родинну репутацію.

РАКИ вступили у фазу перевтілення. Більшість потреб та бажань відходить у минуле, звички кардинально змінюються, вади зникають, тому не зволікайте, а мерщій завершуйте недоопрацьовані «хвости», інакше потім вони надовго зависнуть баластом, заважаючи прогресивному руху.

ЛЕВИ, метушня вам на шкоду, не встрявайте в колективні розбірки, бо це збиватиме з пантелику. Відійдіть у тінь, побудьте на самоті. Наодинці з собою зможете відчути, як правильно діяти далі, саме внутрішній голос підкаже вірні думки, зважені рішення. Тільки прикусіть язика і не афішуйте того, що робите, тоді щаститиме.

ДІВАМ доведеться кардинально змінити напрям діяльності, як з’ясується, колишні цілі себе вичерпали, це закономірний процес, настав час завершення відпрацьованих програм і переходу на нові орієнтири. Розгортати масштабні проекти поки що зарано (це буде незабаром), нехай зріють, а ви радьтеся з досвідченими соратниками.

ТЕРЕЗИ, у сфері кадрових ротацій, фахового вдосконалення намічаються успішні доленосні події, Творець опікується вашою кар’єрою, тож любіть усім серцем обрану професію, чиніть благородно, без посадових зловживань — і злет гарантований. Якщо це не ваше покликання, годі працювати заради грошей, настав час перекваліфікуватися й реалізовувати природні таланти.

СКОРПІОНИ, тримайтеся осіб, які розділяють ваші погляди, інтереси, прислухайтеся до їхніх думок, запозичуйте досвід, рекламуйте досягнення, але чітко дотримуйтеся власної лінії задумів з практичним підґрунтям. Нині ваші ідеали набувають нових барв, відходить у небуття те, що себе вичерпало й уже неспроможне бути рушієм майбутнього.

СТРІЛЬЦІ, триває радикальна модернізація життєвих цілей, і це процес не для слабаків, тут потрібна колосальна психологічна міцність, об’єктивна оцінка бажань і можливостей плюс геройська ділова хватка. Приготуйтеся балансувати над прірвою бажань і можливостей, легких переможних стрибків вгору не буває.

КОЗЕРОГИ, будьте організованими, толерантними, не тираньте ділових, шлюбних партнерів (то Божі посланці), вони дуже емоційні й можуть в експансивному пориві під вашим провокаційним тиском наламати дров. Поклопочіться про їхній психологічний комфорт, дайте можливість перепочити, і тоді кращих помічників та надійніших союзників, з якими можна йти «у вогонь і воду», годі й шукати.

ВОДОЛІЇ, приділіть увагу здоров’ю, не слід панікувати з приводу поганого самопочуття — це наслідок накопиченого стресу в організмі, який має вийти через хвороби. На роботі розпочався аврал, тут без вас — як без рук. Якщо сходження по вертикалі йде з пробуксовками, то рух службовою горизонталлю пройде «на відмінно». Беріться за нові обов’язки, завжди будьте на підхваті, не цурайтеся додаткових навантажень — осилите!

РИБИ, якщо подружні стосунки зайшли у безвихідь, стали ярмом на шиї, найкращим стимулом для їх реанімації послужить спільна турбота про дітей — рушайте разом у відпустку. Спільне творче заняття, хобі також вас об’єднає та зріднить, тож варіантів для збереження шлюбного щастя чимало, обирайте за смаками та можливостями.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.