Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:13:46

Как в самом страшном сценарии фильма ужасов … в пятницу 13-го... ВІДЕО

14.06.2014   15:27Агенцiя

13 команд из представителей местных СМИ … боролись за звание самых быстрых и ловких в ежегодном чемпионате по картингу среди журналистов и телеведущих "Media Kart Fight 2014", который проходил на территории картинг-центра «Картодром» по адресу ул. Квитнева, 21.

Сьезд 39-ти акул пера и микрофона начался в 10:30 утра. Как выяснилось, среди всех желающих участвовать, 20 человек впервые решились сесть за руль карта, по – этому для них был проведен подробный инструктаж и предоставлена возможность проехать 5 пробных кругов перед началом соревнований.

Обязательным условием было наличие в команде из троих гонщиков минимум одной девушки.

Команды были разбиты на три группы, каждая из которых совершила два обязательных заезда по 21-му кругу. За время преодоления дистанции, участники команд должны были распределить 21 круг между собой таким образом, чтобы каждый проехал не менее трех. Замена гонщиков проходила во время пит-стопа.

По итогам первых заездов в финал вышли 3 команды (1-е места из каждой группы): «Сивер-TV для тебя», «Утро», «Новый Чернигов».

Но это был не окончательный состав команд-финалистов, так как далее состоялся отборочный заезд среди вторых и третьих мест, по результатам которого к финалистам присоединились команды «Garmata.tv» и «Экспертное мнение».

Финалистам предстояло испытание посерьезнее - это было уже 30 кругов на команду, которые распределились тем же образом.

Призовые места заняли:
1 место - команда «Сивер-центр»;
2 место - команда «Утро»;
3 место - «Експертна думка».

На четвертом месте «Garmata.tv», а на пятом «Новый Чернигов».

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини