Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:45:39

Гороскоп на наступний тиждень

02.03.2014   12:01Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Ви у звичних речах побачите дещо нове та цiкаве. Близька людина порадує вас сюрпризами. Наприкiнцi тижня ви почуєте вiд стороннiх не дуже приємне про себе.
Дні: спр. — 7; неспр. — 8.

Телець (21.04—21.05).
Вам притаманний дух авантюризму, завдяки якому ви можете дiяти спонтанно. Це стосується як неочiкуваних рiшень, так i поїздок. На цьому тижнi ви знайдете однодумцiв.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Близнюки (22.05—21.06). Ви вiдчуватимете труднощi там, де не чекали. Доведеться взяти на себе роль органiзатора, незалежно вiд того, на роботi ви чи на вiдпочинку.
Дні: спр. — 8; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ви зумiєте домовитися з будь–ким, отримати важливу iнформацiю. Попереду — трудовi буднi, тож будьте готовi вирiшувати складнi питання.
Дні: спр. — 4; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08). Якщо плануєте на вихiднi вечiрку, подбайте заздалегiдь про розваги. Друга половина тижня обiцяє сюрпризи. Уникайте ризикiв, не захоплюйтеся екстремальними видами спорту
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Діва (24.08—23.09). Безвiдповiдальне ставлення до роботи дорого вам обiйдеться. Тиждень несприятливий для важливих справ. Декому доведеться переробляти вже почате.
Дні: спр. — 9; неспр. — 8.

Терези (24.09—23.10).
Ви повернетеся до забутих планiв. Надалi доля надасть шанс проявити особисту iнiцiативу, надаючи не тiльки моральну, а й матерiальну пiдтримку.
Дні: спр. — 3; неспр. — 5.

Скорпіон (24.10—22.11).
Налаштуйтеся на удачу, а як саме нею розпорядитися — то вже ваша воля. Друзi та iнтуїцiя вас не пiдведуть. У ваше життя повернуться давнi знайомi.
Дн: спр. — 4; неспр. — 7.

Стрілець (23.11—21.12). Зараз ви — в центрi уваги. Незабаром доведеться займатися проектами, якi вимагатимуть вашої особистої участi. Будьте готовi проявити таланти.
Днi: спр. — 5; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Вашi плани можуть дещо змiнитися. У вас буде привiд впевнитися, що нове — це добре забуте старе. Сприятливий перiод для змiни роботи.
Дні: спр. — 4; неспр. — 8.

Водолій (21.01—19.02).
Ви можете опинитися мiж двох вогнiв, коли доведеться вирiшувати складне завдання. Погодьтеся, що головоломки роблять ваше життя цiкавiшим. Тож уперед!
Дні: спр. — 6; неспр. — 7.

Риби (20.02—20.03)
. У понедiлок–вiвторок ви займатиметеся домашнiми та особистими справами. Вiрогiдно, що в деяких питаннях доведеться капiтулювати. Будьте зговiрливi.
Дні: спр. — 7; неспр. — 9.

Інша версія:

ОВНИ, кармічна смуга триває, ви під п’ятою обставин, смиренно проживайте життєві сюжети без нарікань і згодом станете вільними, розправите крила. На партнерському фронті поганий мир краще доброї війни, озирніться назад і залагодьте стосунки конкурентами, союзниками, при цьому не дозволяйте собою маніпулювати і постарайтеся ні перед ким бути в боргу, вчасно розраховуйтеся та виконуйте взяті матеріальні зобов’язання. Дипломатично йдіть на поступки (в шлюбі нехай кермує супутник), конфлікт з оточенням є насправді боротьбою з власним Его.

ТЕЛЬЦІ, чарівні, популярні, що дає блискучий шанс піднятися на вершину лідерства в дружньому колективі й верховодити там на свій лад. А ось у люблячих пар великий ризик стати жертвою чуттєвого альтруїзму, але чого не зробиш ради любовної ідилії?... Ланцюги пристрасті тримають вас у чуттєвому полоні, виховуючи однолюба, кохайтеся з обранцем, великодушно прощаючи йому всі мінуси, зберігайте вірність, руйнувати союз долею заборонено.

БЛИЗНЮКИ,
найпроблемніші епіцентри подій -- дім і робота, де доведеться прикладати максимум зусиль, аби скрізь встигнути: упорядкувати побут і творчо реалізуватися на службі. Плюс підтримувати високий романтичний тонус, вчасно «чистити пір'ячко», модно одягатися та красиво виглядати. Кар’єрний «ліфт» поступово набирає швидкість, не поспішайте, тихіше їдеш далі будеш. Тут ініціативність проявляти не слід, до вас «примагнітиться» те, що запрограмовано долею. Більше мрійте, вірте у все найкраще, моліться, фантом бажань неодмінно матеріалізується.

РАКИ, харизма сяє, рейтинг у соціумі на піку популярності, хваліться талантами, демонструйте свої досягнення, розкрутка іміджу має йти динамічним темпом. На кар’єрних устремліннях поставте хрест, ця тема блискуче відпрацьована. Займайтеся сім’єю, тут тягнеться хвіст кармічних проблем, які слід терміново вирішити (на півтора року).

ЛЕВИ, якщо відчуваєте гостру потребу в улюбленій половинці і вона поряд, але щось незриме заважає злитися воєдино, стати одним цілим -- шукайте корінь розбалансування в собі. Швидше за все потрібно позбавитися від егоїстичних претензій, поганих звичок, завищених вимог, а потім налаштувати свій камертон на сердечну, душевну, інтимну хвилю обранця. Сексуальний аспект взаємин є головним плюс вам разом має бути цікаво. А коли роль господаря в домі лишається тягарем, позбуватися тієї ноші заборонено, несіть в муках -- це іспит долі до кінця 2014р.

ДІВИ рухаються по конфліктній смузі, пристебніть ремні і дотримуйтеся правил безпеки в діловій співпраці, шлюбних взаєминах -- щонайменший промах і кар'єрна аварія неминуча. Врятує дбайлива милосердно-дружня прихильність до людей і мобільна реакція на завдання начальства у якого сім п’ятниць на тиждень, і де можна не поспішати з виконанням наказів. Активно дійте тоді, коли є матеріальний стимул. Реабілітація особистого іміджу в подружжі проходитиме завдяки ідеалізації партнерів, що чудово сцементує ваш союз. Вас кохатимуть всім серцем!

ТЕРЕЗИ, на вас лежить відповідальна місія по створенню благодатного мікроклімату в службовому колективі. Будьте трудовим генератором, радо беріться за додаткові повноваження та завдання, любіть роботу, колег, моліться на начальство. Де витонченим гумором, де красивим компліментом, похвалою загладжуйте гострі кути, підіймайте святковий настрій. Нині вибір у діловій команді, шлюбі робите ви, і «рулюєте» так, як вважаєте за потрібне. Однак майте на увазі, що це може завдати шкоди кар’єрі. Самоствердження за рахунок кар’єрних амбіцій є безплідним. Лелійте і опікайте свою половинку, і пам’ятайте: ви капітан на шлюбному судні, яке не повинно сісти на мілину через різноманітні проблеми!

СКОРПІОНИ,
фартова смуга триває, якщо ви поставили за мету не кар'єрний статус, а втілення творчих фантазій – чудово, Музи до ваших послуг! Станете популярними, реалізуєтеся як професіонал, укріпивши службову репутацію, заробите грошей. Сімейні узи святі, хоча розбити чуже серце труднощів не складе, в гречку не скачіть --огорніть романтизмом коханих. І не розхристуйте душу кому попало, вчіться берегти як власні так службові секрети, не ставте нікому таємних підніжок.

СТРІЛЬЦІ
під перехресним вогнем сімейних, службових, шлюбних проблем, і пересидіти їх в окопі не сподівайтеся. Слід боротися, пускаючи в блискучий інтелект, винахідливість, сила ваша в умінні прокласти крізь нетрі непорозумінь правильну стежину до душ людей. Любіть та шануйте давніх друзів, коханих, з ними вас зв’язують кармічні узи, і трудіться на благо родини (тут б’є джерело сил для самореалізації), сімейний бізнес у розквіті.

КОЗОРОГИ реалізація кар’єрних задумів є доленосним орієнтиром (на півтора року), удосконалюйтеся як фахівець на старому поприщі і пильнуйте бо довкола напружена конкурентна обстановка, де досить впливові суперники можуть вам стромляти палиці в колеса. Налагоджуйте стосунки з колегами, благовірними не занудними моральними настановами, а щедрою самовіддачею духовних (матеріальних) енергоресурсів, увагою і чуйністю. Партнерські узи благословенні, не поганьте їх егоїзмом, моліться на супутників і все буде гаразд!

ВОДОЛІЇ, ладьте зі строгим шефом, кохайтеся з роботою, в кар’єрі пора тріумфального розквіту, поліпшення матеріального стану, а без улюбленої роботи, яка є прибутковим джерелом, грошей не заробити. Фінансовий стимул є потужним двигуном, плюс ви фахівець широкого профілю, здатний тягти воза за кількох, тепер доля ставить (на півтора року) чергове завдання: гризіть граніт науки, навчайтеся новому, освоюйте прогресивні методики, хоча для багатьох нове -- це давно забуте старе.

РИБИ, ваше «Я» прагне невідкладного самоствердження, бути скрізь на чолі в передніх лавах! Якщо налаштовані йти в лобову атаку на прагматичну дійсність, де панують закони матеріальних інтересів -- марно стараєтеся і зазнаєте фіаско. У вас має бути суверенний простір, недоступний для підступів зла, де можна досита насолоджуватися улюбленими заняттями, душевно відпочивати. Займайтеся домашніми проблемами, опікуйтеся домочадцями, діти та кохані принесуть найбільше щастя. Плекайте в серці високі почуття до всього живого, за що океан Вселенської любові відплатить вам сторицею.

umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини