Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:40:12

Гороскоп на наступний тиждень, 17-23 лютого

16.02.2014   12:22Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Тиждень буде багатий на несподiванки. Доля запропонує вам цiкавi життєвi сценарiї, вам же залишиться розiбратися в людях, якi вас оточують.
Дні: спр. — 17; неспр. — 18.

Телець (21.04—21.05). Будьте уважнiшi, вирушаючи в дорогу. Уникайте небезпечних маршрутiв, особливу увагу треба придiлити транспорту. Головнi ж пiдводнi каменi вас очiкують на роботi.
Дні: спр. — 23; неспр. — немає.

Близнюки (22.05—21.06). Обставини складатимуться таким чином, що у вас буде привiд вiдчути себе господарем долi. Вам i карти в руки. Сприятливий перiод для пошуку нової роботи.
Дні: спр. — 18; неспр. — 19.

Рак (22.06—23.07). Утримайтеся вiд активних дiй, вам краще спостерiгати збоку за людьми та обставинами. Це дасть можливiсть визначитися, що треба зробити в першу чергу.
Дні: спр. — 20; неспр. — 21.

Лев (24.07—23.08). Останнiм часом доводиться виконувати роль жилетки, друзi звикли, що ви можете вирiшити будь–яку проблему. Не приймайте рiзких рiшень, краще робити все поступово.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09). Незважаючи на самостiйнiсть, краще прислухатися до порад досвiдчених колег. Як кажуть, одна голова — добре, а двi — краще. У суперечках не варто рубати з плеча.
Дні: спр. — 21; неспр. — 22.

Терези (24.09—23.10). Середина тижня — перiод збору врожаю, коли ви отримаєте результати минулих зусиль. На цьому тижнi ви зустрiнетеся з давнiми друзями.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Скорпіон (24.10—22.11).
Не перебiльшуйте свої можливостi, зараз краще недооцiнити себе. Не кращий час для оформлення документiв. Направте свої сили на виправлення помилок.
Дн: спр. — 20; неспр. — 21.

Стрілець (23.11—21.12). Найближчим часом ви багато чого встигатимете без особливих зусиль. Будьте смiливiшi, не пасуйте перед тимчасовими труднощами. Фортуна любить цiлеспрямованих i наполегливих.
Днi: спр. — 17; неспр. — 19.

Козеріг (22.12—20.01). Якщо не затiвати нiчого нового й оригiнального, тиждень пройде на мажорнiй нотi й порадує подiями. Дотримуйтеся запланованого, не залишайте справи на пiвдорозi.
Дні: спр. — 18; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Ви отримуєте бонуси як вiд долi, так i вiд начальства. Матимете вигiднi та цiкавi пропозицiї, якi стосуються як роботи, так i вiдпочинку. Наприкiнцi тижня уникайте ризикованих ситуацiй.
Дні: спр. — 19; неспр. — 23.

Риби (20.02—20.03). Натхнення i драйв — вашi вiрнi супутники. У вас достатньо сил для здiйснення планiв. Не вiдмовляйтеся вiд сторонньої допомоги, шукайте додатковi джерела надходжень.
Дні: спр. — 17; неспр. — 20.

Інша версія:

ОВНИ, бажання втекти від життєвих проблем, побути наодинці з собою, покаятися в допущених помилках є нормальним. Підводьте підсумки, переосмислюйте, спокутуйте провини перед тими, кого образили, інакше вони перетворяться на підступних ворогів або хвороби ув'язнять вас і примусять стражданнями повернути зло, заподіяне по легковажності іншим. Нехай совість стане виховним батогом, а благородство внутрішніх поривів з метою зробити світ досконалішим --медовим пряником. З любовю виконуйте професійні обовязки та надолужуйте кармічні прогалини в родині, де ви цап відбувайло останньої пори за гріхи родоводу. Увага народженим 1-4 квітня: контролюйте свою поведінку! Співпраця з Терезами найдоцільніша.

ТЕЛЬЦІ, живіть душа в душу з благовірними, ви для них ідеал, нехай кермують, у всьому підтримуйте їх, тоді шлюб стане непорушним. За гроші не сваріться, вклад в спільну казну має бути рівноцінним, тоді для паразитизму не буде причин. Тринькати фінанси на розваги та різноманітні забаганки не слід, вчасно гальмуйте ненаситне хочу і спрямовуйте сили на реалізацію обоюдних інтересів. Бажано подружитися з Козорогами й не вибовкувати секрети кому попало.

БЛИЗНЯТА, на любовному фронті наснажлива атмосфера, однак події в професійній сфері теж набирають інтенсивної динаміки, вимагаючи реалізувати творче покликання. Шукайте стежку до улюбленої роботи, куди можна, інвестувати природній дар, побудувати карєру й гарно заробити. У подружніх пар «запланована» криза, події 9-ти місячної давності, знову нагадають про себе, вимагаючи термінового еволюційного «перезавантаження», аби шлюбне судно рухалося за визначеним долею курсом. Тримайтеся Водоліїв.

РАКАМ слід переключитися на модернізацію застарілих ідеалів, переконань, сформувати нову філософію буття, те, що хвилювало вчора, відходить в небуття, звільняючи місце прогресивним поглядам, захопленням. Здоровя і робота – речі взаємоповязані, а оскільки в професійній сфері від вас вимагається бути новатором, творчим оригіналом, пильнуйте аби не стати жертвою карколомних революційних перетрубацій та підірвати здоровя. Нікого не спокушайте на хибні кроки, чиніть все шляхетно з чистою совістю, покладаючись на справедливість і благодать Вищих сил.

ЛЕВИ, укріплюйте партнерські узи любовю, турботливістю, милосердям, задовольняйте бажання (для вас святі!) половинки, неодмінно проявляючи матеріальні і сердечні знаки уваги аби зберегти імідж ідеала. Події тижня є віддзеркаленням доленосних життєвих сценаріїв травня (2013р.), вимагаючи термінового «переформатування» в карєрі, любовних та сімейних справах. У розпач не впадайте ( і менше сурміть довкола про сокровенні проблеми), якщо помилки та промахи в минулому відгукнуться втратами. Все поправимо. Дбайте за здоровя, опікуйтеся домочадцями, сумлінно виконуючи (скрізь!) взяті на себе обовязки.

ДІВИ, не прагніть до самостійності -- ліпше в колективі (шлюбному союзі), тут ви здатні впливати на конфліктні ситації й обертати їх на власну користь. Втілюйте творчі амбіції, любіть роботу, шануйте роботодавців і мудро реагуйте на вплив непередбачливих подій в соціумі, які «бють» по зарплаті. Скоро все нормалізується. У шлюбних пар пора романтичного розквіту: облаштовуйте сімейне гніздо, віддавши ініціативу по благоустрою оселі, партнеру, нехай самореалізовується як господар, та творець- дизайнер. Це час кохання, коли обділяти себе в інтимних насолодах заборонено.

ТЕРЕЗИ, перед вами широкий фронт роботи, де потрібно трудитися злагоджено, підтримуючи теплий мікроклімат в колективі, оперативно упроваджувати модернові технології та творчі ідеї. Керівництво чекає від вас продуктивних результатів, де слід вчитися на ходу, надолужуючи пропуски в знаннях та розвивати психологізм натури. Дрожіть карєрним кріслом, під ним вибухівка, закладена «революційними» подіями у суспільстві. Інвестуйте сили, гроші, любов в родину, за що вас доля згодом щедро нагородить.

СКОРПІОНИ, життя це гра, де ви як режисер, актор здатні проявити феноменальні таланти й ощасливити інших, навіть в збиток собі. Тільки не танцюйте під чужу дудку, ви прагматичний лідер, здатний брати серйозну відповідальність за трудовий колектив, домочадців, коханих і вести їх правильним щляхом. Втім є ризик, що революційні події в соціумі можуть «здетонувати» ваші внутрішні енергоресурси на руйнівні дії. Не піддавайтеся провокаціям, шантажу, таємним порокам, а полумяні пристрасті «гасіть» в примусовій роботі!

СТРІЛЬЦІ, наводьте лад в сімейних пенатах, залатайте дірки в психологічній аурі родини. Сміття з хати не виносьте, домашні проблеми вирішуйте тихо, благовірними горшки бити –людей смішити. Візьміть емоції під контроль, поводьтеся чинно і благородно тоді не допуститеся фатальної помилки в стосунках з людьми. Матеріальні потреби будуть задоволені, тільки не вступайте в таємні авантюри заради легкої наживи. Що прийшло махом -- піде прахом. Це стосується і екставагантних любовних захоплень.

КОЗОРОГИ, життя перетворилося для вас на школу, що вчить на різноманітних ситуаціях розуму, примушуючи працювати мізки у високому інтелектуальному тонусі. Ви інтуїтивно в потрібний момент підключаєтеся до інформаційного поля Всесвіту й черпаєте належні знання, що зміцнює упевненість в собі, сприяє досконалості. Активізуйте коло знайомих, але не всім слід розкривати душу—наплюють! За ворогів моліться і благословляйте, тоді їхні капості розтануть, як дим.

ВОДОЛІЇ, визначайтеся з діловими пропозиціями та приорітетами, чого ви хочете, щоб жити повнокровно, мати все, що хочеться? Аби згармонізувати бажання та можливості, залучайте шлюбних обранців, єднайтеся з діловими союзниками і реалізовуйте посадові та професійні амбіції. На дружніх теренах «перезавантаження», якщо хтось зійде з «траєкторії» руху, так треба, значить він не здатний посприяти реалізації ваших благословенних бажань. З щефом ладьте, у нього ви довірена особа, що укріпить карєрні позиції і службові привілеї.

РИБИ, зачаровують харизмою, магнітом приваблюючи публіку, де чимало впливових персон, однак користі з того ніякої, над карєрою завис Дамаклів меч. Це відлуння подій травня 2013р.. які вимагають кардинально реорганізувати себе, визначитися з фаховим покликанням, змінити ставлення до керівного персоналу. Бажання стати найкращими, йти попереду є цілком нормальним. І зобов'язує бути в прекрасній формі, тримати імідж на висоті. Позбавляйтеся від поганих звичок, відновіть по моді гардероб, зовнішній вигляд -- це візитна картка.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини