Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:10:50

Гороскоп на наступний тиждень

22.09.2013   21:20Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Схоже, що весь тиждень буде напруженим, але малорезультативним. Не доводьте себе до стану бiлки в колесi, треба навчитися вчасно зупинятися. Щоб покращити фiнансовий стан, шукайте додаткову роботу.
Дні: спр. — 29; неспр. — 24.

Телець (21.04—21.05). Уже зараз вам доведеться наступити своїй пiснi на горло, але в результатi змiна планiв піде тiльки на краще. Знайдiть час для давнiх друзiв, зустрiч буде не лише приємною, а й корисною.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Близнюки (22.05—21.06). На початку тижня можливi неприємнi ситуацiї, заплановане доведеться вiдкласти на невизначений час. Причина цьому — брак фiнансiв i вiльного часу. У середу–четвер друзi допоможуть вирiшити деякi проблеми.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Рак (22.06—23.07). Не ставте перед собою складних завдань. Щоб влучити в цiль, треба добре прицiлитися. Тож спочатку обдумайте свої плани, а вже потiм берiться до їх реалiзацiї.
Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Лев (24.07—23.08). Успiх залежатиме вiд особистої iнiцiативи — чи це нове захоплення, чи це довгоочiкувана переквалiфiкацiя. Друзi порадують вас хорошими новинами. Можливо, вдасться пiдписати вигiдний контракт. Вихiднi можуть обернутися новими знайомствами.
Дні: спр. — 29; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09). Якнайшвидше вирiшуйте важливi справи — у вас навряд чи буде достатньо сил i оптимiзму для безперервного виконання складних завдань. Цей час краще присвятити домашнiм клопотам.
Дні: спр.— 28; неспр. — 29.

Терези (24.09—23.10). Зараз удача на вашому боцi, варто тiльки в неї повiрити. Ви чудово впораєтеся з намiченими справами, особливо якщо вам належить головна роль. Не соромтеся проявляти кращi риси свого характеру.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Скорпіон (24.10—22.11). Мiж вашим «я» i громадською думкою може виникнути конфлiкт. Знайти компромiс буде важко, тому виходьте з того, наскiльки принциповою для вас є причина сварки.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Стрілець (23.11—21.12). Найвдалiшими для вас будуть вiвторок i середа, тому саме на цей час плануйте всi важливi справи. До цього процесу варто залучити друзiв i колег. У вихiднi уникайте поїздок та фiзичних навантажень.
Днi: спр. — 24–25; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Бажання проявити себе, реалiзувати свої амбiцiї стане хорошим двигуном. Не забувайте, що доведеться добряче попрацювати. Словом, перiод буде насиченим i багатим на подiї. Не зупиняйтеся на досягнутому.
Дні: спр. — 28; неспр. — 25.

Водолій (21.01—19.02). Оточення дуже впливатиме на вас. Можливо, саме завдяки порадам друзiв i знайомих ви зважитеся на щось важливе i цiкаве. Наприкiнцi тижня чекайте приємних сюрпризiв.
Дні: спр. — 29; неспр. — 24.

Риби (20.02—20.03). Вiрогiдно, ви почнете реалiзацiю давнiх планiв. Удачу варто чекати лише в тому випадку, якщо ви серйозно вiзьметеся за справу. У вихiднi не ризикуйте з грошима, уникайте сумнiвних фiнансових оборудок.
Дні: спр. — 27; неспр. — 29.

Інша версія:

ОВНИ, емоційне напруження дуже сильне, вас мучать образи, ниють давні моральні рани, провокуючи конфлікти з оточенням — то від лукавого. Знайдіть в собі сили все погане викреслити з пам’яті, всіх пробачити і комфортно облаштувати особисте життя.

ТЕЛЬЦІ, якщо хочете утриматися на кар’єрному олімпі та розбагатіти, прагніть до творчої оригінальності, активізуйте естетичний смак. Цього року реалізація ваших сокровенних бажань — під благословенною опікою Творця.

БЛИЗНЮКИ, нестримна пристрасть бажань, що затьмарює здоровий глузд, згубна. Усмиріть власницькі інстинкти, відправте в нокаут ненаситне емоційне “хочу”, все, що вам хочеться, турботлива доля пошле, але не задарма — треба заробити.

РАКИ, тема плідної ділової співпраці та облаштування сімейного буття найактуальніша. Як знайти шлях до компромісу й не підірватися на мінному полі власних ініціатив?.. Демократично поставте на чільне місце вимоги холоднокровних компаньйонів (шлюбних супутників).

ЛЕВИ, бойовий енергозапал з вас б’є фонтаном, однак діяти на власний розсуд не доведеться. Події тижня запрограмовано кармічно, беріть участь у благодійних акціях, жертовність — “валюта” для оплати припущених раніше помилок.

ДІВИ, міняйте обстановку, там поталанить підібрати ключ до сердець малознайомих людей завдяки гіпнотичному впливу та зав’язати міцні вигідні стосунки, які подарують щасливі шанси. До чужих порад прислухайтеся, але власні думки та погляди мають стати домінуючим.

ТЕРЕЗИ, успіх, популярність вас супроводжують в романтичній сфері та царинах освіти, однак у професійній діяльності вулканічна обстановка. Але заробляти власні гроші треба будь-що, аби не виникали чвари з приводу того, чий внесок у спільний матеріальний казан більший.

СКОРПІОНИ, відлюдництво нині — найкращий лікар і духовний наставник. Підбивайте підсумки минулого року, славте і дякуйте Всевишньому за все, що маєте, нікого не судіть — та не судимі будете.

СТРІЛЬЦІ, підступних ворогів не проклинайте, а благословляйте, тоді й їхні каверзи підуть на користь. Вам визначено віч-на-віч стикнутися з небезпечними ситуаціями, яких довго уникали, і з честю з них вийти та розкошелити ділових компаньйонів.

КОЗЕРОГИ, штурм кар’єрного олімпу увінчається лаврами перемоги, як фахівець ви — сама досконалість, втім, приборкайте диктаторського джина, претензіями та вимогами тільки розігрієте бойовий ентузіазм конкурентів.

ВОДОЛІЇ, роботодавці на вас молитимуться, адже такого унікального фахівця широкого профілю знайти дуже важко! Піддайте емоційної пари в топку службових досягнень і виконуйте роботу з душевним трепетом!

РИБИ, любов оточення — це дар Творця, користуйтеся мудро цією небесною манною (до липня 2014 р.) та створюйте довкола атмосферу свята. Життя прекрасне, будьте щедрими й великодушними з коханими
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини