Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:00:55

Гороскоп на наступний тиждень

08.09.2013   10:54Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Інтуїцiя нiколи вас не пiдводить. Навiть якщо ви вважаєте, що робите помилку, все одно йдiть обраним шляхом. А тi, хто сумнiвався у ваших здiбностях, звертатимуться до вас по поради.
Дні: спр. — 9; неспр. — 10.

Телець (21.04—21.05). Ви можете необдумано чинити, зокрема це стосується робочих моментiв. Постарайтеся поставити на одну шальку вагiв хвилинну слабкiсть, а на другу — можливi наслiдки, i тiльки пiсля того варто робити якiсь висновки.
Дні: спр. — 11; неспр. — 12.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде цiкавим i насиченим. Зараз чудовий час для розвитку, не зайвим буде отримати другу освiту. У вихiднi вам захочеться побути на самотi, привести думки i почуття до ладу.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Рак (22.06—23.07). Не намагайтеся примусити себе дiяти — зараз це не дасть бажаних результатiв. Якщо ви вирiшили залучити до роботи друзiв, не гайте часу — завдяки цьому ви отримаєте хорошi прибутки.
Дні: спр. — 10; неспр. — 15.

Лев (24.07—23.08). Фортуна може зробити несподiванi подарунки, але вiд вас залежить, як ними скористатися. Середина тижня сприятлива для нових справ i розвитку прихованих можливостей.
Дні: спр. — 9; неспр. — 14.

Діва (24.08—23.09). Попереду насичений тиждень, смiливо плануйте будь–якi справи. Ви зумiєте домовитися з оточуючими з приводу спiльних дiй. Керiвництво нарештi помiтить вашi старання, можете розраховувати на пiдвищення зарплати.
Дні: спр.— 13; неспр. — 15.

Терези (24.09—23.10). Робiть ставку на колектив, командну роботу. Звернiть увагу на альтернативну точку зору. Бiльше спiлкуйтеся, новi враження пiдуть вам на користь. Колеги i друзi не дозволять вам сумувати.
Дні: спр. — 13; неспр. — 8.

Скорпіон (24.10—22.11). Зараз не кращий перiод для нових справ, краще завершити те, на що нiколи не вистачало часу. Друзi внесуть корективи у ваше життя, прислухайтеся до їхнiх порад. Несподiвано для себе ви вiдкриєте в собi новi можливостi.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Стрілець (23.11—21.12). У вас буде достатньо сил, щоб здiйснити намiчене. Новi знайомi фiнансово пiдтримають вашi проекти. Наприкiнцi тижня варто уникати будь–яких ризикiв.
Днi: спр. — 12; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). Ви повернетеся до невирiшених справ, якi все–таки треба закiнчити. Друзi та колеги вкажуть вам на вашi помилки, тому не поспiшайте здавати роботу. Краще перевiрте її i самостiйно виправте ситуацiю.
Дні: спр. — 8; неспр. — 11.

Водолій (21.01—19.02). Зараз можуть вiдбутися найнесподiванiшi подiї. Ви, як завжди, будете в центрi. Корисним буде спробувати себе в чомусь новому. Будьте простiшими, i люди потягнуться до вас.
Дні: спр. — 9; неспр. — 12.

Риби (20.02—20.03). Плани, помноженi на iнiцiативу, дадуть непоганi результати. Налаштуйтеся на серйозний лад, тодi вдасться багато чого зробити. Настав час сконцентруватися на роботi, вiд вас залежить фiнансове благополуччя сiм’ї.
Дні: спр. — 10; неспр. — 15.

Інша версія:

ОВНАМ визначено пройти процес самоочищення не через примусове, а усвідомлене смиренне служіння людям. Будь- яка професія, вимагає терпеливої самовіддачі на благо інших. Якщо від вас просять допомоги, радійте, що ви комусь потрібні, тоді матимете все, що заманеться. Будьте взірцевим сім’янином, дотримуйтеся гармонії в стосунках, охоче працюйте й не перевтомлюйтеся, це убереже від фізичних, моральних стресів, що б’ють по здоров'ю. На великі заробітки не слід розраховувати, шеф скупердяй, тож жалітиме навіть торішнього снігу. В гречку не скакайте, від боргів утримайтеся, скрізь вчасно розплачуйтеся.

ТЕЛЬЦІ, вхопити птаха щастя за хвіст вам, яскравій особі, нічого не заважатиме. Робота в радість, в службовому колективі панує ідилія. Холостякам можна закрутити романтичну інтрижку, а одруженим ліпше пурхати закоханим голубом перед благовірними та пробуджувати їх від чуттєвої сплячки, саме зараз ваші взаємини сягнуть кульмінації, показавши хто кого більше любить. І пильнуйте аби шлюбне судно не розбилося об рифи побутових проблем, для цього у вас має бути спільне цікаве захоплення. В ділах йдіть на компроміс і нікому не переходьте дорогу.

БЛИЗНЯТА, фронт реалізації глобальної життєвої мети пролягає через домашні пенати, раціонально дбайте за сімейний добробут, психологічний комфорт родини, прикрашайте хатнє гніздо і в міру відволікайтеся на трудові проблеми, адже служба -- це основне джерело прибутків. На романтичному небосхилі сяє сонце щастя, тож при бажанні ви здатні запалити свічку кохання. Головне берегти здоровця, то нині найслабкіше «місце», де доля привчає не розбазарювати дорогоцінний енергоресурс, а вести здоровий спосіб життя, підтримувати імунітет організму на високому рівні.

РАКИ, пірнувши у вир бурхливої повсякденності, ви асоціюватиметеся із ангельським дитям -самоучкою, який пробує на «зуб» все, що є незрозумілим, контакт з навколишнім середовищем вкрай необхідний, тут ви черпаєте практичну мудрість та стимул до дій, реалізуєтесь як творча особистіть. На любовних теренах руйнівний період, пристрасне «хочу» натикатиметься на стіну перешкод, тому не марнуйте сили, а смиренно перечекайте до сприятливого часу. Зате в рідних пенатах пануватиме довгоочікуваний рай! Якщо хочете добре зарекомендувати себе на службі йдіть в ногу з прогресом.

ЛЕВИ, поняття «моє» -- то символ особистої могутності і життєздатності, все, куди ви раціонально вкладаєте фізичні, розумові, душевні сили, гроші, час, є приватною власністю, на яку ніхто не посміє зазіхати. Укріплюйте матеріальні позиції, заробляйте гроші, шануйте домочадців. В родинних стінах відбуваються доленосні події, якщо родичі створюють перешкоди, терпіть і не бунтуйте. Принаймні сім'я -- це тил, який слід зміцнювати за будь-яку ціну, і навіть користуватися службовими повноваженнями задля домашнього благополуччя. Таємні романи не крутіть, то від лукавого, уникайте негативної психологічної атмосфери, висока ймовірність стати жертвою «порчі».

ДІВИ, період дебютів в різноманітних сферах триває. Радо прощайтеся з минулим, попереду осяйне майбутнє, гроші будуть, черпайте з фінансових джерел та задовольняйте свої бажання. Розпочався новий еволюційний виток, де слід взяти на озброєння добрий життєвий досвід, а на гірких помилках та розчаруваннях поставте хрест. Ідіть вперед не озираючись, живіть тут і зараз, всебічно розкривайтеся, яскраво демонструючи свою особистіть, якій притаманні геніальні таланти. В таємні інтриги не встрявайте, майте справу з довіреними людьми, бо станете жертвою підступних ворогів.

ТЕРЕЗАМ визначено приймати активну участь в кармічних сценаріях. Пливіть за течією подій, скрупульозно адаптовуючись до поворотів, всім єством відгукуючись на волю Небес. Слід покаятися та щиро всім серцем простити кривдників і ваші життєві джерела наповняться благодатною енергією. Жертвуючи морально та матеріально (тільки без насилля та мук гордині!), ви приваблюєте професійну удачу. Знайти покровителя не складно, однак тут можна потрапити на гачок до лукавого і пустити кар’єру під укіс. Будьте в курсі всіх подій, тримаючи руку на інформаційному пульсі, живіть скромно, тринькати енергоресурси, смітити грошима заборонено. Якщо підкачає здоровця, об явіть війну поганим звичкам!

СКОРПІОНИ, кар’єрний марафон, де ви сягнули апогею фахового росту фінішував. Тепер справа честі захистити здобутки дружнього колективу, проявити себе не як посадовий диктатор, а неформальний лідер в братському оточенні. Нині вас характеризуватимуть по товаришах, і чим більше привабите до себе ділових талановитих осіб, з якими зв’язують спільні ідеали, погляди, і насамперед практичні інтереси, тим краще. З шефом не конфліктуйте (бо тут коса найде на камінь з печальними наслідками), а йдіть на службі в ногу з науковим прогресом. Консерваторів, що тупцюють на місці, чекають злидні.

СТРІЛЬЦІ, на професійному небосхилі зійшла щаслива зоря. Не зволікайте! Кар’єрні звершення є індикатором духовної зрілості, творчого розквіту, правильної реалізації владних амбіцій. Шануйте керівництво, дотримуйтеся посадової субординації, якщо не задоволені зарплатою, просіть обережно, за удаваною щедрістю причаїлася підступна скнарість. Увага керівникам: ваша місія, -- допомогти людям, які від вас залежать, з максимальною справедливістю і чистою совістю. Якщо таємні вороги знову ополчилися, чи особисті можливості обмежені, не кляніть долю, це призведе до саморуйнації, то не випадково, а за для спокути гріхів, яких?... самі знаєте. Проводьте самоаналіз.

КОЗОРОГИ, вас цікавитимуть високі матерії, це інтелектуальна сфера, філософія, історія, релігія, юриспруденція і все, що зв’язує людство в єдине ціле. Такий розмах пізнання потрібен аби проникнути в інформаційне поле колективної мудрості, знайти шлях до істини. Тож беручись за будь-яку справу намагайтеся сягнути досконалості у всьому, дилетантам – ганьба! На професійному поприщі все чудово, зате в дружбі чорна смуга, приятелі зовсім до вас охололи, чому?—аналізуйте… Орієнтуйтеся на сімю, тут горить маяк, вказуючи прогресивний шлях розвитку з урахуванням вимог соціуму.

ВОДОЛІЇ, партнерські взаємини, що донині трималися на єдності ділових та творчих інтересів, переходять в іншу фазу, більш інтимну і глибоку, коли щира довіра один до одного, сексуальний та сердечний потяг, матеріальна щедрість є цементуючим фактором для створення щасливого союзу. Ось тут вас і очікує серйозний іспит на самовіддачу. Розумно оцінюйте реальні можливості, спираючись на ресурси партнерів. На роботі (де тягнете воза за кількох) не ударте в багно лицем, шеф спуску не дасть за промахи і жорстко зніме стружку, а конкуренти тут, як тут, тож аби вас не «підсиділи», станьте оригіналом, включайте геній винахідливості, шукайте нетрадиційні варіанти, що вас і порятує.

РИБИ, як відомо, шлюби вершаться на небесах, по закону «подібне приваблює подібне»: обставини тижня і продемонструють ваше друге «Я», з яким маєте жити в щасті і горі, ділити радість і печаль порівну. Отже коли дивитися в «дзеркало» на двійника не охота, рецепт простий: змініть обстановку, постарайтеся урізноманітнити дозвілля, вас має єднати спільна цікава справа, де кожен виступає незалежною самодостатньою особистістю. На роботі гармонійно вписуйтеся в ділову команду –закладається база співпраці на майбутній рік. Перенапруження в офісі, де панує негативна атмосфера (совість мучить, ідеали померкли), протипоказано, однак вам слід жити, заробляти гроші, докладіть максимум зусиль, аби завоювати симпатії оточення! Вам це вдасться.

www.kreschatic.kiev.ua, umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини