Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:48:24

Гороскоп на наступний тиждень

01.09.2013   11:05Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Цей перiод сприятливий для серйозних справ. Якщо ви запланували щось суттєве — удача буде з вами. Вихiднi — чудовий час для романтичних прогулянок i поїздок.
Дні: спр. — 2; неспр. — 3.

Телець (21.04—21.05). Прислухайтеся до порад, намагайтеся жити життям колективу, зараз для вас виграшна позицiя. З’явиться нагода виправити старi помилки, налагодити стосунки з родичами.
Дні: спр. — 7; неспр. — 2.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде цiкавим i стабiльним. Ви звернете увагу на новi сторони життя, захопитеся чимось незвичним. У цiлому сприятливий час для навчання i розвитку, а також пiдвищення квалiфiкацiї.
Дні: спр. — 3; неспр. — 4.

Рак (22.06—23.07). Давнi зв’язки i надiйнi друзi допоможуть вийти з будь–якої ситуацiї. Можливо, ви повернетеся до минулого, вiдновите забутi справи або захоплення i по–новому подивитеся на те, що вiдбувається навколо вас.
Дні: спр. — 8; неспр. — 5.

Лев (24.07—23.08). На вас чекають сюрпризи i неочiкуванi зустрiчi. Щоб не розгубитися, вiдразу хапайте бика за роги, вирiшуйте всi питання, не вiдкладаючи їх на потiм. Наприкiнцi тижня займiться чимось цiкавим.
Дні: спр. — 7; неспр. — 4.

Діва (24.08—23.09). Досягнення цiлей у ваших руках. Якщо ви визначилися з тим, що робитимете в першу чергу, смiливо беріться до роботи. Налаштуйтеся на краще, оптимiзму вам не позичати.
Дні: спр.— 3; неспр. — 5.

Терези (24.09—23.10). Попереду цiкавий i насичений тиждень. Не втрачайте можливостi познайомитися з цiкавими людьми або отримати додатковi знання. Будьте активнiшi, проявляйте iнiцiативу.
Дні: спр. — 3; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви вiдчуєте, що потрiбнi близьким людям, органiзуйте їм допомогу. Варто вiдзначити, що не тiльки в сiмейному колi, а й на роботi ви будете в центрi подiй. Можливо, дехто з вас захоче поекспериментувати з iмiджем.
Дні: спр. — 6; неспр. — 5.

Стрілець (23.11—21.12). Перш нiж щось робити, прислухайтеся не тiльки до власної iнтуiцiї, а й до здорового глузду. Причому останньому зараз варто надавати перевагу. Можливо, доведеться щось робити всупереч своїм бажанням.
Днi: спр. — 2; неспр. — 3.

Козеріг (22.12—20.01). У центрi уваги опиняться давнi справи, настав час розставити всi крапки над «i». Вiрогiдно, що проясниться неприємна ситуацiя, з’являться новi подробицi. Вам треба буде змиритися з реальнiстю.
Дні: спр. — 8; неспр. — 4.

Водолій (21.01—19.02). Найважливiшi справи плануйте на четвер–п’ятницю. Налаштуйтеся на дiловий лад, проявiть максимум вiдповiдальностi та зiбраностi, i керiвництво вiдзначить вашу рвучкiсть.
Дні: спр. — 3; неспр. — 2.

Риби (20.02—20.03). Перiод очiкується вдалий i позитивний. Творчий пiдхiд до справ допоможе досягти чудових результатiв. Проявляйте iнiцiативу, берiться за новi справи. У вихiднi вiдвiдайте батькiв.
Дні: спр. — 7; неспр. — 5.

Інша версія:

ОВНИ, ви повинні позбавитися від стресових навантажень, що входять в підвищений чинник ризику для здоров'я, не поспішайте стрімголов хапатися за роботу ради виконання чужих прохань. Все, що шкодить відмінному самопочуттю, має бути відкинуто. Кохайтеся з благовірними, сексуальний потяг посилиться тож є шанс зцементувати союз інтимними насолодами. І виховуйте із себе взірцевого сімянина, родина -- то святе джерело благодаті, на яку маєте молитися.

ТЕЛЬЦІ, любовне полум'я у серці запалає з новою силою, адже обранець зміниться на краще, отже вас очікує подвійне свято перемоги від того, що досягли бажаного завдяки особистим невтомним виховним діям, що «зліпили» під себе -- то і отримали, віддайте йому кермо правління і неодмінно знайдіть спільне захоплення, яке вас поріднить, а побутові проблеми залиште. На службі все чудово, тут ви як риба у воді, мікроклімат у колективі гармонійний, виконуйте завдання з творчим вогником, родзинкою оригінальності, опановуйте новітні технології, рухаючись в ногу з прогресом ви закладаєте міцний фундамент для кар’єри.

БЛИЗНЮКАМ визначено стати еталоном домашнього газди, сумлінно нести вахту під рідним дахом, тримайте руку на сімейному пульсі, упорядковуйте побут, оздоровлюйте психологічну родову ауру, інвестуйте все, чим багаті в рідні пенати. Цим закладете собі на майбутнє добротний тил. Розважальних тусовок теж не стороніться, романтичний потенціал б’є через вінця і має неодмінно знайти вихід на „сцені”, де ваш донжуанський талант розкриється сповна. Обмежтеся тонізуючими легкими захопленнями.

РАКИ, нині ви маг, що володіє чарами ( і не тільки в інтимній сфері), має владу над іншими. Домовляйтеся, втілюйте ідеї, укладайте угоди з компаньйонами з, властивою вам, скрупульозністю, практичністю, діловою кмітливістю. Скакати в гречку теж не слід, облаштуйте гарно домашнє гніздо, створіть там райський затишок і кохайтеся з милими собі в насолоду!

ЛЕВИ, реалізація сокровенних бажань пройде на ура (таємні покровителі до ваших послуг), джерела прибутків щедро зафонтанують завдяки прибутковим замовленням і високим діловим якостям, тільки не звалюйте на себе нові зобов'язання, а займайтеся роботою, на якій давно спеціалізуєтеся. В контактній сфері удача завітає до всіх, хто мріє знайти гармонійних партнерів, проявляйте ініціативу, чаруйте вродою, знайомтесь з новими людьми, ви невичерпна криниця життєвого досвіду, який треба передати слабакам. Дбайте за сімю, рідні -- ваші догматичні опікуни, яких слід шанувати, тоді доля пошле винагороду, а кар’єра в ліс не втече.

ДІВИ, девіз тижня: хай живе оновлення! Ви самодостатня впливова у соціумі особистість, час перегорнути успішну новаторську сторінку в своєму існуванні, дебютуйте, сміливо починайте нові проекти, на шляху бажань бути найкращими, найуспішнішими, любимими -- шлагбаум відкритий! Зароблені кошти в панчоху не складайте, робіть приємні подарунки тим, хто цього заслужив, огортайте їх любов’ю та милосердям! Високих покровителів знайдете серед друзів, дружні зв’язки --транслятор щастя для вас.

ТЕРЕЗИ, променіють сексуальними флюїдами, приваблюючи протилежну стать… Однак веселі розваги почекають, законспіруйтеся, сховайтеся подалі від людської суєти і втішайтеся сімейним щастям та кар’єрними успіхами (цього року ви фаворі у сильних світу цього). Кар’єристам поталанить: будьте ближче до шефа, вчасно натискайте на таємні посадові важелі і зробите стрибок вгору. Або знайдіть нову роботу. Кровні узи і рідне вогнище святе, відновлюйте фамільні традиції, частіше згадуйте предків, дитинство, юність, відвідайте край, де народилися, тоді отримаєте духовне підживлення від Родового каналу, включивши генетичну пам’ять, що позитивно вплине й на кар’єру та прибутки.

СКОРПІОНИ, шлях реалізації кар’єрних устремлінь пролягає через колективну діяльність, саме в діловій команді очікуються зміни, які мають позитивно відобразитися на подальшій діяльності. Робіть ставку на неформальне лідерство і упроваджуйте намічені задуми, сил предостатньо, енергопотенціал сягне кульмінації. Піартеся, майте справу з людьми високої духовної культури, завдяки успішній розкрутці іміджу, ви здатні злетіти на вершину популярності, де проллється дощ благодатних сюрпризів. І пам’ятайте: в любому ділі ви ініціатор і натхненник, останнє «так» чи «ні» тільки за вами!

СТРІЛЬЦІ, настав час пожинання плодів за минулий рік, як за правильні, так і помилкові дії. Доля справедливо воздасть по заслугах, невдачі очікують ледарів, а тріумфи є нагородою для невтомних трударів та творчих митців, що кардинально вплине на свідомість, зробить духовно зрілішим, мудрішим. На шляху глобальних проектів йде процес «перезавантаження», ваша життєва ціль (кар’єрні, фахові орієнтири) буде відкоригована в найбільш успішному напрямку, де перешкод не існує. Розкошелюйте шефа, любіться з друзями, і «шануйте» таємних ворогів, які насправді є суворими вчителями.

КОЗОРОГАМ відведено роль вчителя та прагматичного наставника, що чудово розуміється на життєвих премудростях, вміє поєднати теорію з практикою, що сприятиме завоюванню високого авторитету в соціумі. Сміливо демонструйте на публіці все, чим можна похвалитися та надихнути людей на нові звершення! У шлюбних пар щаслива пора, ваш союз отримає нове дихання (одинаки знайдуть ідеальну половинку), а ділові тандеми приречені на гармонійну співпрацю, тому міняти коней на переправі протипоказано. Рухайтеся в ногу, хіба що принципові розбіжності можуть вибити вас із сідла. В професійній сфері все чудово, пильнуйте, аби роман з колегою не вплинув на шлюбні стосунки.

ВОДОЛІЇ, шукайте ліві підробітки, «розкуркулюйте» багатіїв роботодавців, дорога ложка до обіду! Ви майстер на всі руки, невтомна трудова коняка, тож достойні високої зарплатні і з чистою совістю просіть заслужене. Якщо запропонують додаткові навантаження – торгуйтеся, потім буде пізно! Увага закоханим: занурившись у водоверть сексуальної пристрасті, пам'ятайте, що в свій інтимний світ посвячувати інших не можна, аби не збудити підсвідому заздрість недоброзичливців, звук молота любові ніхто не повинен чути! Нині для поклонників ви на п’десталі ідеального коханця, тож викладайтеся на всі „сто” в любовному мистецтві, аби не впасти з того почесного місця!

РИБИ, без вас і сонце меркне, радійте своїй затребуваності, охоче підставляйте всім братське плече, і не прогавте за альтруїстичним клопотом особисте щастя! В союзі ви дві половинки одного цілого, сцементованого взаємною любовю. Однак кермо шлюбного судна слід віддати в руки партнера, він набагато сильніший, впливовіший, і здатний вивести його в успішне русло, де є спільна мета, гармонія захоплень та інтересів, що підримує життя у високому тонусі.

kreschatic.kiev.ua, umoloda.kiev.ua

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини