Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:01:18

Гороскоп на наступний тиждень

14.07.2013   09:06Агенцiя

Практично всі дні тижня будуть сприяти укріпленню дружніх, особистих і особливо сімейних стосунків. Тільки у понеділок та неділю зірки радять стримувати емоції та уникати конфліктних ситуацій.

Овен (21.03—20.04). Чим бiльше ви вiддаєте, тим бiльше отримуєте. Бiльше спiлкуйтеся, проявляйте позитивнi емоцiї. Родичам може знадобитися ваша пiдтримка.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Телець (21.04—21.05). Результати ваших дiй свiдчать про те, що ви припустилися помилок. Але, як не дивно, робота над помилками буде нескладною i корисною, особливо зараз.
Дні: спр. — 20; неспр. — 17.

Близнюки (22.05—21.06). Для щастя та успiху чогось не вистачає. Це може стосуватися як роботи, так i особистого життя. Наприкiнцi тижня чекайте приємних новин.
Дні: спр. — 19; неспр. — 21.

Рак (22.06—23.07). Придивiться уважно до того, що вiдбувається навколо вас. Не поспiшайте боротися з долею — вiрогiдно, вона пропонує саме те, що вам потрiбно. Не форсуйте подiї.
Дні: спр. — 16; неспр. — 18.

Лев (24.07—23.08). Якщо хочете вiдчувати себе господарем становища, наведiть лад у справах, особливу увагу придiлiть робочим моментам. Настав час виконувати обiцянки.
Дні: спр. — 20; неспр. — 19.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi доведеться повернутися до того, з чого все й починали. Це може бути корисним для самопереоцiнки. Щоб позбутися неприємних вiдчуттiв, займiться домашнiми клопотами.
Дні: спр.— 17; неспр. — 18.

Терези (24.09—23.10). Якщо хочеш зробити добре, то зроби сам. Вам не вдасться залишатися осторонь в особистих i соцiальних справах. Тож смiливо берiть iнiцiативу у свої руки.
Дні: спр. — 19; неспр. — 15.

Скорпіон (24.10—22.11). Не варто приймати поспiшних рiшень i пiддаватися емоцiям. Що б ви не робили, життя внесе свої корективи. Вам вдасться не тiльки впоратися зi своїми проблемами, а й дати друзям оптимiстичнi поради.
Дні: спр. — 21; неспр. — 16.

Стрілець (23.11—21.12). У вас склалося враження, що вiд вас чекають не тiльки моральної, а й матерiальної пiдтримки. Не переймайтеся, iнтуїцiя пiдкаже, як краще дiяти в будь–яких ситуацiях.
Дні: спр. — 18; неспр. — 20.

Козеріг (22.12—20.01). Зараз як нiколи друзям знадобилася ваша допомога. На роботi у стосунках iз керiвництвом може виникнути напружена ситуацiя. Перш нiж робити висновки, визначтеся, чи варта шкурка вичинки.
Дні: спр. — 17; неспр. — 19.

Водолій (21.01—19.02). Ви звикли, що люди вiрять вам, тож не варто псувати свою репутацiю. Виконайте данi ранiше обiцянки i доведiть, що ваше слово — закон. У вихiднi влаштуйте собi приємний вiдпочинок.
Дні: спр. — 16; неспр. — 17.

Риби (20.02—20.03). Попереду цiкавий i сповнений подiями тиждень. У вас буде можливiсть знайти додаткову роботу, яка надалi може стати основним прибутком. Будьте обережнi в транспортi.
Дні: спр. — 20; неспр. — 16.

Інша версія:

ОВНИ, хто друг, а хто недруг стане очевидним, розпрощайтеся з тими, чиї погляди є для вас чужеродними, а з людьми, чиї внутрішні потреби відповідають вашим духовним уподобанням та ідеологічні інтересам, обєднайтеся і крокуйте далі поряд та любіть їх. Одночасно дбайте за сімю, благополуччя родини святая- святих, рідні пенати -- це територія Божої благодаті, де вам визначено стати взірцевим сімянином.

ТЕЛЬЦІ, дім та робота -- ось гарячі епіцентри подій, між якими вам доведеться метатися аби скрізь встигнути. На карєрних шляхах, де витає дух прогресу, все непередбачливо, постарайтеся знайти однодумців серед колег і прийти до консенсусу інтересів. Також неодмінно скоротити дистанцію з шефом, таємно пощастить домовитися на будь-яку тему та реалізувати власні інтереси.

БЛИЗНЯТА, ваші енергоресурси на максимальному рівні, не ловіть гав, адже кожна мить існування прекрасна, оскільки несе позитивний досвід, поповнюючи скарбницю духовної еволюції. Фортунитиме працелюбам, що бажають розбагатіти, з радістю суньте носа до чужого проса, допитливість – це чудово, не цурайтеся дискусій, висловлюйте те, що думаєте, вам дано силою навіть гіркої правди розкрити в людях законсервовані таланти, пробудити найкращі риси вдачі, підняти дух, наставити на шлях істини.

РАКИ, ви талановита самодостатня особистість, котрій доступно все, взірець для оточення. Живіть тут і зараз, всотуючи кожною клітиною єства максимум емоційних, інтелектуальних, тілесних насолод. Сприймайте себе такими якими ви є, обєктивна самооцінка стане запорукою успіху між бажаннями і можливостями. Єднайтеся з тими, хто вас любить, до кого відчуваєте емоційний потяг і саме в професійній сфері гармонійним парним взаєминам судилося зіграти благодатну роль.

ЛЕВИ сяють чарівністю, здатні миттєво приворожити протилежну стать, що створює благодані умови для таємних романтичх звязків. Однак тримайте себе в моральних рамках, зберігаючи вірність постійним сердечним обранцям (у вас має бути спільне цікаве захоплення), інакше причалите до берега розпусти, завязавши негативні кармічні вузли. Турботи за родину лишаються на чільному місці, хоча це тяжке ярмо, але звикайте і відповідально тягніть домашнього воза, згодом все повернеться сторицею. А робота нікуди не втече, ваш прогрес в ролі зразкового сімянина та господаря.

ДІВИ, скаржитися на брак уваги чи любові гріх, близькі та рідні вас обожнюють, популярність у соціумі зашкалює. Не гордуйте, а відповідайте взаємністю, ви здатні звавязати цікаві дружні контакти, створити сильний братерський осередок і стати його лідером. Якщо спалахне таємне любовне захоплення, не відмовляйте собі в насолоді, а постарайтеся отримати максимум насолод і… забути, оскільки цей зв'язок визначений вам для відпрацювання кармічних хвостів. Для підтримки здоровя, вам потрібна цікава робота в руслі останніх новаційних досягнень, опановуйте науковий прогрес і болячки як рукою зніме.

ТЕРЕЗИ, карєрний демарш у розпалі, спішіть реалізувати фахове покликання, опанувати спеціальність, що пробуджує природні таланти і стане вам хлібним місцем. Нині ви чарівна фея в колективі, групова діяльність заряджає потужним потенціалом, вчить бути справжнім другом, це сфера де ви сяєте, як особистіть, підкоряєтеся законам розвитку соціуму, коло товаришів по духу та інтересам широке, різноманітне. У багатьох гостро постане тема взаємного кохання, від неї не відвертітися, пестуйте благовірних, але не привчайте їх до повної залежності, емоційного та інтимного паразитизму

СКОРПІОНІВ ласкає фортуна , втім ваш авторите може стати як потужною силою, так і ахілесовою пятою, все залежатиме від духовної зрілості і уміння налагоджувати парадокси, спровоковані гординею. Якщо на внутрішньому плані панує гармонія, пєдестал влади гарантовано. Якщо ні, дволикість поведінки спровокує до тотального диктаторства над підлеглими, протидій та підриву авторитету людей. Ставте перед собою високу благородну ціль і віддано служіть їй, памятаючи, що в ваших руках чужі долі, де егоїстичні забавляння недопустимі.

СТРІЛЬЦІ, трансформаційна смуга фінішує, накопичений протягом року негатив успішно переплавиться в золото духовного досвіду, ви символічно вмрете, воскреснувши на новому рівні, й окрилено розпочнете нове життя. Найкраще поталанить в опануванні любовних наук, тут ви неперевершений знаток романтичного мистецтва, головне не втрати душевний зв'язок з обранцем, спорідненість душ є домінуючим фактором гармонії.

КОЗОРОГИ, тема правильно вибору супутника (ділового, шлюбного) найважливіша на часі. Адже ви заряджаєтеся життєвою енергією через довірливі партнерські взаємини. Щира довіра обранцю паралельно підвищує самооцінку, вселяє впевненість у собі, робить вас самодостатньою особистістю, допомогаючи жити в потоках незвичних єкстраординарних подій і успішно розвиватися. А оскільки важелі спільних матеріальних і енергетичних ресурсів в ваших руках, тож сумісне процвітання безпосередньо союзу залежить від вашого господарського хисту та дбайливості. Дорожіть тим, що маєте!

ВОДОЛІЇ, покликані розкриватися як особистість через контакти з іншими людьми. Однак це не означає, що партнер має стати енергетичним донором. Взаємна дифузія протипоказана, бо це породжує психологічну залежність один від одного, а вам потрібно перебувати в стані подвійної динамічності, не зливаючись в одне ціле. На роботі трудіться за кількох –осилите, сил хоч греблю гати, тема карєрного зростання лишається на першому плані, і знайте фортуна вас пестуватиме не вдома, а тільки на роботі, де як спеціаліст на вагу золота!

РИБИ, любовна епопея триває, кохайтеся, заряджайте життєвий акумулятор щастям, ви детонатор в парних взаєминах, де серце партнера отруєне байдужістю. Якщо мучать болячки, насамперед ретельно проаналізуйте, де вони кореняться…несподівано зясується, що недуги є результатом гордині, або їх причина лежить у кармічній залежності від жінок (що взяли на себе виховну роль) яку слід мудро обірвати. Уникайте фальшивого смирення, і не дозволяйте жертовним співчуттям оспустошить вас, якщо хтось плачеться, дайте шанс бідоласі самому врятуватися, а звалювати на себе чужий вантаж проблем не смійте!

http://www.umoloda.kiev.ua, http://www.kreschatic.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини