Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:33:38

Туристичний форум “Чернігівщина туристична – 2013” показав зростання інтересу громадян до внутрішнього туризму

12.06.2013   12:10Агенцiя

8 червня у селі Сокиринці Срібнянського району відбулася грандіозна подія – Міжрегіональний туристичний форум “Чернігівщина туристична – 2013”, в якому взяли участь представники туристичного бізнесу з 16 областей України, а також райони Чернігівської області та музеї й заповідники.

З вітальним словом до учасників Міжрегіонального туристичного форуму “Чернігівщина туристична – 2013” звернувся в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, який зазначив: “Чернігівщина має усі підстави заявити про себе як про регіон зі значним туристичним потенціалом. Невипадково, що у рамках сьогоднішнього заходу відбудеться відкриття Міжрегіонального туристичного форуму “Чернігівщина туристична – 2013”, в якому візьмуть участь представники туристичної сфери з 16 областей України та країн Росії та Білорусі”.

В рамках цьогорічного туристичного форуму, представники туристичного бізнесу з різних куточків України ознайомилися з історичними пам’ятками та туристичним потенціалом міста Чернігова, Національного історико-культурного заповіднику “Качанівка”, Історико-меморіальному музею-заповіднику “Ганнина Пустинь”.

В останній день роботи туристичного форуму “Чернігівщина туристична – 2013”, 9 червня офіційна делегація з областей України взяла участь в обласному козацькому святі, що проходив у місті Батурині. Цього дня вони мали змогу поринути у вирій козацької доби, а також ознайомилися під час екскурсії з туристичними об’єктами Батурина: Цитаделлю Батуринської фортеці, домом Кочубея, а також побували у Палаці Кирила Розумовського.

Тож, з упевненістю можна сказати, що цьогорічний Міжрегіональний туристичний форум “Чернігівщина туристична – 2013” продемонстрував зростання інтересу громадян до внутрішнього туризму, зокрема, модними стали двох-триденні тури до Львову, Одеси, Полтави та Чернігова.


Воробей Валентин

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.