Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:00:55

Гороскоп на наступний тиждень

19.05.2013   13:42Агенцiя

Овен (21.03—20.04). У центрi уваги будуть сiмейнi справи i стосунки з близькими. Якщо ви посварилися з кимось, саме час виправити ситуацiю. У вихiднi вас порадують досягнення як власнi, так i ваших друзiв.
Дні: спр. — 24; неспр. — 21.

Телець (21.04—21.05). Перiод вдалий для того, щоб проявити себе в соцiумi, поекспериментувати з iмiджем, вiдкрити для себе щось нове. У декого з вас виникли фiнансовi проблеми, доведеться трохи зекономити бюджет.
Дні: спр. — 25; неспр. — 22.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде цiкавим i позитивним. Бiльшiсть ситуацiй видаватимуться знайомими, доля пропонує згадати минуле, зробити висновки, виправити помилки.
Дні: спр. — 26; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ви дуже вiдповiдальна людина, але не берiть близько до серця те, що вiдбуватиметься навколо. Краще займiться улюбленими справами, адже життя яскравiше за будь–якi неприємностi.
Дні: спр. — 24; неспр. — 20.

Лев (24.07—23.08). Перша половина тижня буде емоцiйно складною, ви переживатимете скрутнi часи. Наприкiнцi тижня можливi невеликi фiнансовi надходження. Тож наберiться терпiння i чекайте кращих часiв.
Дні: спр. — 23; неспр. — 25.

Діва (24.08—23.09). За новi справи не варто братися, а от завершити давнi сам Бог велiв. У вихiднi придiлiть увагу рiдним, присвятiть вiльний час заняттям, якi приносять задоволення.
Дні: спр.— 26; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Пiд тиском рiзних обставин вам доведеться змiнити свої плани. Ця ситуацiя дозволить iнакше подивитися на те, що вiдбувається. У вихiднi можете розраховувати на пiдтримку друзiв.
Дні: спр. — 21; неспр. — 24.

Скорпіон (24.10—22.11). Фортуна дасть деякi послаблення, ви легко впораєтеся з будь–якими проблемами. Обставини складатимуться так, що вам доведеться грати роль органiзатора не тiльки на роботi, а й на вiдпочинку.
Дні: спр. — 25; неспр. — 20.

Стрілець (23.11—21.12). Буде нелегко протистояти людям та обставинам, та й чи варто це робити? Можливо, те, на чому ви зараз наполягаєте, не актуально. Дивiться на свiт ширше, шукайте рiзнi варiанти вирiшення проблем.
Дні: спр. — 22; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Можливi труднощi на роботi, зокрема фiнансовi. Вiрогiдно, з кимось доведеться розiрвати стосунки, вiдмовитися вiд чогось важливого. Але, як кажуть, усе, що вiдбувається, — на краще.
Дні: спр. — 21; неспр. — 23.

Водолій (21.01—19.02). Де б ви не були, креативнiсть i кмiтливiсть будуть корисними. Ви легко вирiшите нестандартнi питання та iншi головоломки долi. І не стiльки для себе, скiльки для тих, хто буде з вами поряд.
Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Риби (20.02—20.03). Вiдмовтеся вiд зайвих речей, зробiть ревiзiю у своєму внутрiшньому свiтi. Ви знайдете мiсце для нових планiв. Словом, не зупиняйтеся на досягнутому.
Дні: спр. — 25; неспр. — 21.

Інша версія:

ОВНИ напрочуд контактні, моторні, ентузіазм б’є невичерпним джерелом, однак кармічне минуле продовжує крокувати поруч, змушуючи до зустрічей з давніми знайомими з метою доопрацювання спільних програм, активізуючи в пам’яті масу емоцій. Не зазіхайте на чуже, добросовісне виконання матеріальних і моральних обов’язків є святим.

ТЕЛЬЦІ, в критичній ситуації, де пристрасне “хочу” тисне на “газ”, а високо моральне “треба” — на гальма... Тут потрібні неймовірні зусилля, аби не натворити зопалу дурниць. Живіть з оточенням в злагоді, діліться всім чим багаті (передусім духовними здобутками), аморальність вчинків може стати яблуком розбрату. Ваш союз тримається на взаємопідтримці, спільних інтересах, умінні вчасно довірити кермо правління супутнику і смиренно крокувати з ним пліч-о-пліч. Про розлучення забудьте.

БЛИЗНЯТАМ бити горшки з партнерами на тлі ідеологічних розбіжностей є блюзнірством! Час докорінно змінити себе й розпрощатися з поганими звичками, придбати модний гардероб та навести стильний “марафет” і мобілізувати природну чарівність.

РАКИ, проблеми зі здоров’ям розквітнуть у всій “красі”, це добре, тепер будете знати, яка прихована капосна болячка так дошкуляла і як з нею боротися. Відійдіть в тінь, “зашифруйтеся”, до 21 червня триває період кармічних звітів перед Небесами, тож розпростерти вільно крила не вдасться. Переосмислюйте свої вчинки за останній рік, кайтеся в помилках та гріхах і очищайте совість.

ЛЕВИ, фатум вносить прогресивні корективи у ваше існування, майбутнє набирає осяйних барв, де все, що себе вичерпало, відмирає. Втім, для вас нове є давно забутим старим, що повертається із небуття в модернізованій красивій упаковці. Беріть на озброєння той досвід і реалізуйтеся творчо, професійно, укріплюйте соціальний рейтинг. Любов і дружба сплетуться в один клубок — і це прекрасно, атмосфера має бути наповнена симпатією до людей без отруйного антагонізму.

ДІВАМ визначено метатися між сім’єю та роботою, якщо професійна сфера в радість, заряджає потужною творчою енергією, дає шанс зійти на кар’єрний олімп і навіть закрутити амурну інтрижку, то вдома діє кармічний бумеранг. Тут яскраво висвітляться всі плюси та мінуси родинних проблем, які слід сприймати по-філософськи; не тираньте рідних, а будьте благочестивими, як мовиться, на все воля Божа.

ТЕРЕЗАМ хоч розірвись: “хочу” тисне на гальма, а “треба” газує... Не панікуйте: ділова обізнаність, фахова грамотність та всебічна поінформованість — ось золотий капітал для виходу із скрути, і ви ним володієте! Забудьте про скромність, демонструйте публіці все, чим багаті.

СКОРПІОНИ, якщо в боротьбі за першість на ділових фронтах отримали перемогу, знайте: лежачих не б’ють, залюбки прощайтеся, бо ваші стосунки себе вичерпали. Матеріальний стан та реакція на гроші безпосередньо впливатимуть на реалізацію основної життєвої цілі. В партнерській сфері відбулося “перезавантаження”, внаслідок чого доступ до чужих ресурсів буде вільний, ваш вплив на людей, ситуації стрімко зросте, що необхідно жорстко контролювати і не допускати зловживань.

СТРІЛЬЦІ, в зв’язку з доленосним переворотом на службі (зміна завдань, обов’язків, повноважень), виникло бойове протистояння в партнерстві, що має кармічну мотивацію. Зумієте благородно утримати оборону, довести свою конкурентоспроможність — честь вам і хвала. Переймайте у суперників найкращий досвід, відточуйте фахову майстерність, пристосовуйтеся і гармонійно співпрацюйте.

КОЗОРОГИ, фатальні зміни в любовній, творчій сфері відбулися, тепер слід пересісти в нові “сани”, роботи прибавиться, коло обов’язків розшириться, інтелект у вас нівроку, тож впораєтеся “на відмінно” і навіть закрутите службовий роман. Приготуйтеся до інформаційного штурму, на поверхню спливе чимало цікавої інформації, яка була від вас прихована з різних причин.

ВОДОЛІЇ, зміна оселі чи пертурбації в родині запрограмовані кармічно. Не зациклюйтеся на домашніх клопотах, то шлях регресу. Якщо поставили на чільне місце улюблену професію, кар’єрні уподобання, а разом із супутником вас зв’язують міцні любовні узи — все разом успішно подолаєте. Одруженим скакати в гречку протипоказано, а самотнім бідолахам порада: шукайте собі принца з іншими традиціями та менталітетом, подалі від домівки.

РИБИ, в близькому оточенні відбуваються доленосні зміни, хтось вас покине, а хтось новий займе порожню вакансію. Радійте і не влаштовуйте траур по минулому, де домінувала вигода інтересів. Це може вдарити по кар’єрі, де розгортаються цікаві кармічні події, уважно поставтеся до інформації стосовно начальства, тут ви донині були сліпі, а тепер “пощастить” прозріти

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.