Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:01:28

Гороскоп на наступний тиждень

21.04.2013   11:17Агенцiя

Початок тижня буде дещо напруженим для партнерських стосунків і бізнесу. Але вже з вівторка у свіх сферах відчуватиметься сплеск позитивної енергії, що пробуджуватиме творчі починання, підвищення працездатності та оптимізм. У суботу та неділю зірки радять бути уважними до своїх близьких, берегти один одного та бути уважнішими.

Овен (21.03—20.04). Бiльшiсть новин i подiй виявляться двозначними, не поспiшайте довiряти першому–лiпшому, щоб не потрапити у неприємну ситуацiю. Якщо вам запропонують спiльний проект, не вiдмовляйтеся. Дні: спр. — 22; неспр. — 23.

Телець (21.04—21.05). Давнi заслуги i зв’язки будуть непоганим трамплiном до досягнень. Звернiть увагу на нову iнформацiю, пропозицiї — можливо, у вас прокинеться жага вiдкриттiв i нової дiяльності. Дні: спр. — 25; неспр. — 27.

Близнюки (22.05—21.06). Вдалою буде середина тижня, у цей час ви встигнете не тiльки вирiшити свої справи, а й вiдвiдаєте цiкавi заходи. Як кажуть, язик до Києва доведе. Наприкiнцi тижня чекайте несподiвану iнформацiю. Дні: спр. — 26; неспр. — немає.

Рак (22.06—23.07). Ваша душевна рiвновага може стати причиною неприємних подiй — це плiтки, рiзкi висловлювання, плутанина з документами. Зберiть волю i перечекайте цей перiод. Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Лев (24.07—23.08). Зараз ви ризикуєте переоцiнити власнi сили. Цiлком вiрогiдно, що не варто братися за те, на що не вистачить сил i коштiв. У будь–якому випадку вам слiд усе обговорити з колегами або друзями. Дні: спр. — 28; неспр. — 23.

Діва (24.08—23.09). Ви зумiєте здивувати своїх друзiв. Настав час спробувати щось нове, проявляти прихованi якостi, тодi ваш коефiцiєнт корисної дiї в життi стане вищим. Не соромтеся допомагати iншим. Дні: спр.— 22; неспр. — 25.

Терези (24.09—23.10). Майбутнiй тиждень буде доволi напруженим, зберiгайте рiвновагу в будь–якiй ситуацiї. Навiть якщо доведеться брати на себе додатковi зобов’язання. Кому бiльше дано, вiд того бiльше й вимагають. Дні: спр. — 24; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Очiкуйте незгоду з вашими дiями з боку близьких i колег, вiрогiднi плiтки та iнтриги. Незважаючи на складну ситуацiю, вам доведеться взяти на себе роль лiдера. Будьте уважнi з документацiєю. Дні: спр. — 25; неспр. — 28.

Стрілець (23.11—21.12). Пам’ятайте, що благими намiрами викладено дорогу в пекло. Будьте обережнi, даючи поради, не берiть активну участь у життi iнших людей. Вам навряд чи за це подякують. Проведiть тиждень у спокiйному режимi. Дні: спр. — 27; неспр. — 26.

Козеріг (22.12—20.01). Тиждень буде напруженим i вiдповiдальним. Вам доведеться взяти на себе складнi завдання — щось органiзувати, вирiшити чужi проблеми. Завдяки наполегливостi вдасться подолати чимало перепон.  Дні: спр. — 23; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Не радимо приймати важливих рiшень, також краще вiдкласти далекi поїздки на потiм. Якщо це неможливо, то не нехтуйте чужою думкою. Прислухайтеся до порад досвiдчених людей.  Дні: спр. — 25; неспр. — 26.

Риби (20.02—20.03). Уникайте протирiч, вони можуть збити з пантелику i дезiнформувати. Сприятливий час для розвитку талантiв. Якщо важко знайти спiльну мову з колегами, то хоча б стримуйте емоцiї.  Дні: спр. — 25; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, не підгрібайте все лише під себе, свято дотримуйтеся закону "беру-даю" ( у інтимних стосунках теж), радо діліться всім, чим багаті (як серцем, так і гаманцем) — не збіднієте. З боргами та кредитами вчасно розраховуйтеся. Якщо в партнерстві сексуальний аспект взаємин постане дуже гостро, перегляньте своє ставлення до цієї сфери життя.

ТЕЛЬЦІ, не побийте зопалу глеків із благовірними, бо потім те череп'я вже не склеїте! Облаштовуйте шлюбне життя на ґрунті взаємної любові, скріплюйте узи сердець дружбою, взаємною турботою, вірністю, повагою та однаковими захопленнями. Якщо у вас немає спільної мети чи ділових інтересів, неодмінно їх знайдіть!

Харизматичним БЛИЗНЯТАМ імпонуватиме роль не публічної персони, а таємного "розвідника". Будьте "за кадром" — там розгортатимуться сюжети кармічних подій, які маєте доопрацювати спокійно, виважено та з максимальною продуктивністю. Службові та матеріальні проблеми вирішите разом із благовірними, домочадцями, колегами.

РАКИ на гребені популярності, тож активізуйте дружні зв’язки, якщо вас об’єднають прагматичні інтереси плюс психологічна гармонія. Це допоможе успішно скористатися лідерським привілеями в дружньому колективі. На сердечному фронті гаряча пора, не будьте егоїстами, адже вас щиро люблять, із вдячністю приймайте той Божий дар і платіть взаємністю!

ЛЕВИ, кар’єрний демарш у розпалі, настав зоряний час фахового вдосконалення. Дотримуйтеся посадової субординації, поважайте й цінуйте шефа, дбайте про родину. Симбіоз практичних та психологічних навиків принесе успішні плоди. Вчіться натискати де на прагматичні кнопки, а де й умикати чуттєву струнку та інтуїцію. Дискомфорт в сім’ї сприймайте терпляче.

ДІВИ, більше бувайте на людях, рекламуйте себе, демонструйте все найкраще, прагніть стати публічною персоною. Фізичний енергопотенціал високий, і якщо його не реалізуєте правильно — захворієте або спровокуєте агресивні напади. У сфері контактів ви чарівник, здатний зачарувати силою емоцій будь-якого співрозмовника чи першого зустрічного.

ТЕРЕЗИ, це тиждень психологічного катарсису, що промайне в оздоровчій стресовій динаміці. Таємне стане явним, тривоги, сумніви, підозри (особливо ревнощі), можливо, посиляться, але це не причина для песимізму, а нормальний процес — внутрішня трансформація неможлива без кризи. Збалансуйте "дай" і "на", утримайтеся від "розкуркулення" товстосумів, закрийте боргові дірки (грошей не позичайте).

СКОРПІОНИ, ви опинилися на "мінному" полі розбрату і не знаєте як звідти вийти?.. Зась конфронтації! Хочете укріпити фаховий імідж, приборкайте амбіції і красиво танцюйте під дудку вимог та інтересів ділових компаньйонів, друзів, ви їдете на їхньому возі і вони набагато впливовіші, володіють ресурсами, фортунними шансами.

СТРІЛЬЦІ, у вас кепське самопочуття?.. Нічого драматичного, то сигнал небес, щоб ви зайнялися профілактикою здоров'я. Опановуйте медицину, дієтологію, фітотерапію, займайтеся спортом, подружіться з природою і розпрощайтеся з поганими звичками. Переосмисліть своє буття, поміркуйте, чи отримуєте ви втіху від умов життя, роботи?.. Адже хронічне незадоволення, насильство над собою погано аукається.

КОЗОРОГИ, ваше життя перетвориться на "бал-маскарад", і якщо поставили за мету взяти когось в сердечний полон, не "переграйте" в запалі самореклами, скоріше виставите себе на посміховисько публіки. Впливовість та презентабельність у соціумі сягне апогею, освоюйте "психологічний лікнеп", намагаючись вгадувати думки та бажання оточення, і не тисніть авторитетом.

ВОДОЛІЇ, в кар’єрі намічається різкий поворот, коріться службовим вимогам, шануйте суворого шефа, зміна професійної діяльності, кадрові ротації є приписом долі! Якщо ви одинокі, вилітайте з родинного гнізда і створюйте власну сім'ю, а подружнім парам час запустити програму "перезавантаження" взаємин. Зрештою у вас має бути особистий суверенний простір, вторгатися куди нікому не можна (виняток для коханих). Нині формується арсенал енергоресурсів, запорука благополуччя на рік.

РИБИ, якщо ви протягом минулого місяця не проспали золотий шанс і укріпили матеріальні рубежі, тепер слід ліквідувати хвости фахової неграмотності, підкуватися інтелектуально, розширити коло ділового спілкування. Що стосується ділових контактів, в інтуїції та практицизмі, генерації ідей вам рівних не буде. Здатні знайти спонсора, зав'язати знайомство саме з впливовою особою.

http://www.kreschatic.kiev.ua/, http://www.umoloda.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини