Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:24:36

Гороскоп на наступний тиждень, 11-17 березня

10.03.2013   15:25Агенцiя

Овен (21.03—20.04). На початку тижня ви знайдете рiшення наболiлих питань. Природний оптимiзм та ентузiазм не зрадять вас нi в напруженiй роботi, нi в сiмейних справах. Словом, вiрте в краще. Дні: спр. — 16; неспр. — немає.

Телець (21.04—21.05). Ви багато чого встигнете зробити i в роботi, i в домашнiх справах. Але не забувайте, що зараз треба вибрати таку стратегiю: краще за мене самого це нiхто не зробить. Остерігайтесь недругів.
Дні: спр. — 15; неспр. — 14.

Близнюки (22.05—21.06). Намагайтеся триматися колектива, працювати в командi — як кажуть, гуртом краще i батька бити. Наприкiнцi тижня вам захочеться яскравих вражень, але зросте ризик травм чи хвороб.
Дні: спр. — 17; неспр. — 12.

Рак (22.06—23.07). На роботi — аврал, тож про вiдпочинок годi й мрiяти. Вiд вас залежить результат подальшої спiвпрацi з партнерами. Будьте активнi, не вiдкладайте на завтра те, що можна зробити сьогоднi.
Дні: спр. — 16; неспр. — 11.

Лев (24.07—23.08). Початок тижня — вдалий час для того, щоб творчо проявити себе, показати свiй талант. Головне — застосувати це на практицi, тодi ви можете смiливо розраховувати на винагороду.
Дні: спр. — 15; неспр. — 17.

Діва (24.08—23.09). Активною та насиченою буде середина тижня, ви чудово впораєтеся зi службовими питаннями i домашнiми справами. Словом, шлях подолає той, хто йде. Лише уникайте конфлiктiв iз колегами.
Дні: спр.— 12; неспр. — 16.

Терези (24.09—23.10). Завдяки чи всупереч обставинам ви проявите iнiцiативу i силу волi. Друга половина тижня буде вдалiшою для вас. Знайдiть необхiдну пiдтримку в колі близьких.
Дні: спр. — 15; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). Ви сповненi сил i натхнення. Завдяки наполегливостi вам удасться закiнчити давнi справи. Дехто з вас пiдпише вигiдну фiнансову угоду. Ближче до вихiдних чекайте приємних новин на особистому фронті.
Дні: спр. — 13; неспр. — 14.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi ви займатиметеся чужими проблемами, i, як не дивно, саме вам доведеться грати першу скрипку. Невдовзi ви вiдчуєте гармонiю як на роботi, так i в особистому життi. Чудовий час для просування по кар’єрнiй драбинi.
Дні: спр. — 15; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). У серединi тижня прокинетья ваш азарт, особливий iнтерес до будь–чого. Подумайте, в яке русло направити свою енергiю. Будьте уважнi, пiдписуючи фiнансовi документи.
Дні: спр. — 12; неспр. — 13.

Водолій (21.01—19.02). Середина тижня — напружений перiод, коли пiдвищується вiрогiднiсть конфлiктiв i скандалiв. Не поспiшайте спалювати мости, не робiть поспiшних висновкiв. Вихiднi присвятiть родинному вiдпочинку.
Дні: спр. — 15; неспр. — 16.

Риби (20.02—20.03). Не поспiшайте скаржитися на неочiкуванi повороти долi. Вiрогiдно, що все повернеться на вашу користь. Якщо братиметеся за органiзацiю родинних заходiв, остерігайтесь сварок.
Дні: спр. — 14; неспр. — 15.

Інша версія:

ОВНИ, кармічна смуга триває, ви під пятою обставин, смиренно проживайте життєві сюжети без нарікань і згодом станете вільними, розправите крила. Нині язик ваш ворог, зайвого не базікайте, обговорюйте тільки конструктивні теми, кожне слово має бути під контролем, бо те, що вилетіло горобцем, повернеться волом. На романтичному таємному фронті все чудово, тихо кохайтеся і не впускайте в свою інтимну казку сторонні заздрісні очі. Намагайтеся ні перед ким бути в боргу, вчасно розраховуйтеся та виконуйте взяті матеріальні зобовязання. Позичати на забаганки гроші заборонено!

ТЕЛЬЦІ, ви чарівні, популярні, авторитетні, що дає блискучий шанс піднятися на вершину лідерства в дружньому колективі й верховодити там на свій лад. А ось у люблячих пар великий ризик стати жертвою чуттєвого альтруїзму, але чого не зробиш ради любовної ідилії?... Ланцюги пристрасті тримають вас у чуттєвому полоні, виховуючи однолюба, кохайтеся з обранцем, великодушно прощаючи йому всі мінуси, а головне коріться, зберігайте вірність, в союзі він керманич, хоча і строгий та приземлений, але міняти його не можна!

БЛИЗНЮКИ, найпроблемніші епіцентри подій -- дім і робота, де доведеться прикладати максимум зусиль, аби скрізь встигнути: упорядкувати побут і творчо реалізуватися на службі. Плюс підтримувати високий фізичний тонус, вчасно «чистити пір'ячко», модно одягатися та красиво виглядати. Карєрний «ліфт» поступово набирає швидкість, не поспішайте, тихіше їдеш далі будеш. Тут ініціативність проявляти не слід, до вас «примагнітиться» те, що запрограмовано долею. Більше мрійте, вірте у все найкраще, моліться, фантом бажань неодмінно матеріалізується.

РАКИ, покрив ілюзій буде зірваний, ви несподівано прозрієте, пройшовши через муки самообману, розчарувань і переконаєтеся, що не все золото, що блищить, не всім порадникам слід сліпо довіряти, а уміти самому відсортувати зерна від полови, не висловлювати гірку правду в лице. Рейтинг у колективі на піку популярності, мудро користуйтеся таємним покровительством, демонструйте свої досягнення, розкрутка іміджу має йти динамічним темпом. Ховатися не слід!

ЛЕВИ, якщо ви відчули гостру потребу в улюбленій половинці і вона поряд, але щось незриме заважає злитися воєдино, стати одним цілим -- шукайте корінь розбалансування в собі. Швидше за все потрібно позбавитися від егоїстичних претензій, поганих звичок, завищених вимог, а потім налаштувати свій камертон на сердечну, душевну, інтимну хвилю обранця. Сексуальний аспект взаємин є головним і цементує союз на майбутнє. А коли роль господаря в домі лишається тягарем, позбуватися тієї ноші заборонено, несіть в муках -- це іспит долі до кінця 2014р.

ДІВИ рухаються по конфліктній смузі, пристебніть ремні і дотримуйтеся правил безпеки в діловій співпраці, шлюбних взаєминах -- щонайменший промах і кар'єрна аварія з руйнівними наслідками неминуча. Врятує ваша дбайлива милосердно-дружня прихильність до людей і мобільна реакція на завдання начальства у якого сім пятниць на тиждень, і де можна не поспішати з виконанням наказів. Якщо бракує знань –вчіться на ходу. Реабілітація особистого іміджу в подружжжі проходитиме завдяки ідеалізації партнерів, нині вона такі чарівні, білі та пухнасті, що чудово сцементує ваш союз.

ТЕРЕЗИ, на вас лежить відповідальна місія по створенню благодатного мікроклімату в службовому колективі. Будьте трудовим генератором, радо беріться за додаткові повноваження та завдання, любіть роботу, колег, а непорозуміння гасіть, пускаючи в хід харизматичний вплив, де витонченим гумором, де красивим компліментом, похвалою загладжуйте гострі кути, підіймайте святковий настрій. Тоді ласий шмат від пирога колективних

СКОРПІОНИ, якщо ви поставили за мету не кар'єрний статус, а втілення творчих фантазій – чудово, Музи до ваших послуг! Станете популярними, реалізуєтеся як професіонал, укріпивши службову репутацію, заробите грошей. Головне сімейні узи, хоча розбити чуже серце труднощів не складе, в гречку не скачіть --огорніть романтизмом коханих. Лелійте і опікайте свою половинку, і памятайте: ви капітан на шлюбному судні, яке не повинно сісти на мілину через різноманітні пролеми! Одинакам час шукати свою половинку.

СТРІЛЬЦІ, ви знаходитеся під перехресним вогнем сімейних, службових, шлюбних проблем, і пересидіти їх в окопі не сподівайтеся. Потрібно боротися, пускаючи в хід шарм чарівності, блискучий інтелект, винахідливість, сила ваша в умінні прокласти крізь нетрі непорозумінь правильну стежину до душ людей. Любіть та шануйте благовірних, це ідеальна половинка послана для вас цього року Небесами, і трудіться на благо сімї (тут бє джерело сил для самореалізації), а карєра в ліс не втече!

КОЗОРОГИ налагоджуйте відносини з близькими родичами не занудними моральними настановами, а щедрою самовіддачею духовних (матеріальних) енергоресурсів, увагою і чуйністю, домашні пенати -- це любовний рай, насолоджуйтеся і не поганьте його егоїзмом, байдужістю. Жертвуючи себе на олтар сімейного благополуччя -- примножуєте особисте щастя на майбутнє. Небезпека таїться для Козерогів, що впали в гординю через наставництво, тож нікого не критикуйте, не судіть, да не судимі будете.

ВОДОЛІЇ, якщо закохаєтеся в роботу -- це чудово! Розпочалася тріумфальна пора карєрного розквіту, поліпшення матеріального стану, а без улюбленої роботи, яка є прибутковим джерелом, грошей не заробити. Фінансовий стимул є для вас найпотужнішим двигуном, а особливо проблеми домочадців, для вирішення яких потрібні фінансові інвестиції. В борг не беріть, натхненно працюйте, ви здатні самі заробити на хліб та ще й з маслом. Адже чудовий фахівець, головне ладити з вимогливим шефом, що так і жде як всипати прочуханки за помилки та недоліки!

РИБИ, ваше «Я» прагне невідкладного самоствердження, бути скрізь на чолі в передніх лавах! Якщо ви налаштовані йти в лобову атаку на прагматичну дійсність, де панують закони матеріальних інтересів -- марно стараєтеся і зазнаєте фіаско. У вас має бути суверенний простір, недоступний для підступів зла, де можна досита насолоджуватися улюбленими заняттями, душевно відпочивати. Займайтеся домашніми проблемами, опікуйте домочадців, дотримуйтеся фамільних традицій, якщо ваша родина розширилися -- це Боже благословення!

http://www.kreschatic.kiev.ua, http://www.umoloda.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.