Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:35:55

Гороскоп на наступний тиждень, 25 лютого - 3 березня

24.02.2013   11:49Агенцiя

Початок тижня очікується неспокійним, особливо у вівторок, і перевантаженим безліччю турбот. Висока ймовірність виникнення конфліктів і труднощів, пов'язаних з помилками в адмініструванні та управлінні фінансовими потоками на всіх рівнях. Але вже з п'ятниці розташування планет створить позитивні умови для співпраці, використання нових стратегій та активної практичної роботи. Самим сприятливим днем ​​тижня буде субота. І якщо перед вихідними залишаться питання, які потребують уваги, в цей день варто пожертвувати відпочинком, не відкладаючи важливі справи до понеділка.

ОВНИ, процес прогресивної внутрішньої трансформації триває. Бажання втекти від життєвих проблем, побути наодинці з собою, покаятися в допущених помилках є нормальним. Підводьте підсумки, переосмислюйте, спокутуйте провини перед тими, кого образили, інакше вони перетворяться на підступних ворогів, або хвороби ув’язнять вас і примусять стражданнями повернути зло, заподіяне по легковажності іншим.

ТЕЛЬЦІ, кохані вас боготворять, живіть душа в душу з благовірними, нехай завзято рулюють, користуючись вашим багатим досвідом, тоді шлюб стане непорушним. Ви шия, що крутить головою, разом гори перевернете! За гроші не сваріться, вклад в спільну казну має бути рівноцінним, тоді для паразитизму не буде причин.

БЛИЗНЯТА, події в професійній сфері набирають інтенсивної динаміки, вимагаючи реалізувати творче покликання. А коли щось не так — не нарікайте, а шукайте стежку до улюбленої роботи, куди можна інвестувати природній дар, побудувати кар’єру й гарно заробити. Ви яскрава харизматична особистість, що накладає велику відповідальність, люди рівняються на вас, довіряють, готові у всьому слухатися.

РАКИ, модернізація застарілих ідеалів, переконань йде повним ходом, ви мудрієте, формуючи нову філософію буття, те, що хвилювало вчора, відходить в небуття, звільняючи місце прогресивним поглядам, захопленням. На чільне місце виходять любовні справи, де слід бути серйозними, уникати легковажних інтрижок.

ЛЕВИ, укріплюйте партнерські узи любов’ю, турботливістю, милосердям, задовольняйте ненаситні бажання половинки, неодмінно проявляючи матеріальні і сердечні знаки уваги, аби зберегти імідж ідеалу. На дружньому небосхилі сяє сонце удачі, мерщій разом з друзями втілюйте творчі плани і рухайтеся до спільної мети.

ДІВИ, на горизонті випливає жаданий любовний Еверест, плекайте в душі поблажливість, чуйність, толерантність, тоді закладете міцний фундамент ділових та шлюбних взаємин (на майбутній рік), узявши в попутники гідних людей, реалізуєте соціальні устремління. Не прагніть самостійності — ліпше в колективі, тут здатні впливати на конфліктні ситуації й обертати їх на власну користь.

ТЕРЕЗИ, перед вами широкий фронт роботи, де потрібно трудитися злагоджено, підтримуючи теплий мікроклімат в колективі, оперативно упроваджувати модернові технології та творчі ідеї. Керівництво чекає від вас продуктивних результатів, де слід вчитися на ходу, надолужуючи прогалини в знаннях, та розвивати психологізм натури.

СКОРПІОНИ, якщо шеф вам симпатизує, а обрана професія стала Музою — це чудово, тоді реалізація професійних амбіцій пройде блискуче. Творіть, кохайтеся, життя це гра, де ви як режисер та актор здатні проявити феноменальні таланти і ощасливити інших. Тоді й здоров’я поліпшиться, тут намічаються позитивні зрушення.

СТРІЛЬЦІ, наводьте лад у сімейних пенатах, залатайте дірки в психологічній аурі родини. Сміття з хати не виносьте, домашні проблеми вирішуйте тихо. З благовірними горшки бити — людей смішити, вони для вас є іконою, тож славте Всевишнього за цей дарунок і в кризові моменти покладайтеся саме на половинку, що уособлює в собі друга, коханого, ділового союзника, мудрого порадника та покровителя.

КОЗОРОГИ, життя для вас перетворилося на школу, яка вчить розуму на прикладі різноманітних ситуацій, примушуючи мозок працювати у високому інтелектуальному тонусі. Ви інтуїтивно підключаєтеся до інформаційного поля Всесвіту в потрібний момент й черпаєте належні знання, що зміцнює упевненість в собі, сприяє досконалості.

ВОДОЛІЇ, визначайтеся з діловими пропозиціями та пріоритетами, чого ви бажаєте, щоб жити повноцінно, мати все, що хочеться? Аби гармонізувати бажання та можливості, залучайте шлюбних обранців, єднайтеся з діловими союзниками і реалізовуйте посадові та професійні амбіції. Якщо ви досконалий фахівець і ладите з начальством (це головне, слід шанувати та любити шефа), за кар’єру не переживайте.

РИБИ зачаровують яскравістю, магнітом приваблюючи публіку, де чимало впливових персон, які радо вам посприяють у всьому. Презентуйте себе, внутрішній поклик стати найкращими, йти попереду є не капризом вискочки, а цілком нормальним бажанням. І зобов’язує бути в прекрасній формі, тримати імідж на висоті. Позбавляйтеся від поганих звичок, відновіть по моді гардероб, зовнішній вигляд — це візитна картка

Інша версія:

Овен  (21.03—20.04).
Ви розчаруєтеся у деяких друзях, iз кимось iз них доведеться навiть розiрвати дружнi стосунки. Не ставте перед собою чiтких планiв, пливiть за течiєю. Не бiйтеся витрат, але робiть це так, щоб не викликати заздрощів. Можна домогтися успіху в будь-якій діяльності, що вимагає рішучості, динамізму  і свободи маневрів. Вівторок - день прибутку в тих, хто вміє ризикувати. В особистому житті залишайтеся  вірними своїм принципам. У сім’ї  виникне неприємна ситуація, але  не шукайте пригод на стороні, щоб  потім не шкодувати. В середу не давайте  гроші в борг, скажіть, що їх у  вас немає. Наприкінці тижня може надійти пропозиція від давнього партнера, через неї варто відкласти заплановану на вихідні поїздку. У п’ятницю сміливо розпочинайте ремонт. Улаштуйте розвантажувальні дні. Шлаки повільно виводитимуться з організму. Можливі симптоми отруєння.

Телець (21.04—21.05).
Тиждень надзвичайно насичений подіями, в основному позитивними. Вас  можуть навмисне дезінформувати, через  що виникне протистояння з партнерами в бізнесі. На середу не плануйте фінансових операцій, вони закінчаться невдало. На роботі більше покладайтеся на інтуїцію, у  випадку труднощів звертайтеся  до колишніх партнерів. У четвер не поспішайте з вирішенням важливих питань, особливо, якщо у вас виникатимуть сумніви. При найменшому ваганні перевіряйте інформацію. Вихідні доведеться присвятити турботам про батьків. Зменшуйте інтенсивність тренувань — підвищується ламкість кісток. Життєвий тонус помітно знижується. Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку. Погіршується рухливість кінцівок. Частіше турбуватимуть судоми. Гарний період для початку занять із відновлення гнучкості суглобів. Нервова система потребує уваги — уникайте стресів. Корисно прийняти перед сном теплу ванну.

Близнюки (22.05—21.06).
Дуже  наполегливо прокладають новий  шлях, але часто в  неправильному напрямі. Краще зайнятися  домашніми справами й не встрявати  в авантюри. У середу-четвер недругам буде легко  вас обманути. Багато  контактів, нові знайомства, обмін інформацією. Середина тижня — найактивнiший перiод для вас, використайте його для реалiзацiї давніх планiв. Інодi вас переслiдуватиме вiдчуття самотностi. Зараз саме час заводити нові знайомства. У четвер будьте активними у різних напрямах: купуйте, продавайте, розпочинайте щось нове - все буде вдалим. У п’ятницю покажіть характер, але без скандалу. У вихідні ви насолоджуєтесь зробленим і заробленим. Не змінюйте звичного раціону харчування. Відмовтеся від фарбування волосся та нового курсу лікування — можуть бути алергія, висипання на шкірі. Турбуватиме головний біль. Мозок відчуватиме кисневе голодування.

Рак (22.06—23.07).
Найвдалiшою для вас стане друга половина тижня, коли ви зможете з полегкiстю зiтхнути пiсля важкої працi. Колеги нагадуватимуть вам про взятi обов’язки, тож доведеться їх виконувати. Намічається низка нових справ, які радимо розпочати після середи. Не допустіть  помилки в фінансових розрахунках у четвер. Давні суперечки між членами  родини закінчуються. На роботі доведеться зайнятися нудними справами, зустрічатися з нецікавими, але потрібними людьми. У четвер хочеться залишитися на самоті. У вихідні серед вашої кореспонденції буде цікаве повідомлення. Жінкам можна робити нові зачіски або змінити колір волосся. У старих Раків у п’ятницю проблеми із шлунком. Загострюються легеневі хвороби. Займіться повноцінним лікуванням застуди, сухого кашлю. Добре зігрівайтеся після перебування на холоді. Не бажані  операції на горлі. Відвідайте перукарню: нова стрижка виглядатиме чудово.

Лев (24.07—23.08).
На цьому тижнi може скластися складна ситуацiя, коли обставини будуть сильнiшi за вас. Доведеться приймати серйознi рiшення. У фiнансових питаннях усе складатиметься вдало. Не намагайтеся  заробити усі гроші одразу. У вівторок варто прислухатися до порад близької людини. Можливо, у бізнесовій діяльності виникне невелика пауза і заплановану поїздку доведеться відкласти. Виникають проблеми з юридичними питаннями. В  середу ви повертаєтесь до роботи над  залишеним раніше проектом - це перспективно у фінансовому плані. До романтичного знайомства у транспорті не варто ставитись серйозно. Вихідні принесуть приємні хвилини у колі рідних і друзів. Більше бувайте на свіжому повітрі. Стережіться грипу. Заняття спортом краще відмінити — є ризик травмування. Не носіть важкого. Подбайте про правильне харчування. Займіться лікуванням сколіозу —  спіть на зручному ліжку. Лікування та протезування зубів пройде вдало. Але підвищується кровоточивість ясен.

Діва (24.08—23.09).
Не буває лиха без добра. Складнi ситуацiї на початку тижня стануть приводом для зустрiчi з давнiми друзями. Доведеться витратитися, але це будуть приємнi витрати. Сприятливий час для фінансової діяльності. В  четвер виникають труднощі у спілкуванні - не призначайте на цей день побачення  і зустрічі. Вдома не схвалюють  того, що ви постійно на роботі, тому вихідні обов’язково присвятіть родині. Серед найбільших проблем тижня - хронічний брак грошей. Не варто  йти на ризиковані фінансові операції. Конфлікту в особистій сфері  не уникнути, якщо не зменшите своїх претензій до партнера. У суботу з’являться можливості і заробити гроші, і витратити їх. Здоровий глузд часто буде підводити. Організм чутливо реагуватиме на зміну атмосферного тиску. Хворим на стенокардію варто слідкувати за самопочуттям. Не вживайте тонізуючих препаратів і напоїв. Під час роботи за комп’ютером швидко втомлюватимуться очі. Частіше робіть перерви. Проведіть очищення кишечнику. Корисні лікувальні клізми. Розпочніть курс масажу. Можна видаляти мозолі.

Терези (24.09—23.10).
У понеділок  відмовтеся від дрібних пропозицій - вони заберуть багато часу і не принесуть  хорошого заробітку. В середині тижня  ймовірне відрядження або ділова поїздка. Стосунки з близькими можуть ускладнитися вже на цьому тижнi, але ви швидко наведете лад в усьому. Фiнансове становище залишається складним, шукайте додаткову роботу. Четвер - хороший час для  придбання нерухомості і авто. Займіться пошуком нових шляхів і рішень у бізнесі. Успіх супроводжуватиме працівників транспорту, торгівлі і  посередників. У суботу корисно  побути на самоті, зустрічі і спілкування  принесуть тільки роздратування  і розчарування. Приділіть увагу шкірі обличчя. Видалення вугрів довірте косметологу. Завітайте до лазні чи сауни. Слідкуйте за зволоженням шкіри рук. Погіршиться стан урологічних хворих. 

Скорпіон (24.10—22.11).
Ваше невдоволення умовами працi дратує начальство. Радимо приховувати свої емоцiї, щоб не наразитися на неприємностi. В особистому життi настав переломний момент. При укладанні  угод будьте особливо уважними - з вами вестимуть нечесну гру. У вівторок застрахуйтеся від крадіжок і грошових втрат. Надмірна  обережність і підозрілість у  справах можуть заважати у середу. Будьте обережними у висловлюваннях, щоб не звести нанівець домовленості й угоди. У п’ятницю ускладнюються  сімейні стосунки. Наприкінці тижня  ваша нервова система вимагає відпочинку. Можете подумати про турпоїздку. Хворим на остеохондроз і ревматизм варто зайнятися профілактичним лікуванням. Подбайте про здорове харчування. Не перевантажуйте шлунок. Займіться лікуванням сколіозу. Слідкуйте за своєю поставою. Запишіться на прийом до стоматолога. Лікування і протезування зубів пройде вдало.

Стрілець  (2.11—21.12).
Девіз цілого тижня - перевіряй! Четвер - складний день для справ у бізнесі, зате у сердечних справах гарантований успіх. Для незаміжніх є перспектива  укладання шлюбу. У вихідні врахуйте, що чим далі від дому ви поїдете, тим краще відпочинете. З’являється  шанс познайомитися з «потрібними» людьми. У п’ятницю можливі зустрічі, які  дещо змінять ваші плани в бізнесі. Виникає потреба підтримати дорослих дітей матеріально. Найактивнiшим для вас буде кінець тижня. Ви опинитеся в центрi подiй, у вас з’являться новi друзi. Є небезпека пiдхопити iнфекцiю. Знижуйте фізичне навантаження на організм. Підвищується артеріальний тиск. Непокоїтимуть аритмія та задишка. Можлива носова кровотеча. Приймайте заспокійливі ванни. Не провокуйте появи застійних явищ в організмі. Можна провести лікувальне голодування. Займіться корекцією фігури. Час позбавитися зайвої ваги.    Не допускайте зневоднення організму. Добре промивайте нирки. Стимулюйте виведення піску з сечогінних шляхів. Відмовтеся від уживання міцних напоїв.

Козеріг (22.12—20.01).
Ризикує залишитися без підтримки друзів, якщо поводитиметься так зарозуміло. Останнiм часом вас не цiкавить думка оточуючих щодо ваших дiй. Ви звикли покладатися тiльки на власний розсуд та iнтуїцiю. На роботi аврал, тож вiдпочивати буде нiколи. У деяких справах ви переоцінюєте себе і не хочете зрозуміти, що працювати в спілці з іншими вам вигідно. Зверніть увагу на пропозиції Овна чи Риб - вони чудово вписуються у вашу програму. Намагайтеся встигнути зробити якомога більше, поки планети розташовані сприятливо для вас. Активну допомогу в справах  нададуть старі друзі. В особистому житті ви в полоні сильних почуттів і пристрастей. У п’ятницю під настрій не наговоріть зайвого. Ваші рідні та друзі вас не зрозуміють.  Вагітним слід уникати фізичних навантажень у ці дні. Молодим мамам не слід відлучати малюків від грудей. Адаптація до нового режиму харчування у немовлят проходитиме складно. 

Водолій (21.01—19.02).
На початку тижня варто уникати необдуманих вчинкiв. Ближче до середи з’являться новi iдеї. Близькi допоможуть втiлити плани в життя. Можливi великi витрати. Коригує плани стосовно дальшої діяльності. Хтось зумисне підсовує неправильну  інформацію. Постійне перезбудження нервової системи викликає стійке безсоння. З’являються  нові партнери в бізнесі не тільки з добрими ідеями, але й з  добрими фінансами. У середу не розбазарюйте енергію і час на дрібниці - зосередьтеся на головній проблемі. Інформацію, отриману в четвер, варто ще раз перевірити. Вона може бути неправильною, особливо якщо надійшла від жінок. Приділіть увагу шкірі. Підберіть нову косметичну лінію. Займіться зміцненням нігтів. Підвищується крихкість зубної емалі. Знеболювальні діятимуть погано.

Риби  (20.02—20.03).
У вас попереду активний i насичений тиждень. Вiрогiдно, що вас потягне на подвиги i пригоди, захочеться змiн. Людина, яку ви любите, змусить вас страждати. Ситуація на роботi може виявитися понад вашi сили i можливостi — будьте готовi до напружених трудових буднiв. Ви i вашi близькi втомилися, це може бути причиною сварок. Вам  вкрай необхідний розумовий контроль  діяльності. Не варто хапатися  за усе підряд. Велика ймовірність  грошових втрат і крадіжок – у четвер будьте особливо уважними. Ваше  особисте життя когось дуже цікавить. Можуть  з’явитися гроші для створення  власної справи. Врахуйте, що Риби непогані фінансисти, але слабкі адміністратори. В особистому житті ви нарешті досягли гармонії. Гроші і здоров’я особливо не хвилюють - тут усе гаразд.

http://ukrslovo.net, http://www.kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини