Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:30:42

Обговорено питання стосовно можливого місця розміщення реабілітаційного Центру комплексної допомоги учасникам АТО

25.07.2018   09:55Агенцiя

24 липня представники робочої групи з вивчення питання створення Центру надання соціальної, медичної та психологічної допомоги учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції, членам їх родин і членам сімей загиблих воїнів відвідали медичні заклади Чернігова аби ознайомитись з інфраструктурою установ охорони здоров'я для вивчення питання розміщення зазначеного Центру.

У заході взяли участь члени робочої групи - голова ради ветеранів АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) воїнів АТО при Чернігівській міській раді Андрій Требух, очільник Відокремленого Підрозділу Громадської Організації «Об'єднання Добровольців» в Чернігівській області Світлана Здор, керівники медичних закладів, представники громадськості, відповідальні працівники виконавчого апарату обласної ради.

Нагадаємо, що днями відбулася нарада із порушеного питання, на якій було вирішено оглянути запропоновані приміщення та території, для розміщення реабілітаційного Центру комплексної допомоги учасникам АТО – це, зокрема, вузлова лікарня ст. Чернігів та комунальний лікувально-профілактичний заклад «Чернігівський обласний госпіталь інвалідів війни».

Обговоривши актуальні питання проходження реабілітації та лікування учасників АТО і їх сімей, члени робочої групи вирішили остаточно визначитись із найбільш прийнятним для всіх місцем створення Центру на засіданні робочої групи з вивчення питання створення Центру надання соціальної, медичної та психологічної допомоги, яка відбудеться завтра в обласній раді.
 


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини