Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:20:01

У Департаменті ЖКГ – новий керівник

22.08.2017   15:20Агенцiя

Директором Департаменту житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу Чернігівської обласної державної адміністрації призначено Володимира Кривенка. Відповідне розпорядження було підписано головою Чернігівської облдержадміністрації 21 серпня. А вже 22-го, новопризначений керівник приступив до виконання обов’язків.

Колективу департаменту нового директора представили голова ОДА Валерій Куліч і його заступник Сергій Сергієнко: вони вручили посадовцю службове посвідчення, побажали успіхів у роботі та, принагідно, поспілкувалися з колективом.

Призначення Кривенка Володимира Григоровича на посаду відбулося відповідно до Закону України «Про державну службу» – за результатами конкурсу й за погодження Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Довідково: Кривенко Володимир Григорович: освіта: – технік-механік, учитель історії, підвищення кваліфікації – у Державній академії житлово-комунального господарства за курсом «Реформування житлової політики». Стаж роботи 36 років, стягнень не має. Попереднє місце роботи і посада – заступник директора з постачання та збуту теплової енергії КЕП «Чернігівська ТЕЦ».

Принагідно, та з огляду на суспільний інтерес до теми, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч надав короткий коментар щодо порядку призначень керівників установ та організацій: «Дійсно, попередній керівник департаменту був звільнений за власною заявою після інциденту, який його скомпрометував. Це ж призначення, як і решта, здійснюється за результатами конкурсу і рішення профільного міністерства. Голова облдержадміністрації не має впливу на ці процеси», – зазначив Валерій Куліч.


Прес-служба облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини