Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:41:04

Аграрна партія Чернігівщини йде на вибори в новостворених об’єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня

10.11.2016   11:34Агенцiя

Аграрна партія Чернігівщини йде на вибори в у 8 районах та 11 новостворених об’єднаних територіальних громадах 11 та 18 грудня 2016 року. Такий основний меседж озвучено на засіданні фракції Аграрної партії України Чернігівської обласної ради 9 листопада.

ЦВК зареєструвала Аграрну партію під номером 8 для участі у всіх місцевих виборах, які відбудуться 11 грудня 2016 року.

Рішення про участь партії у виборах до об’єднаних територіальних громад було ухвалено IX (позачерговим) З’їздом Аграрної партії України 29 жовтня 2016 року. Для участі в цих виборах зареєструвалися 26 політичних партій.

На засіданні фракції були затверджені обласний та територіальні виборчі штаби.

У кожному селі, селищі, містечку повинні перемогти справжні лідери громадської думки, які захищатимуть інтереси громад перед центральною владою. Нам є з чим йти і що сказати нашим виборцям.
Аграрна партія України не може стояти осторонь процесу децентралізації, адже земля, кошти та влада має бути в руках громад!

«Влада намагається не привертати особливої уваги громадськості до цих виборів, щоб мати змогу «розставити» своїх людей і через них контролювати органи місцевого самоуправління. Вона не хоче проводити реальну децентралізацію, віддавати на місця повноваження і фінанси. Будь-який кандидат від теперішньої парламентської партії буде дбати, у першу чергу, про інтереси своєї політсили і не буде захищати інтересів громади. Якщо це представник владної партії, то він служитиме президенту чи прем’єру, які зацікавленні в збереженні адміністративної вертикалі. Якщо це член опозиційної сили — він робитиме все, щоб погіршити ситуацію за принципом: «Чим більше обурення людей, тим краще критикувати владу». В обох випадках це шкодить громаді і місцевому самоврядуванню», – підкреслив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик у своєму блозі.

Нагадаємо, Аграрна партія має сильну підтримку на місцях у всіх регіонах України. Під час останніх місцевих виборів у 2015 році партія отримала перше місце за ефективністю: із 9900 кандидатів, висунутих Аграрною партією, перемогу здобули майже 3500 депутатів. Партія увійшла до п’ятірки лідерів за кількістю обраних депутатів зі 132 партій, які брали участь у виборчих перегонах.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини