Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:46:37

Депутат "Нашого краю" в обласній раді склав повноваження

16.09.2016   09:54Агенцiя

15 вересня, депутатський корпус Чернігівської обласної ради залишився без одного депутата: Андрій Прокопенко із фракції «Наш край» написав заяву про складання депутатських повноважень. Про це він, зокрема, зазначив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Сьогодні я подав заяву про складання депутатських повноважень як депутата Чернігівської обласної ради. Моя позиція проста – не треба триматися за посади чи статуси, треба завжди бути чесним з собою. Так сталось, що в мене змінюються пріоритети і в наступному році я не зможу так же ефективно поєднувати депутатство і підприємницьку діяльність. А бути депутатом лише формально і не виконувати якісно свої обов'язки – це неправильно», - повідомив Андрій Прокопенко.

У своєму дописі Андрій Прокопенко подякував колегам-однопартійцям, а також своїм виборцям за співпрацю. І додав, що на благо Козелеччини працюватиме і надалі.

«Ми продовжимо разом з вами працювати задля розвитку громад в Козелецькому районі. 30 вересня разом з партнерами - благодійним фондом “Майбутнє Чернігівщини” - я організовую в Кіптях семінар-тренінг по написанню грантових заявок та залученню коштів від міжнародних та державних донорських організацій. Запрошую всіх бажаючих. Я нікуди не зникаю. Життя “без мандата” існує. Будемо працювати разом на благо людей і далі» - йдеться у дописі.

Нагадаємо, мандат депутата Чернігівської обласної ради Андрій Прокопенко отримав, набравши найбільшу кількість голосів у 13 окрузі (Козелецький район) під час виборів восени 2015-го.
 
В обласній раді його, скоріш за все, замінить підприємець з Ічнянщини Петро Щербина.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.