Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:13:05

Призначено виконуючого обов’язки директора КП "Чернігівоблагроліс"

26.07.2016   14:55Агенцiя

25 липня за дорученням голови обласної ради, його заступник Арсен Дідур представив колективу комунального підприємства обласної ради «Чернігівоблагроліс» виконуючого обов'язки директора, який працюватиме до призначення керівника підприємства в установленому порядку.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради ним став Анатолій Дубина.

Нагадаємо, що 20 липня на п'ятій сесії обласної ради депутатський корпус висловив недовіру керівнику КП «Чернігівоблагроліс» Івану Донцю, з подальшим розірванням контракту з ним і звільненням. Разом з тим депутати підтримали рішення «Про делегування голові Чернігівської обласної ради повноважень призначати виконуючих обов'язки керівників юридичних осіб, що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області у міжсесійний період».

Арсен Дідур, звертаючись до колективу, зазначив, що призначення нового тимчасово виконуючого обов'язки директора - це питання упорядкування всіх комунальних підприємств обласної ради та необхідна вимога часу, оскільки вони повинні ефективно працювати на благо громади та наповнювати обласний бюджет. Заступник голови обласної ради подякував Івану Донцю за роботу та висловив сподівання, що він і надалі продовжить свою професійну діяльність у лісовій галузі Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини