Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:37:57

Актуальні питання діяльності об’єктів комунальної власності розглянули на спільному засіданні постійних комісій облради

27.05.2016   08:41Агенцiя

26 травня, відбулося спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності та з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери під головуванням їх очільників Анатолія Мельника і Сергія Журмана.

До участі в обговоренні долучився також перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Цього дня депутати розглянули низку проектів рішень, які планується винести на розгляд 5-ї сесії представницького органу Чернігівщини, яка відбудеться у червні.

До обговорення також були запрошені керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, комунальних підприємств, громадських організацій.

Про ключові аспекти внесення змін та доповнень до Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області присутніх поінформував начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко.

У ході роботи учасники засідання розглянули низку питань щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати для: Чернігівської міської громадської організації «Пласт-Арт», комунального підприємства «Чернігівкіно», Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Департаменту економічного розвитку та Служби у справах дітей облдержадміністрації.

Наступним питанням порядку денного засідання стала реорганізація КП «Чернігівкіно» шляхом приєднання до КП «Діловий центр».

Під час розгляду питання щодо передачі майна комунальної власності області (приміщення кінотеатру ім.Щорса та частини майнового комплексу, що розташований за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 70) в оперативне управління КП «Обласний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв» депутати заслухали директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Олександра Левочка. Він ознайомив присутніх із проектом перепрофілювання кінотеатру ім. Щорса та створення на його базі багатофункціонального обласного кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.   

Під час обговорення питання щодо передачі частини приміщень в будівлі кінотеатру «Дружба» у власність територіальної громади м. Чернігова, депутати вирішили рекомендувати не підтримувати пропозицію щодо здійснення цього кроку на безоплатній основі.

Розглянули народні обранці Чернігівщини і декілька кадрових питань, зокрема, щодо продовження дії контракту з начальником КП «Чернігівське міжміське бюро технічної інвентаризації» Вікторією Марченко. Крім того, поспілкувались із кандидатом на посаду директора КП «Готельно-туристичний комплекс «Придеснянський» Олександром Ремом щодо перспектив діяльності підприємства у майбутньому.

Учасники засідання також проаналізували пропозицію трудового колективу КП «Редакція газети «Деснянська правда» щодо реформування друкованого ЗМІ – обласної газети «Деснянська правда» та заслухали інформацію головного редактора Людмили Пархоменко щодо цього питання.

Депутати також схвалили проекти рішень щодо надання дозволу на списання з балансу основних засобів комунальному закладу «Обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом», Сосницькому районному дочірньому агро-лісогосподарському спеціалізованому підприємству «Сосницярайагролісгосп» та Городянській загальноосвітній школі-інтернату І-ІІІ ступенів, а також стосовно передачі в оперативне управління комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська обласна лікарня» транспортного засобу – автомобіля ГАЗ-31105, 2004 року випуску.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини