Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:43:46

В обласній раді обговорено шляхи врегулювання проблемних питань на Смолинському торфозаводі

11.03.2016   09:03

10 березня заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів нараду з розгляду звернення колективу «Смолинського торфозаводу» ДП «Чернігівторф».

У нараді взяли участь депутати обласної ради Дмитро Блауш та Сергій Пащенко, директор ДП «Чернігівторф» Павло Яремко і начальник дільниці з видобутку та переробки торфу в с.Смолин ДП «Чернігівторф» Андрій Страхов, а також депутат Чернігівської райради Валентина Огієнко і Смолинський сільський голова Іван Смирнов, представник інвестиційної компанії.

Присутні обговорили шляхи вирішення ситуації, що склалася на Смолинському торфозаводі, та зосередили увагу на проекті Меморандуму про співробітництво між Чернігівською обласною радою, державним підприємством «Чернігівторф», трудовим колективом дільниці по видобутку та переробки торфу с.Смолин ДП «Чернігівторф» та Смолинською сільською радою.

Проект цього чотирьох стороннього документу передбачає підписання соціальної угоди ДП «Чернігівторф» зі Смолинською сільською радою, укладання колективного договору із трудовим колективом, врегулювання проблемних питань. Також в проекті Меморандуму визначено низку інших напрямів співробітництва, метою яких є створення законодавчих, економічних, інвестиційних умов для сприяння подальшої успішної, рентабельної діяльності дільниці по видобутку та переробці торфу с.Смолин ДП «Чернігівторф».

Учасники наради вирішили повернутися до розгляду зазначеного питання після розробки графіка погашення заборгованості по заробітній платі, календарного плану модернізації виробництва тощо.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини