Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:16:49

Опалювальний період в області проходить у штатному режимі — палива достатньо

04.01.2016   16:34Агенцiя

Як повідомляє Департамент житлово-комунального господарства та регіонального розвитку ОДА, наразі всі системи тепло-, енерго-, водопостачання і водовідведення постійно надають послуги споживачам.

Через погіршення погодних умов аварійні бригади працюють у посиленому режимі.

Бюджетні установи області мають необхідний запас твердого палива. Його кількість за останній тиждень збільшилися на майже 496 тонн та 278 тонн вугілля і торфу відповідно.

Під особливим контролем облдержадміністрації упродовж минулого року перебувало питання розрахунків за спожиті енергоносії. Так, рівень сплати за спожиту електроенергію всіма категоріями споживачів становить 96,7%. З поточними нарахуваннями населення сплатило більше 97%. Втім, загальний борг складає 18,5 мільйонів гривень, у тому числі за 2015 рік — близько 7 мільйонів.

Установи, які фінансуються з державного бюджету, мають рівень розрахунків 95,2%. Борг — три мільйони гривень; 2,6 мільйона — за минулий рік.

На 92% населення розрахувалося за спожитий природний газ. Бюджетні установи мають рівень розрахунків — майже 84%.

За оперативними даними у 2015 році підприємствами теплоенергетики та котельнями промислових підприємств, які надають теплову енергію, спожито природного газу на суму 518 мільйонів гривень, а сплачено — трохи більше 502 мільйонів.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини